local-stats-pixel fb-conv-api

Ko domā klusie un kautrīgie puiši?52

720 3

Kas notiek kluso puišu galvās? Ko viņi domā? Ko vēlas? Šeit būs pēc maniem ieskatiem, kā neka pats esmu kluss, kautrīgs un introvents, 5 lietas, ko domā klusie puiši.

720 3 52 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 52

0/2000

Ērgļi lido vienatnē, aitas ganās baros.

52 0 atbildēt

The power of introverts!!!!!!  emotion 

41 1 atbildēt

Nu izliets es!  emotion  emotion 

33 0 atbildēt

proud to be introvert  emotion 

27 0 atbildēt

Esmu arī klusais, bet besī ka visi apkārt domā ka es esmu mēli norijis vai kaut kā tā . Kad man nav ko teikt es neko nesaku nekā tukšus salmus kuļu ...

22 0 atbildēt

Ir vēl viena ļoti svarīga lieta - cilvēkiem, kuriem ir daudzmaz sakārtots prāts, nepatīk atkārtoties. Ja tev ir skaidrs un formulēts viedoklis, nav jēga to pašu pateikt vēl 10 veidos.

20 0 atbildēt

Klusajiem pieder skaļākie prāti...

20 0 atbildēt

man patīk vienatne kad nav neviena kas tev traucē... labāk noslēgties sevī vienam tumsā nevis blaustīties ar piderasiem diskotēkā

19 1 atbildēt

Labāk būt klusam , nekā nepārtraukti runāt kādas tukšas lietas , par kurām visiem vienalga

15 0 atbildēt
Jā, ar klusajiem puišiem ir iespējams saturīgāk pavadīt laiku, ņemot vērā, ka viņiem galvenais nav runāšanas kvantitāte, bet gan kvalitāte. Lai gan reizēm ir tik ļoti grūti piedabūt atvērties tādu puisi. Bet tas ir tikai mans subjektīvais viedoklis, kā introverta skatupunkts. emotion Protams, ar jebkuru cilvēku var atrast kaut ko kopīgu, ja vien vēlas, bet ne ar katru tas būs komfortabli.
15 0 atbildēt
Ja man butu jaruna par sevi tad sanaktu kaut kas lidzigs kas te ir uzrakstits, protams nepatik ja ir daudz cilveki un klusie ari spej but skaļi, tik jaatrod pareizie cilveki, vai ari jaiejutas kompanija. Piemeram citi jau pirmo reizi satiekoties ir baigi runatigi, bet es jauna klase/grupa nogaidu pirms ko darit, es noverteju situaciju un tad tik saku ko skalak darit. Protams kautrigums ir lielakoties no pašpārliecinātības (vai ka to vardu sauc) atkarigs, jo zemapzina es piemeram zinu ka esmu tads un netads (tas divainais jeb atstumtais) un kamer es nebusu sevi mainijis tikmer es busu kluss, protams ir šiem klusajiem ir mazs draugu loks un viens draugs vienmer ir tas ar kuru var justies brivs un runat par jebko, protams lai tur nebutu tie akward moment neruna neko parak nopietna veida. Patrakot, patroksnot var vienmer tik nejau ar visiem, jaatrod tas draugs kas sapratis, kāds līdzīgais, kas spēs ari uzklausit.
14 0 atbildēt
Esmu klusa un es to uzskatu par savu vissliktāko īpašību.
15 2 atbildēt
Je , stāsts par mani emotion +++ + 5000 cepumi emotion
12 0 atbildēt

Es arī tāds biju 3 gadus pēc tēva nāves, bet nu šogad jau esmu sācis līst ārā no tā klusuma un kautrīguma, bet nu es neklausos un neklausījos metālu, bet gan repu. emotion

11 1 atbildēt

Man arī tā sākuma likās, līdz atradu entās priekšrocības emotion

10 0 atbildēt

„Klusie" daudzreiz ir šizoīdā psihotipa pārstāvji (lūgums nejaukt ar šizofrēniju, kas ir slimība), kuri ir ļoti jutīgi un tāpēc nevar ilgstoši komunicēt ar otru cilvēku. Klusais tik ļoti izjūt sava sarunu biedra emocijas, vibrācijas, intonāciju un noskaņojumu, ka ilgstošākas sarunas rezultātā „baterijas ir nosēdušās", klusajam sāp galva un piemetas drebulis. Tāpēc klusais dzīvo savā pasaulē, kas patērē mazāk enerģijas. No otras puses, klusais nevar ilgstoši dzīvot savā pasaulē, jo emocijas izblāv, tāpēc laiku pa laikam dodas jaunu emociju meklējumos. Klusais ļoti labi orientējas cilvēkos, redz cauri kā rentgens un pamana tādas lietas, ko citi palaiž garām. Piemēram, ieejot telpā, kur ir daudz meiteņu, klusais dažu sekunžu laikā pēc ķermeņa valodas atradīs „šņorējamu" meiteni un pakomunicēs, uzsauks kokteili un padejos, bet, dabūjis nepieciešamo feromonu, simpātiju un emociju devu, dosies projām, lai atkal darbotos „enerģijas taupības" režīmā. Šizoīdā tipa klusos parasti visi liek mierā, jo aiztikt kluso var būt bīstami - klusais var apvienot nesavienojamas rakstura īpašības - maigumu un diplomātiju ar brutalitāti un agresiju, pacietību un padevību ar neprognozējamu impulsivitāti un uzvedības normu pilnīgu ignoranci. Klusajam raksturīga arī fantastiska stresa noturība un nebaidīšanās no konfliktsituācijām, jo viņš pārāk nopietni neuztver realitāti. Tāpat klusais var visu mūžu mīlēt meiteni, būt uzticīgs apgādnieks, sargs, atbalsts, kas nekad nenodos, bet atteikties veidot attiecības, jo tas paredz regulāru komunikāciju, kas klusajam ilgtermiņā ir nepanesama un var būt par iemeslu dažādām slimībām.

8 0 atbildēt

Pieradums būt vienam nogalina. Labāk pārvarēt sevi un uzsākt sarunu un būt aktīvam. Retu reizi būs tā, ka kāds pamanīs tieši tevi, ja būsi kluss. Un nevajag domāt, ka skaļie ir mazvērtīgāki un sliktāki par klusajiem. Viņiem ir daudz vairāk skilu kā izbaudīt mirkli un ļauties tam, daudz vairāk skilu, kā cīnīties ar bailēm. Maldīgs ir uzskats, ka lietas notiks pašas no sevis, un nevajag sevi maldināt, ka tas ir ok būt vienam. Jautrāk ir būt kopā. Vienīgais ko vajag- tas ir iemācīties izbaudīt mirkli un iemācīties padarīt dzīvi intersantāku runājot ar citiem. Iemācīties atslēgties no nopietnības, kad nerunā par darbu, bet esi pasākumos. Nav kautrības, ir tikai bailes.

8 0 atbildēt

Pilnīgi Tev piekrītu, raksts ļoti labs. emotion  emotion 

7 0 atbildēt

Tu raksti par sevi. Tavs redzesloks ir šaurs. Neviens nav tikai introverts. Tas ir neiespējami. Tu neesi introverts ja raksti internetā. Tev tomēr vajag kaut ko "teikt". emotion galā sanāk ka neviens īsts introverts nerakstīs par sevi kāds viņš ir. Tikai ekstraverti raksta par introvertiem. deal with it.

9 3 atbildēt