local-stats-pixel fb-conv-api

Ko ārzemju tūristi domā par Latviju?32

820 1

Nesen uzgāju internetā kādu interesantu saitu, kur bija ielikts kāds raksts - Holidays in Riga and Latvia. Šajā rakstā daudzi tūristi pauda savas iegūtās emocijas un vispār pauda viedokli par to, ko domā par Rīgu un Latviju.

Nolēmu Jums šodien nedaudz parādīt un pastāstīt, ko tad īsti ārzemju tūristi domā par mums.

820 1 32 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 32

0/2000

Cilvēki bez manierēm un rupji = Latvijā jau sen dzīvojušie krievi ,kas nav 50 gadu laikā nav pat mazo pirkstiņu pakustinājuši lai iemācītos valodu ,kurā runā Latvijas iedzīvotāji.

47 7 atbildēt

Bij dzirdēts, ka viesi no buržuāziskajām lielvalstīm izteikušies - " Pie jums ir baigi labi, tikai ziemas par aukstu un vasarā odi par niknu".

23 0 atbildēt

Teikšu tā - kā tūrists attieksies pret vietējiem, tādu attieksmi saņems pretī. Rīga ir skaista pilsēta, bet tā nav vienīgā vieta Latvijā, kuru būtu vērts apmeklēt un novēlu jebkuram ceļotājam vest sev līdzi skaistas atmiņas par Latviju.

15 0 atbildēt
Es domāju, ka nav starpības, kuru tautību pārstāvi, manieres ir atkarīgas no audināšanas. Tāpēc nepiekritīšu, ka var tā teikt "latvieši ir nepieklājīgi."
13 0 atbildēt

Drīzāk '' Ko ārzemju tūristi domā par Rīgu'' nevis Latviju...Vismaz pēc šī raksta tā varētu padomāt.

13 0 atbildēt
Es ari ka iebraucejs ( patstavigi dzivoju Uk ) varun teikt, ka Latvieshi nav ta pieklajiga tauta - cilveki skrien virsu, durvis patturet gruuti prieks aozmugure ejosha berna , spraucas prieksha rindas, palidzet uznest vai monest ratus ar piesakas 1 no tukstosha, masinjas pardevajas un citi apkalpjoshas sferas darbinieki uz muti kritushi un elemtaras paldies un ludzu frazes nespej izteikt. Taka neteiktu, ka sheit nostrada - ka Tu pret vinju ta vins pret Tevi.
13 0 atbildēt
Nopietniemotion Latvija ir vnk superīga!!!! mums ir pašiem savas tradīcijas un svētki u.tt. Jāpriecājas , ka senči , kas karoja sarūpēja mums šadu vietu Baltijas jūras krastā .. Turpinot par ārzemniekiem viņiem nekad nav labi. Mani draugi atbrauca no Vācijas un teica , ka superīgākas vietas pasaulē nav tpc lai tie tūristi tinas ja viņiem , kas nepatīk. neviens viņiem nelika šeit brauktemotion
12 0 atbildēt

Man liekas, ja netusē pa Maskačku vai Purvciemu, tos rupekļus satikt nav tik vienkārši emotion bet liels pluss Rīgai ir tas, ka latvietis kaut kautrīgs, bet izpalīdzīgs un angļu valodu zina lielākā daļa iedzīvotāju. Čurātāji kaut kā nav manīti, bet daudzas ģimenes ar bērniem un pieklājīgi penšuki gan sākuši šurp braukt biežāk emotion

13 1 atbildēt

Bet Rīga jau nav visa Latvija, ir jau arī citas skaistas pilsētas kuras apskatīt emotion

10 0 atbildēt

par latviešu  rupjību(tieši latviešu,par krievvalodīgajiem nerunāsim) var piekrist.  Tā vien šķeit ka daudzi visur sirgst ar koprolāliju, turklāt-jo jaunāks, jo  ticamāk ka viņam šī slimība piemīt.  

9 0 atbildēt
Mhm interesanti viedokļi tiem cilvēkiem, kāda nu kuram tā pieredze. Es gan priecājos par to, ko man stāstījuši man pazīstami skoti un velsieši, kas bijuši latvijā! Visiem tik ļoti paticis! Patikusi daba un ēdiens, cilvēki, ko satikuši, tiesa, lielākā daļa no viņiem braukuši apmaiņas ceļojumā no darba uz nedēļu apskatīt dabas rezervātus un parkus dabas aizsardzības jomā vai kā pie mums attīstījies tūrisms. Daudziem ļoti patika cēsis un mūsu dabas parki un takas! Tā kā rīga varbūt nav pats labākais tūrisma galamērķis!
7 0 atbildēt

Taa jau ir..tuuristi spriez peec G-pilseetas un peec tam domaa,ka taada ir visa valsts..emotion

6 0 atbildēt

Negatīvu iespaida rada ne jau Latvieši, bet gan tie kas te vazājas trennuškās.

6 0 atbildēt

Labs raksts + emotion

7 1 atbildēt
Jebkurā nācijā ir savi plusi un mīnusi. Nevar vienmēr visiem viss patikt! Būs tādi kam patīk LV un būs tādi kam nepatīk. Mums nevienam nekas nav jāpierāda. Kādi mēs esam, tādi esam!
5 0 atbildēt
Ir pari pashi latvieshi kuri uzvedas cuciski... Izrada necienju pret citam tautibam un megina apkrapt turistus jo redz vinji dzivo tur ta tad vinjiem daudz naudas. Cilveki ir tadi kadi ir vinju morales uzskati.... Un tas nav iedalams tautibas.
2 0 atbildēt
Pats neilgu bridi stradaju Anglija.... Viena haltura sapazinos ar angli kas bija voesojies Latvija. Pec tam kad uzzinaja ka es esmu no Latvijas nebeidza man jautat ko vel varetu aizbraucot tur darit.... Kadas pilsetas apmeklet... Vinjs jau bija sacis planot nakosho atvalinajumu ar gimeni - galamerkjis Latvija. P.S. Ar cienju uzslaveja musu alu un skaistas damas.
0 0 atbildēt

Mans civilviirs no aarzemeem bij ataavaa sajuusmaa. Jo iipashipar Latgales laukiem, Dugavu (upes nekad netika redzeejis ieprieksh) Motormuzeju, Juurmalu un Lido.

0 0 atbildēt

Kāds brazīliešu puisis sacījis, ka uz pāris dienām viesosies Rīgā un viss ko viņš vēlās ir iegūt draugus un fantastiski pavadīt laiku. Viņš arī teica, ka latvieši esot pietiekami draudzīgi, taču arī kautrīgi un neielaižās garās diskutijās ar ārzemniekiem. Dīvaini, ka viņš vairākas reizes pieminēja, ka viņš nevēlētos ievilkt latviešu meiteni gultā.  (GAYYY) 

0 0 atbildēt
It gan krievi gan latvieshi. Bet tas jau nemaina butibu, ka dzivo viena pilseta, un tads arzemju turists nenoteiks krievs vai latvietis, bet pashas pieredze ar apkalpojosho sferu ir tieshi uz latvieshiem ( masinjas,pardevejas utt).
0 0 atbildēt