local-stats-pixel fb-conv-api

Ko apēd nedēļā100

1902 4

...ģImenes dažādās valstīs?

Amerikāņu fotogrāfs Pīters Mencels vairākus gadus ceļoja pa visu plašo pasaulīti un visur fotografēja vienu un to pašu sižetu: vidējā statistiskā ģimene uz produktu fona,kuri ir iepirkti nākošajai nedēļai. Mencels centās izvēlēties maksimāli tipisku ģimeni- vidējo pēc ienākumu līmeņa, bērnu skaita ģimenē, nodarbošanās veida un dzīves stila. Pētījuma rezultati tika apkopoti projektā "izsalkusī planēta" .

« 1  2  3 »
1902 4 100 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 100

0/2000

Štrumu ģimeneemotion

Bet nu jā - baigi var ievērot, ka nabadzīgajās valstīs ēd veselīgāk, nekā bagātajās. Ir jau arī tāda lieta, ka kad mans tēvs dzīvoja Zviedrijā, strādāja pie viena saimnieka. Ieraudzīja dārzā ābeli un saplūca dažus ābolus. Saimnieks, to ieraudzījis, manu fāteri bez maz vai par stulbu sāka saukt! Doma tāda - "tu traks esi? No koka ābolu plūkt?! Āboli ir jāpērk veikal! Kokā āboli ir kaitīgi, indīgi!" Tā šos cilvēkus ir nozombējusi televīzija, reklāmas.

143 0 atbildēt

Es kad uk aizgaju senes lasit vienreiz kops ta laika visa pilseta skatas uz mani ka kautkadu nenornalo emotion

81 1 atbildēt

Pats interesantākais ir tas, kas lielākā daļa noēd nedēļā vairāk nekā LV ir minimālā alga mēnesī.

62 0 atbildēt

Nabadzīgajās valstīs ēd veselīgu pārtiku jo cena saprātīga un cilvēki var nopirkt. A pie mums, līdzko kaut kas veselīgs/dabīgs, tā piekabina eko-produkts un pārdod pa 3x lielāku cenu. 

No šāda aspekta skatoties, liekas, ka nabagi esam mēs, nevis viņi.

51 1 atbildēt

Meksikas bildē tā ģimene dzer ļoti daudz kolas nedēļā, bet Polijas ģimenē attēlā ir milzīgs zilonis :D

45 0 atbildēt

Un man likās, ka es ēdu daudz!

30 0 atbildēt

Es nedēļā 3ls uz roltoniem un 2 ls uz maizes  emotion

38 8 atbildēt

Ļoti patika.

23 0 atbildēt

Nav pārāk lielas naudas summas par nedēļas pārtikas daudzumu? Tā nevarētu būt iztērētā nauda par pārtiku mēneša laikā(vismaz daļā bilžu pārtikas apjoms nav racionāls iztērētajam naudas apjomam)?

23 1 atbildēt

Žēl, ka viņš nebija Latvijāemotion

21 0 atbildēt

pāris būtiskas valstis gribējās redzēt - Latvija un Krievija :D

19 0 atbildēt

Attistītajās valstīs ir cieņā pusfabrikāti parāda cilvēku laika trūkumu pagatavot normālu ēdienu. Pie mums tas pats notiekas ēdam pelmeņus, desas un roltonus kas arī ir pusfabrikāti pie tam neveselīgi.

Vai pēc darba dienas pietiek laika kādam vēl 2 stundas vārīt piemēram dārzeņu zupu. 

17 0 atbildēt

Man personīgi uz nedēļu pietiek ar 2.ls, Roltoni no rīta, un roltoni vakarā emotion

14 0 atbildēt

vis labāk jau veselīgā paika :) tie kas tērē daudz pērk visādu ***** kas ir neveseliga un dārga. A tiem kolas faniem varu pateikt tikai vienu - laipni lūgti brinišķīgajā kunģa slimību pasaulē emotion

11 0 atbildēt

Par Poliju kkaa neticaas, sto punkti visu meeneshalgu izteereeja uz fotograafeeshanos...

10 0 atbildēt

Bļe kā var nooēēst nedēļā 731 Dolaru tas ir kkur ap 400-500 eiro.

10 1 atbildēt

Tādās valstīs kā butāna un mongolija redzams tik maz naudas ko tērē, bet galds vienalga izskatās bagātīgi klāts.

7 0 atbildēt
katrā valstī cenas produktiem atšķiras.
7 0 atbildēt
Latvija- mana ģimene,kur mamma- 4 cilvēki nedēļā tērē pārtikai~50 eiro, lieto daudz pašu audzetā. Mana ģimene( es ar puisi) pārtikai tērējam ~40€ MĒNESĪ,tātad 10 eiro nedēļā. Atslēga? Rīsi,griķi, omītes kartupeļi,burkāni, putras, maize, dzeram pārsvarā tējas vai kakao, daudz ūdeni... Labi,mūsu vājība ir piens,kuru pērkam Mildas tirdziņa Degoles pienotavas veikalā(citiem iesaku). Un tie visi tur noēd vidēji 200 eiro!!!!Kā?!ko viņi pērk?! Tak mēs,pat ,kad bijām 5 cilvēki,nekad tik daudz neapēdām ,naudas izteiksmē. Vai tad viņi,nepazīst kartupeļus? Gurķus,tomātus,pupas,zirņus un vēl pārējo,kas maksā tikai tik,cik iesēt? Piekritīšu tam komentētājam,kas ieminējās,ka viņi pārsvarā ēd tikai pusfabrikātus,ka nabadzīgākajās valstīs cilvēki daudz labāk paēduši. Ko es redzēju tajā bildē ar amerikāņiem? Milzīgu PICU!!PICA NAV ĒDIENS... Labi,vienu reizi,bet arī tikai tad ,ja pats uztaisa. Vismaz es sajutos,ka ēdu kaut cik veselīgi.emotion
7 1 atbildēt

bagātīgi viņi tur ēd, es pat nevaru no tā pat trešdaļu atļauties

6 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »