local-stats-pixel fb-conv-api

Klusais čalis – kas tas tāds?22

369 2

Biju uzrakstījis par klusajiem čaļiem, kas tie par zvēriem.

http://spoki.tvnet.lv/tribine/Ko-doma-klusie-un-kautrigie-puisi/804654

http://spoki.tvnet.lv/tribine/Vai-kautriba-ir-seksiga/804007

http://spoki.tvnet.lv/liktenis/Jutas-Celojums-starp-tumsu-un-gaismu/805079

Bet šoreiz ieraksimies dziļāk, proti, manis personīgie uzskati un domas. Kāpēc? Jo es tā izdomāju! Kāpēc dažreiz labāk klusēt? Kāpēc man tādas domas? Par ko es satraucos? Lūk, būs atbildes!

PS. Daudzi varbūt saka, ja jau esi tik kluss ko visu liec internetā? Zini kapēc? Jo rakstot var daudz vairāk izlikt, nekā pasakot, vieglāk arī, jo vari piedomāt un pārdomāt, noformulēt! Tas dzīvē tik labi nesanāk. Vienmēr sarakstoties esmu bijis atslābinātāks un mierīgāks! Un jā, man ir problēmas, lietoju antidepresantus un no tā nekaunos.

369 2 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 22

0/2000
emotion Vientulība vienam nasta, otram dāvana. Tā nu tas ir. Es arī kontaktējos tikai ar dažiem, skolā katru starbrīdi - austiņas uz ausīm un prom kaut kur stūrītī.
14 1 atbildēt

Ja jāsaka taisnība tad es lai vai cik ļoti cenšos būt tas kas visu laiku runā un spēj uzdot kaut kādus tur jautājumus un padiskutēt skolā ar skolotājiem un bedriem, es nekad neesmu spējis pārkāpt to slieksni kad es to izdaru, protams internetā, skaipā un telefonā es vienmēr esmu tas skaļais kas pastāv par sevi, diskutē un izsaka tas kas ir uz lūpām, vai kāds apvainojums, kāds dīvains teksts vai kāda stulbība, vai arī kāds labs vārds. Protams no tās vientulības mani ir izglābusi mūzika, klausos kad varu un cik varu, lai nebūtu man jābrauc ar autobusu es izlemju iet ar kājām, ja ir austiņas ļoti labprāt pastaigājos pa lietainu laiku, jo tades varu lēni un mierīgi izbaudīt to vienatnē. Protams citi saka ka vienatne ir nāvējoša, un es savā vienatnē ar mūziku esmu apdomājis daudz lietas, paraudājis, fantazējis un piedzīvojis brīžus, kad es vēlētos būt miris, kopš ir pagājusi skola un ir sākušās studijas (jau 2 gadu studēju) esmu nomierinājies, es vairs neuzskatu sevi par kaut ko, ja es kādam nepatīku mani tas neinterisē, ja kādam patīku tad es to uzskatu par joku un turpinu gulēt (gulēt domāts kā būt vienatnē), skolā ejot es klausijos skaļu mūziku un gulēju tumsā, domāju tikai kāpēc es esmu dzimis un kāpēc man jācenšas būt kādam? Es skolā biju tad ko izvēlējās pēdējo jebkur, nekad neiederējos nekur. Kā jau tas dīvainis kas ir slinks un nav gudrāks par pārējiem. Parasti sporta stundas bastoju lai aizietu pastaigāt gar jūru. Bet tagad es cenšos darīt cik varu lai tik nebūtu tas kas biju, protams bez skaļas mūzikas un būšana vienam no pēdējiem ko pzņem komandā (sporta stundās) un klusēšana, viss ir mainijies daudz maz, tagad man ir pohu* ko citi saka un domā par mani, varbūt drīz sākšu dot pa muti tiem kas apsmej mani, varbūt tikšu izsviests no skolas, bet tas varbūt būs labāk nekā būt tam klusajam stulbenim kāds es esmu visu laiku bijis. Pat tagad es atsvešinos no draugiem, no paziņām, no ģimenes.... varbūt reiz visi par mani aizmirsīs un es varēšu nomirt vienatnē.  Mani nebiedē tas kas notiks, mani biedē tas ko es uzskatu kas notiks.

Piekritīšu tam kas rakstā ir uzrakstīts, ka cilvēki tikai draudzējas ar tiem kas ir skaisti un bagāti. Gudrie vajadzīgi tikai tad kad jāpilda kādi uzdevumi. Bez naudas čaļiem šajā pasaulē nav ko darīt. Vienīgais veids kā izcelties ir izdarīt ko tiešām traku, un ļaunu, bet tomēr tevi neviens nepieņems, jo tu esi traks cilvēks. 

Lai vai kā cilvēki var mani iespaidot kā vēlas, bet drīz man mērs būs pilns un tad redzēs kas notiks...

11 0 atbildēt

Visa raksta problemātika - nespēja novērtēt to, kas dots, mīlēt sevi! Vīrietim ir vienalga, kāds izskats, cik naudas, kluss vai skaļš, vīrietim ar savu enerģētiku jāveido sava dzīves telpa. Katrs, kuram kustās rokas un kājas, darbojas dzirde un redze, ir neizsakāmi laimīgs cilvēks. Bet cilvēki to nenovērtē, un raud ne par ko. Piemēram, fiziķis Stīvens Hokings, paralizēts cilvēks, bet ir gan bijis precējies, gan naudu un slavu nopelnījis. Vīrietis pats veido apstākļus sev apkārt un pats regulē, cik cilvēku atradīsies viņa telpā. Protams, vienā dienā tas nenotiek, kā rakstīja izcilais krievu rakstnieks N.Gogolis - katram pašam pili pa pilei jāizspiež no sevis vājums un verga dvēsele. Tāpēc nepieciešams smags darbs, pašdisciplīna, egoisma laušana, sports, hobiji u.t.t.  Par vientulību labi rakstīja filozofs A.Šopenhauers - vientulība ir ne tik daudz vēlme atrasties vienatnē ar sevi, cik vēlme izvairīties no nogurdinošu ļautiņu kompānijas. Un vēl - cilvēks, kurš nespēj būt laimīgs vienatnē ar sevi, nespēs būt laimīgs komunikācijā ar citiem cilvēkiem, jo citi cilvēki laimi neiedos (paši to meklē).

10 0 atbildēt

Viss tas pats kas man, lasu un atceros teju dajebkuru dienu un viss ir identiski, protams ka dažas lietas atšķiras, bet lielākā daļa ir copy/paste es! +++

8 0 atbildēt
Nja , man īsti draugi tikai 4... 1 tikai ar kuru vēl pa brīvdienām var iziet ārā... Gan iepriekšējais , gan šis raksts perfejti attēlo mani... Tikai pa to veipu un aliņu ne... emotion +
9 2 atbildēt

Lasot šo rakstu, šķiet, ka raksts ir gandrīz par mani.  emotion 

6 0 atbildēt

Piekrītu, ka klusums ir lielisks, bet tev jāsaprot arī to, ka dzīve sākas ārpus konforta zonas un tava konforta zona ir māja. Kaut vai satiecies ar kādu no interneta spēlēm. Grūti atrast vērtīgus draugus bet tas ir tā vērts.

6 0 atbildēt

Perfekti! 

5 0 atbildēt
Šis raksts būtībā atspoguļoja manu dzīvi. Well done! +
4 0 atbildēt
Izlasīju šito rakstu, patinu uz leju un ieraudzīju, ka esmu nokomentējusi... 😂😂😂😂
3 0 atbildēt

Es kā meitene pirmajās rindās atradu daudz ko raksturīgu sev. Ta ir ar mums klusajiem. baros uzmanība aiziet kkādiem izlēcējiem un simpātiskajiem cilvekiem. Bet man kkā poh, vnk novēršos no tādiem cilvēkiem un viss. Vairāk laika, ko var veltīt zīmēšanai.

3 0 atbildēt
Es nesen sapratu, ka tāpat dzīvē nekam nav jēgas, bet turpinu dzīvot normāli un kaut cik aktīvi un daru to, kas man patīk manu iespēju robežās. Citi cilvēki to nemaz nav pamanījuši, bet mazliet kaut kas ir mainījies - mamma ar mani mazāk un mierīgāk komunicē, klases biedri domā, ka esmu vienkārši palikusi normālāka nekā agrāk, jo tik ļoti "necepos" par kaut kādām pasaulīgajiem notikumiem, kas notiek ikdienā.
2 0 atbildēt
Interneta atkarība rada klusēšanas fenomenu!!!Dažreiz es ar saviem vecākiem vakarā nevaru vairs parunāt,jo garīgi esmu noguris sērfojot internetā!!!Viss,es nākošgad sāku ārstēties no interneta atkarības!!!emotion
1 0 atbildēt
*kaut kādiem
1 0 atbildēt

Žēl, ka tev feiss greizs  emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

galvenais lai darbā uz tevi nekliedz! 

0 0 atbildēt

labas pardomas

0 0 atbildēt