local-stats-pixel fb-conv-api

Klaunpokalipse pārņem ASV un Eiropu9

327 0

Pēdējā laikā, no dažādām vietām ASV, Lielbritānijā un Eiropā tiek saņemtas ziņas par mistiskiem klaunu novērojumiem, lielākoties nakts melnumā. Nekā mistiska šeit gan nav- šie klauni ir pārģērbušies pranksteri, kuri šādi cenšas gūt popularitāti internetā. Šis fenomens aizsākās Savienotajās Valstīs un pēc tam izplatījies uz Lielbritāniju un Eiropu. It kā joks, bet cilvēki ir pamatīgi satraukti un pārbijušies katru reizi, kad sastopas aci pret aci ar kādu no šiem ļaunā paskata klauniem. Šajā rakstā par pilsētām, kurās šie klauni tiek novēroti visbiežāk.

327 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Ja kas tāds notiktu Latvijā, tad pirmā ziņa ko mēs dzirdētu, būtu no rīta pa ziņām: Vecrīgas ielās līdz nāvei piekauts kāds klauns.

43 1 atbildēt

Paej pa centrāltirgu, tur jau viens cirks. 

6 0 atbildēt

 emotion 

5 1 atbildēt

Tādas jau ir problēmas ar mūsdienu sabiedrību, ar visiem YouTube video, kuros "pranko" cilvēkus un vēl ko, tas liek citiem parodēt to un pārējiem zaudēt briesmu uztveri, ja ejot pa ielu priekšā nostātos klauns, tad noteikti doma ir ka kāds filmē YT video un nav nekas traks, lai gan tajā pašā laikā tur var būt maniaks, kurš tikai cer ka Tu domā ka tas ir joks, un ja policija tevi arestē par to ka skrēji pakaļ ar cirvi kādam tad visa aizstāvība ir - Tas bija tikai joks. Un vispār šīs citu biedēšanas čakarē dzīvi gan tiem kurus biedē, gan tiem kas biedē, daudzus cilvēkus pārbiedē līdz "nāvei" vai paši atraujas pa muti vai pistoli ribās viņiem iespiež un tad spiedz kā mazas meitenītes - šis ir tiaki joks. Tādēļ visa šī "scary pranku" padarīšana sāk iet pārāk tālu. emotion 

4 0 atbildēt

emotion emotion emotion emotion emotion

3 0 atbildēt

man ir diezgan spēcīgas noslieces uz klauniem. tāds kā sava veida fetišs, pat varētu teikt emotion

1 0 atbildēt