local-stats-pixel fb-conv-api

Kaut kas līdzīgs FML #299

Sveikii! emotion Ilgi, ļoti ilgi nebiju likusi šeit FML'us, tāpēc domāju, ka šis vakars ir tieši laikā, lai to izdarītu emotion Jauku lasīšanu!

1. Esmu 18-gadīgs puisis, ja mani tagad vispār var par tādu nosaukt... Viss sākās gadu atpakaļ, kad mans tēvs gāja bojā autoavārijā, no tā brīža dzīvojam ar mammu divatā. Pēdējos mēnešos esmu stipri izmainījies: roku un kāju muskuļi atrofējās, kājas un pakaļa uzresnēja, un pats drausmīgākais-pēdējos 2 mēnešus sāka augt krūtis un notika balss lūzums! No sākuma domāju, ka tas ir tāpēc, ka vairs nesportoju. Parunāju ar māti. Izrādās, viņa vienmēr ir gribējusi meitu un pievienoja manam ēdienam sieviešu hormonālos preparātus.

2. Man ir 19 gadi, esmu students. Skaists, kopts, ''uzkačāts''. Netālu no manām mājām atrodas parks, tur uztaisīja volejbola laukumu, man patīk šis sporta veids, bieži eju uz turieni. Apmēram gadu atpakaļ tur sāka piestaigāt skolnieki, es bieži spēlēju kopā ar viņiem, mierīgi ņēmu viņus komandā. Sadraudzējos ar vienu meiteni, viņai ir 14, dabiski, ka nekādu attiecību nevar būt, vienkārši draudzība. Neaizdomājos par to, kāpēc meitenes tik bieži piesakās pie manis komandā, lai spēlē, domāju.

Pavēste uz tiesu. Viņa stāstīja savām draudzenēm, ka mēs jau gadu satiekamies, stāstīja par mūsu spēlēm gultā, tādas pozas pat es nezināju. Viena no draudzenēm pastāstīja to viņas mātei, māte ar meitu aizgāja pie ginekologa, izrādījās, ka viņa vairs nav nevainīga. Mani apsūdz kā pedofīlu, meitene raud un visādi apstiprina, ka mēs tiešām esam tuvi. Man viņa pateica, ka viņai ir bail teikt, ka starp mums nekā nebija. Meitene pameta, draugi novērsās.

3. Esmu agnostiķis, bet agrāk ticēju karmai. Visu laiku pa labi un pa kreisi darīju labus darbus. Manī ir 57 kg(priekš puiša-sīkums), vienreiz ziemā trakā salā 2 stundas stiepu nepazīstamu vīrieti, viņa sieva mani gandrīz nosita. Savas dzīves laikā atdevu 7 telefonus, tikai vienu reizi pateicās, divreiz uzrakstīja iesniegumu, ka es esot nozadzis, utml. Daudzreiz palīdzēju pensionāriem, bet vai nu viņiem visiem tā tas ir, vai tikai man patrāpījās-teica, ka esmu zaglis un šarlatāns, un gribu, lai viņi pārraksta savus dzīvokļus uz mani. Es uz to visu pievēru acis, sakot sev, ka ''no laba labu nemeklē''.

Nedēļu atpakaļ man nozaga telefonu, tur bija 32GB atmiņa, strādāju ugunsdzēsības sistēmu projektēšanas sfērā. Tur bija pasūtījums uz 150 tūkstošiem, diploms, kurš man pēc mēneša jāaizstāv, un..manas sievas intīmās fotogrāfijas, kuras nokļuva internetā. Vakar man deva mājienu, ka man jāaiziet no darba pēc paša vēlmes. Sieva gatavo šķiršanos. Diplomu jāraksta no jauna. Naudas nav. Un nebūs. Ko darīt-nezinu.

4. Dažus gadus krāju naudu mašīnai. Sakrāju. Māsa palūdza atdot šo summu viņas operācijai, bet es atteicu. Tagad mani ienīst visi radinieki, kopīgie draugi un raksta pat nepazīstami cilvēki no interneta, viņa visos savos blogos izstāstīja par šo situāciju. No manis visi novērsās. Jau gatavojaties mani nosodīt? Maza nianse- māsai bija plānota krūšu palielināšanas operācija, ko viņa, protams, noklusēja.

5. Mans dēls ļoti mīlēja vectēvu(manu tēti). Viņš neko negribēja darīt, kamēr blakus nebūs vectēvs. Tieši vectēvs viņam iemācīja vairākas lietas, tai skaitā-runāt. Vectēvs nomira, kad dēlam bija 3 gadi. Tagad viņam ir 6 gadi, bet,sakritība vai nē- no tās dienas viņš nepateica nevienu vārdu. Vispār nevienu. Šodien saņēmu kārtējo ārsta slēdzienu-''nerunājiet muļķības, jūsu dēls ir mēms''. Kā tad mēms, ja viņš RUNĀJA?

6. Man ir 24, esmu 3 bērnu māte, vīrs, paldies Dievam, ir, naudas pamaz, bet pietiek, es nestrādāju, par vēl vienu bērnu pat nedomājam-nekāda seksa bez izsargāšanās! Nesen uzzināju, ka esmu stāvoklī! Pēc ilgiem strīdiem un šaubām nolēmām bērnu atstāt. Vakar aizgāju uz ultrasonogrāfiju. TRĪNĪŠI!

7. Uzaugu bērnunamā. Ģimenes nebija. Pabeidzu veterināro koledžu, pēc tam-universitāti. Kad mācījos 2.kursā, iepazinos ar brīnišķīgu meiteni. Jau 6 gadus kopā. Man ir labs darbs veterinārajā klīnikā. Nopirkām mazu dzīvoklīti, nav šiks, bet toties mūsējais. Meitene neauglīga, tas nekas, jau bijām sagatavojuši dokumentus, lai paņemtu bērnu no bērnunama. Viss, kas man ir- mīloša meitene, labs darbs un omulīgs dzīvoklītis. Pagājušajā nedēļā veterinārā klīnika tika slēgta-es zaudēju darbu. Atgriezos mājās. Mājā bija gāzes sprādziens.

109 1 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://killpls.me
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Cerams, rīt būs nākamā daļa emotion

11 0 atbildēt

Yaaaaayyyy!!!Beidzot!Auto +! emotion 

7 0 atbildēt
Beidzot! Gaidīšu vēl!
7 0 atbildēt

6. Patiesībā ir tīri jauks.

6 0 atbildēt
Ar nepacietību gaidīts un sagaidīts! Rīt BŪS vēl viena? Plīīzz...
5 0 atbildēt

Fak me locō emotion 

Pat pirmajā rakstā neatradu, ko nozīmē FML, tāpēc uzskatīšu, ka man ir taisnība  emotion 

4 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

šis ir bēdīgi ne smieklīgi

0 0 atbildēt