local-stats-pixel fb-conv-api

Kaut kas līdzīgs FML #196

Nu jau 19.daļa. Kā vienmēr-lai labi lasās! emotion

1. Mans puisis stāsta savai mammai visu. VISU! Pat par mūsu abu intīmo dzīvi. No sākuma es nesapratu, kāpēc, aizejot un atstājot mūs divatā, viņa aiztiek manas kājas. Pet pēc tam sāka jautāt, vai es tās noskuvu. Ar šo es vēl samierinājos, bet kad viņa teica ''tev dziļāk jāņem mutē, lai mans puisītis dabūtu lielāku baudu'', es vienkārši aizgāju. Pēc tam mēs salīgām mieru, bet es ilgi negāju pie viņa uz mājām. Vienreiz tomēr iegāju, puisis bija aizgājis pēc produktiem, bet es paliku ar mammu un 3 viņas draudzenēm. Viņas ielenca mani un gandrīz vai korī sāka teikt ''tu uzskati anālo seksu par kaut ko nelabu? Izdari puisītim patīkami''. Es aizgāju, un vairāk negribu redzēt ne viņu, ne cilvēkus, kuri viņam ir apkārt. Kaut arī es viņu mīlu.

2. Man ir 40 gadu. Manai meitai 15. Mums bija labas attiecības, bet, kā jau katrā ģimenē, bija strīdi. Pēc katra strīda es teicu ''Labāk es būtu uztaisījusi abortu'' vai ''Rīt es tevi nodošu bērnunamā''. Viņa bija gudra, skaista meitene, viņai pakaļ skrēja puiši, kaut arī viņai nav bijis puisis, tas man netraucēja dusmu iespaidā nosaukt viņu par padauzu. Nedēļu atpakaļ viņu savāca uz bērnunamu, mūsu kaimiņiene par to bija parūpējusies, viņa dzirdēja visus mūsu strīdus. Vakar meita man atzinās, ka viņu izvaroja puisis no bērnunama. Esmu ''izcila'' māte, kura ar saviem vārdiem sabojāja meitai dzīvi.

3. Kad es piedzimu, vecāki nosauca mani par Oļegu. Visu bērnību mocījos no tā, ka dzīvoju svešā ķermenī. 22 gadu vecumā veicu dzimuma maiņas operāciju. Tagad man ir 27, esmu sieviete vārdā Lidija, no vīrieša manī nekas nav palicis, pat dzimumorgāni ļoti līdzīgi sievišķajiem. Pēc operācijas es pārvācos uz citu pilsētu, pārrāvu visus kontaktus. Apprecējos ar mīļoto cilvēku, par savu īpatnību neteicu. Paskaidroju, ka bērnībā neveiksmīgi nokritu, un tāpēc man ''tur'' viss nav ideāli. Viņš viegli noticēja, vēl jo vairāk, viņam pirms manis nav bijušas meitenes, tāpēc viņam to iestāstīt bija elementāri. Bet tagad viņš lūdz mani dzemdēt bērnu, cenšas pielauzt mani, lai es eju uz izmeklēšanu. Nositiet mani, ko es viņam teikšu? ''Atvaino, mīļais, es nevarēšu, tāpēc ka agrāk es biju Oļegs''??

4. Manam dēliņam ir 2,5 gadu. Vīrs labi pelna, tāpēc es plānoju iziet darbā tikai tad, kad dēls uzsāks skolas gaitas. Bet 4 mēnešus atpakaļ man piedāvāja, var teikt, manu sapņu darbu. Es piekritu. Tie, kuriem ir bērni, droši vien mani sapratīs, cik grūti man bija šķirties no dēla. Ilgi izvēlējāmies auklīti, apstājāmies pie 50-gadīgas, patīkamas sievietes. Viss noritēja ļoti labi, auklīte jauka, dēliņš viņu iemīlēja. Izņemot auklītes darbu, viņa arī ļoti palīdzēja mājas solī, kaut arī mēs to neprasījām. Bet vakar vakarā dēls man teica:''Mammu, lūdzu paspēlējam ''aliņas'' ''. Izrādās, šo spēli viņam iemācījusi auklīte. Un spēles būtība ir tāda, ka viņa sevī bāž sīkas mantiņas, bet viņam tās ''jāglābj''... Es pie sava bērna pielaidu izvirtuli, raudu visu nakti.

5. Es sāku satikties ar savu puisi 9.klasē. Viņš ar mani jauki uzvedās, palīdzēja maniem vecākiem, pat kopīgi veicām remontu vasarnīcā. Visi man teica ''viņš ir ideāls, nepalaid garām'', pie tam es, atklāti sakot, esmu visai nepievilcīga meitene-resnule. Bet viņš bija skaists, gudrs, māksliniecisks, labsirdīgs, strādīgs. Seksa no manis neprasīja. Vienu reizi viņš mani noveda līdz klitorālajam orgasmam, bet uz manu nevainību nepretendēja. Es vienmēr domāju, ka viņš respektēja manu vecāku principus(viņi uzskata, ka līdz kāzām nedrīkst).

Pēc dažiem gadiem viņš mani bildināja. Es, protams, piekritu. Bet kad sākām apspriest turpmāko dzīvi, izrādījās, ka viņš ir gejs, un ka mūsu laulība ir viltība viņa vecāku mieram. Es biju šokā. Bet viņš brīnījās, kā es to ātrāk neuzzināju, jo seksa mums nebija un viņam ir ''sievišķīgas'' aizraušanās. Es iekritu histērijā, bet viņš sāka mierināt:''Neuztraucies, puišus mājās nevedīšu, bērnus uztaisīšu, ģimeni nepametīšu, bet pārējais dzīvē nav tik svarīgi''.

6. Mēs draudzējamies jau no vidusskolas, bet es nekad nevarēju atrast sev vietu, kad atrados blakus viņai. Mana labākā draudzene bija skaistāka par mani, humora izjūta viņai bija labāka, es uz viņas fona izskatījos bāla un garlaicīga. Ap viņu vienmēr spietoja puiši, bet es biju bez puiša, neskatoties uz to, ka biju arī simpātiska un tieviņa. Bet viņā bija kaut kas tāds...Garas kājas, krūtis, skaista seja..Īsāk sakot, es viņu apskaudu jau kopš mūsu iepazīšanās. Mēs skatījāmies filmu pie viņas mājās. Bija jau ap vieniem naktī, un viņa mani palūdza palikt pa nakti. Kad viņa aizmiga, es vārtījos un nevarēju aizmigt. Es visu laiku domāju par to, kā es apskaudu viņu, pat nedaudz kaunējos no tā. Nezinu, kā tas notika, bet es paņēmu šķēres no virtuves un uzmanīgi nogriezu viņai matus un skropstas...Es it kā nezināju ko daru, es aizbēgu. Es jau nedēļu nerādos universitātē. Neeju sociālajos tīklos, neatbildu uz telefona zvaniem.

81 1 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://killpls.me
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Kārtējā daļa klāt emotion 

8 1 atbildēt

Ieteikums Tev, lai liec katru stāstu zem bildes. Būtu uzskatāmāk.  emotion 

emotion +

7 1 atbildēt
Yesss. Turpiniii! Gaidu jau nākamo
6 1 atbildēt
👍😎
2 0 atbildēt
Man patīk! Gaidu vēl 👍
2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt