local-stats-pixel fb-conv-api

Kas tracina vegānus Krievijā?149

767 14

Valstī, kurā gaļas ēšana ir tikpat pašsaprotama kā saules spīdēšana, vegāniem ir grūti. Dzīvojot ziemeļos, kur ziema ir 9 mēneši, gaļas ēšana varbūt ir vienīgais pārtikas avots. Tomēr, ja kāds ir uzdrīkstējies būt par vegānu, tad apkārtējie var krist panikā. Viņiem galīgi nav saprotams kā izturēties pret šādu cilvēku, kā arī, ja vien nav sagatavota īpaša instrukcija, labāk nestāstīt par savu dzīvesveidu pārējiem.

Nu nepierādīsiet, ka tā nav novirze, bet kas tad vegānus tracina?

767 14 149 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 149

0/2000

Ja Izspiesti asinsvadi tas uzreiz nenozime, ka cilvēks lieto steroīdus. Pazīstu daudzus kuri trenējas un zinu, ka nelieto neko, bet vēnas arī izspiežas. 

Un par tēmu. Gaļa cilcēkam ir jāēd! Šie vegāni tāpat neko neizmainīs pasaulē, dzīvnieki tāpat tiek ēsti. Viņi tikai bojā savu veselību needot, tā kā būtu jāēd.

2 1 atbildēt

Gaļa ir un būs viens no nozīmīgākajiem produktiem cilvēka ēdienkartē. Ja kāds to noliedz un uzskata, ka tā nav obligāti un to var aizstāt, nu.... iesaku padomāt vēlreiz. Vegānisms ir viena no mūsdienu modeslietām, sava veida "-ings".

2 1 atbildēt
Bet tu pamēğini.Atmet gaļas rīšanu.Ēd tā vietā citas olbaltumvielas,un pastaigā uz svaru zāli,un tad salīdzini.Spriedelēt teorētiski jau var gari,bet tu pamēğini PRAKTISKI.Un tad pasaki.Es jau pamēğināju.Te ir bildīte kur vienam vegāns uztetovēts uz muguras.Tā tev atbilde.
2 1 atbildēt

6. Zinu, ka ir arī tāds dārzeņu bulions! 

Bet par vegāniem var ierēkt! Apēd lopiņiem paiku, bet pieskaitāmi labiņo šlakai!! emotion

1 0 atbildēt

Hmm...Kultuuristi jau nemaz nerij galju kaa traki, vinji eed OLAS. Bez proteiina muskulju masu uzaudzeet NAV iespeejams. Ja tas chalis bildee neeed arii olas, laikam rij kaadu sinteetiku.

0 0 atbildēt

Pirms apvainot vegānus, katram būtu jānoskatās filma Earthlings https://en.wikipedia.org/wiki/Earthlings_(film).

1 1 atbildēt
A kā tur ir ar tiem buljona kubiciņiem? Tie tak ar laikam sastāv no kādām gaļas un tauku atliekām? Es vienkārši prasu, jo kādreiz pie diētas it kā nevar.
0 0 atbildēt

neslikti sacīts emotion

0 0 atbildēt

Un? Ko tu ar to gribēji pateikt? Man piemēram poh, tu vari kaut vai pārtikt no koka mizām, ja vien es varu turpināt gaļu ēst  emotion 

0 0 atbildēt

Runājot par alu, tas tik tiešām nav vegāns lielākā daļa, jo tā ražošanā izmanto želatīnu vai zivju līmi, ko izmanto alus un vīna dzidrināšanai.

0 0 atbildēt

Jūtīgu tēmu autors pacēlis, tāpat kā par reliģiju vai gejiem  emotion . Viss ko varu no sevis pateikt- neviens nav piedzimis tik varens, lai kontrolētu, kam ticēt, kā man dzīvot, un pilnīgi noteikti arī diktēt ko man ēst, visi kas to mēģinājuši saskārušies ar rupju valodu no manas puses. Ja liksiet man mieru- arī es neko neteikšu =]

0 0 atbildēt

Smuka mugurpuse emotionemotionemotion

0 0 atbildēt

Tas jau vairāk izklausās pēc komēdij rakstaemotion

0 0 atbildēt

Kad tev kaut kas mēģina jau kārtējo reizi ieskaidrot, ka "tie taču nav savvaļas dzīvnieki, bet gan speciāli audzēti"

Tādus gudrus vārdus kā vegāns zini, bet elementāru latviešu valodu ne. Iespējams ka smadzenēm degvielas nepietiek.

7 8 atbildēt

@Aptauja: Vai vegāni ir nelīdzsvaroti psihopāti?

Cits variants: Atskiriibaa no galedaajiem -vizmaz no liikiem nepaartiekam un mazaak toksisku vielu organismaa un mazaak ieksas smird peec puvuma emotion Un ko dariit ja negarso...arii iet pieskaitiities kautkaadai konkreetai grupai? Ediena lietosanas gaume pastaav jau cik ilgi..tagad kad esam iedaliiti kautkaadaas grupaas mums jaasaak karot?

2 4 atbildēt
Vegāni tikai cenšas apgaismot citus ar to, kas patiesībā notiek pasaulé, parādīt, ka dzīvnieks nav tikai prece veikalā, bet dzīva būtne. Kāpéc daudzi uzskata, ka vegānisms ir psihiska novirze? Vai tā ir novirze, ja cilvéks aizstāv vājākos, kas paši sevi nevar aizstāvét? Vai tā ir novirze, ka centies dzīvot ekologiski un rūpéties par dabu? Vai tas ir kaut kas dīvains, ja éd to, kas aug kokā vai nāk no zemes?
1 3 atbildēt
Man šķiet, ka tieši gaļēdājiem būtu jānokaunās nevis jākaunina vegāni. Vegānu dēļ mazāk dzīvnieku cieš, vide mazāk piesārņojas (lopkopība ir varen netīrs process) un vegāni ir veselīgi, tāpēc mazāk patērē medikamentus u.c. resursus. Pati esmu veģetāriete, tagad gaidot bērnu tik reizēm apēdu kaut ko, kas satur gaļu, jo ārsta ieteica, ka tā būšot vienkāršāk ar hemoglobīnu (skatos gan uz to skeptiski). Es neklūpu virsū gaļēdājiem, tad kādām tiesībām gaļēdāji, uzzinot, ka neēdu gaļu, uzdrošinās man kaut ko pārmest? Es ar savu gaļas neēšanu nevienam nekaitēju, tieši otrādi. So piever savu nepiepildāmo rijamcaurumu
1 10 atbildēt
« 1  2  3 »