local-stats-pixel fb-conv-api

Kas tevi padara par vīrieti?8

15 1

Kas tevi padara par vīrieti?

Neraudāšana , sevis aizstāvēšana ( kaušanās) , būt džentlmenim , būt stiprākam nekā citi ,vienmēr palikt pie sava vedokļa ,būt domin,ējošam , nodarboties ar seksu,daikts, smēķēt kaut ko , dzert alhaholu, sejas apmatojums , nodrošināt sevi un ģimeni ar vajadzīgo.

Šie cilvēki izpauž savu viedokli un mēģini pats atbildēt kas tad īsti padara tevi par vīrieti?

Iečeko arī manus iepriekšējos rakstus šeit.



15 1 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Kas padara par vīrieti? Čibriks domājams.

Kas padara par cilvēku tas cits jautājums.

4 0 atbildēt
Vīrietis ir nevis tas kurš dzer,pīpē vai tam kuram sāk stāvēt,bet gan tas kurš spēj savai ģimenei nodrošināt visu nepieciešamo!!!
4 1 atbildēt

Vecis ir tas, kurš pievilina meitenes uz sevi. Un tās kvalitātes, kādēļ meitenes grib kādu veci, nav nemaz tik daudz... tā kā nav baigi daudz kas jāfilozofē... kam izskats, kam raksturs, kam nauda, kam vēl šis tas... Degradanti neskaitās vīrieši, tā vispār atsevišķa kategorija.

0 0 atbildēt

Vīrietis ir tas,kurš spēj pat visekstremālākajās situācijās saglabāt vēsu prātu.Vīrietis ir tas,kurš spēj neraudāt,kautvai visi apkārtējie raud,tīri dēļ tā,lai parādītu citiem,ka ir kāds ,kas spēj atbalstīt citus tādās situācijās.Vīrietis ir tas,kurš nemūžam neuzdrošinātos iesist sievietei.Vīrietis ir tas,kurš rūpējās par savu ģimeni.Vīrietis ir tas,kurš neatkāpjas no sava vārda,lai vai kas.Vīrietis ir tas,kurš ir spējīgs sevi nosaukt par īstu ,godājamu vīrieti. Ja kādām piemīt visas šīš īpašības,tad respekts pret viņu.

0 0 atbildēt

dzimumorgāns un, manā gadījumā necilais, sejas apmatojums.

viss pārējais ievadā minētais ir nevajadzīgas, bieži vien seklas, izdomātas lietas

1 2 atbildēt