local-stats-pixel fb-conv-api

Kas tad tas? Lidojošais robots picas piegādei!6

Dzirdot vārdu “pica”, daudziem izsalkušajiem mutē parādās siekaliņas un prats sauc pēc picas. Teikšu godīgi, es pati nekad neesmu uz mājām pasūtījusi picu, bet ticu, ka vismaz daļa no jums to ir darījusi. Bet ziniet, ja Latvijā būtu iespējams tas, par ko es jums tūlīt pastāstīšu šajā raksta, es noteikti labprat to pasūtītu, kaut gan dodu priekšroku mājās ceptajām.

Tātad - Vai picu pasūtīji? Tad lidojošais robots dodas pie jums! Tieši tik oriģinālā veidā pica būs piegādāta Mumbajā, Indijā!

Neliels helekopterīts, apbūvēts ar GPS sistēmu, kameru un ar picu uz borta piezemēsies tieši pie mājas ar jūsu norādīto adresi vai arī uz daudzstāvu mājas jumta. Šī nelielā bezpilota robotiņa vadīšana notiek distancioni. Brīdī, kad pica ir piegādāta norādītajā adresē, helekopterītis dodas atpakaļ uz savu izlidošanas vietu pakaļ jaunai picai. Pie tam, nav nepieciešams vēl kāds darbinieks – kurjers, jo šo darbinieku aizvietos lidojošais picas piegādātājs – robotiņš-helekopterīts.



202 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

pa ceļam putni apkakās to kasti, uz uzknābās picu. emotion

10 1 atbildēt

Aizsutitu uz citu adresi pats aizbrauktu un to robotu savaktu emotion

4 0 atbildēt

Bail pat iedomāties, ka šitie savairosies. Virs galvām mudžēs minikopteri, bakstīsies logos un droš ik pa brīdim gāzīsies lejā.

3 0 atbildēt

Kā sunim - uz grīdas nometa.

0 0 atbildēt

UU marsa drooni arī uz zemes

0 0 atbildēt
Ja es to picu nepaņemšu, tad to joteikti izdarīs kāds cits. Un kā ar naudu. Pie šī prohekta daudz jāpiestrādā.
0 1 atbildēt