local-stats-pixel fb-conv-api

Kas notiek, kad bērns nemācās tradicionālajā skolā?19

747 2

Sveiki, draugi!

Noteikti ikvienam dzīvē ir bijis brīdis, kad gribas uzdot sev jautājumu - kāpēc man ir jāmācās skolā, ja tur nemāca to, kas dzīvē patiešām ir svarīgs un vajadzīgs? Pasaulē ir daži piemēri, kuri spēj skaidri sniegt atbildes uz šiem jautājumiem.



747 2 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

Tas puika savā vecumā ir dzīves gudrāks nekā dažs piaugušais!

54 0 atbildēt

Man patīk tā doma : "When I grow up I want to be happy". emotion

50 1 atbildēt
Kad es izaugšu liels es gribētu uzvilkt cepuri. Bet ja nopietni, tad pilnībā piekrītu, jāļauj katram darīt to kas interesē, apgūt un mācīties, jo man visu sabojāja matemātika, nu neesmu nekad bijis spējīgs saprast, patika valodas un vēsture, literatūra, bet ak vai nekur tālāk netiku, jo skaitļi mani nobremzēja.
21 2 atbildēt

Tikai realitāte ir pavisam citāda. Tev nav talants, vai dziļa vēlme būt nr.1 kaut kur, tādā veidā pelnot naudu, tad tu NEKAD nebūsi laimīgs, jo, diemžēl, mūsdienās visam vajag naudu. Skola, nu vismaz papīra dēļ, lai nebūtu jāslauka grīdas par smieklīgu samaksu.

17 1 atbildēt

Kas der vienam tas nedr citam. Nevar paņemt vienu piemēru un teikt, ka tas der visiem. Un cik tas izmaksātu, ja katram skolēnam būtu savs skolotājs? Cik cilvēki var atļauties skolot bērnu mājās? Cik daudziem vecāki to vispār intelektuālā līmenī ir spējīgi? 

Un tas sīkais jau pats par sevi ir gudrs kopš dzimšanas.

Protams, ka mūsu skolu sistēma nav ideāls variants, bet tas ir tas, kas der lielākajai daļai no mums.

Es varu derēt, ka lielākaijai daļai bērnu, ja viņiem dotu iespēju izvēleties ko darīt tad tas būtu nekas - tikai izklaides.

15 0 atbildēt

Uuuun tad ir reliģiskie vecāki, kuri mājās skalo smadzenes ar savām muļķībām 'apmācot' bērnus. Just saying.

10 2 atbildēt

Es uzskatu, ka jābūt zināmam pamatam, lai varētu aug. Vajadzīgas zināšanas, kuras pielietot, lai iegūtu jaunas. 

6 0 atbildēt

Parasti man viss ātri apnīk, bet nu tā runa bij diezgan iespaidīga.

5 0 atbildēt

Ja gribi but nr1. 1. Tev jabut talantam taja joma ko esi izvelejies vai tevi interese. 2. Tev viss savs brivais laiks taja bus jaiegruzh. Par normala vienkarsa pusaudza dzivi bus jaaizmirst. Ja tev patik ko dari tad ok. Bet ja tu sities tikai lai panaktu merki, tad velak sapratisi ko esi palaidis garam. Neesmu nr1 bet man ir 15 tukstosi bilzu , kuras paskatoties atceros cik labi bija un zinu cik labi vel bus emotion 

3 0 atbildēt

tas sīkais ir gudrāks kā 90% no maniem darba kolēģiem!

2 0 atbildēt

Lielā mērā daudz kas ir atkarīgs no sakarīgiem vecākiem. Tāpat arī šajā gadījumā.

2 0 atbildēt

Brīžiem lūdzu Dievu, lai nākotnē es būtu pietiekami pārticis, ka saviem bērniem varētu atļauties skolotāju mājapmācībai. Negribu lai viņi iet tajā cietumā, ko sauc par skolu, kurā bērnus nozombē un individualitātēm sagādā elli.

1 1 atbildēt
Nekā tur laba nav. Es vēlos kļūt par pūļa cilvēku, bet vienmēr palieku atsevišķs. Jūtos kā kaut kāds drūms kriminal, tikai atšķirībā no viņa, es neko sliktu nedaru un nav problēmas ar policiju. Savā ādā jūtos diezgan slikti.
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt