local-stats-pixel fb-conv-api

Kas ir "Tēvijas sargi"?18

198 5

„Tēvijas sargi” ir biedrība, kuras mērķis ir apmācīt latviešus militārās tuvcīņas prasmēs, veicināt interesi par militārismu un Latvijas militāro vēsturi.

TS izveidojās no Latviešu nacionālistu kluba biedriem.

Misija - izveidot spēcīgu organizāciju latviešu tautas interešu aizstāvībai!

"Tēvijas sargi" galvenie principi:

1) Latvija ir latviešu tautas mājas un tādām tai ir jāpaliek mūžos. Mūsu mērķis ir valsts, kas nodrošina tautas interešu aizstāvēšanu un caur to arī tautas pastāvēšanu.

2) Kategoriski noraidāma jebkura ārēja ietekme, kas tiecas radikāli mainīt mūsu valsts etnisko sastāvu, saziņas valodu, morāles normas, vai pārņemt mūsu saimnieciskos resursus.

3) "Tēvijas Sargi" ciena jebkuru citas tautas, rases vai reliģijas piederīgo un viņa tiesības viņa zemē, bet nekad neatteiksimies no savām tiesībām Latvijā. Jebkurš godprātīgs cittautietis Latvijā ir mūsu sabiedrotais.

4) Šobrīd un tuvākajā nākotnē nav steidzamāku uzdevumu kā nepieļaut jaunus imigrantu pūļus un stiprināt savu gatavību aizstāvēties pret augošo Krievijas agresiju.

Savās rindās "Tēvijas Sargi" gaida ikvienu nacionāli noskaņotu latvieti, neatkarīgi no vecuma, profesijas, izglītības vai organizācijas piederības.

Savu pārliecību un savējos aizstāvēt ir pienākums un goda lieta! Nāc un mācies uzvarēt ! Jāraksta personīgi "Tēvijas Sargi" facebook vai draugiem.lv lapā.

« 1  2  3 »
198 5 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

Te nebūs kā Ķelnē te būs kā Spartā  emotion 

26 0 atbildēt
shis ir tas, kas ir nepiecieshams musdienu jaunatnei!
22 0 atbildēt

Respect.

14 0 atbildēt

Kas ir? Nepatīk, kad kāds beidzot ne tikai čīkst netā, bet arī kautko dara?

9 3 atbildēt

Neviens nacists nemetīs miskastē kolorado lentīti, jo tā ir ceturtā reiha simbolika. Nacionālisti aizstāv savu tautu savā zemē, nacisti cenšas kolonizēt kaimiņus, uzspiest savu valodu un dzīvesveidu, spilgtākie piemēri - Hitlers un Putins.

6 0 atbildēt

emotion

3 0 atbildēt

Par ģimenes sargāšanu piekrītu pilnībā! Es arī uzskatu, ka tikai tā kaut cik var pasargāt, tomēr vienk. braukt prom nesanāks, jo robažas noslēdz momentāli. Izsludina vispārējo mobilizāciju, ja nepakļaujies, ieliek cietumā vai vēl sliktāk..

3 0 atbildēt

Vari iedot kādu piemēru, kur pēdējo 20 gadu laikā ir reāli ilgtermiņā karojušas kādas demokrātiskas valstis?

3 0 atbildēt

Pirmkārt, Ukrainā nav izsludināts kara stāvoklis. Ja saņemtu pavēsti no armijas tev nebūtu izvēles iespējas. Kā arī, atceries, ka ww2 laikā dezertierus nošāva

3 0 atbildēt

5. bilde ar 7. apvienojumā

''Ievēro tīrību, izskaldi zilos.''   emotion  

Un ja nu jūsu rindās kāds nacionāli noskaņots homoseksuālis, ko tad?

2 0 atbildēt

Nopietni? Neo-nacisti, tikai savadakas uniformas.

2 2 atbildēt

Tie kam tas interesē lai ar to nodarbojas. Man personīgi tās militārās lietas nesaista un kara gadījumā par zemespleķi savu dzīvību arī neietu atdot.

6 9 atbildēt