local-stats-pixel fb-conv-api

Kas bija labāks VECOS LAIKOS nekā TAGAD14

61 1

Šeit ir dažas lietiņas, kas pēc manām domām bija labāks nekā mūsdienās.

61 1 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Jā, vecos laikos bija daudzas labākas lietas.

Vispār arī tagadējos laikos var nopirkt dabīgu pārtiku, sūtīt vēstules, var dabūt labas preces, pat amatnieku darinājumus. Tikai tagad ir jāzina, kur to visu meklēt. Un jāzina arī cenas.

5 0 atbildēt

Neaizstāvu "New Yorker" veikalu, taču šajā veikalā pirktie džinsi man bija daudzreiz kvalitatīvāki par tiem, kurus es pirku džinsu veikalā, divreiz dārgāk. Tagad es laikam uzzināju atbildi uz jautājumu - Kāpēc man ir problēmas ar kuņģi? emotion Labs rakst +, varēja tikai vairāk piemēru būt, interesanti palasīt cita cilvēka viedokli, piekrītu par to, kad agrāk tomēr bija labāk, taču nevarētu teikt, kad šajos laikos ir tikai viss pasliktinājies. 

2 0 atbildēt

Vecos laikos bija 1...2 miljardi iedzīvotāji. Tagad ir tuvu 8 miljardi, no kuriem reālu labumu deva, dod un dos (zinātne, medicīna, būvniecība, inovācijas, tehnoloģijas utt) labi ja 2 miljardi. Pārējās ir mutes, kuras jābaro, kuras vairosies un tāpat nedos nekādu pozitīvu labumu, bet tikai piedalīsies dabas iznīcināšanā, lai zvēri netraucē šamiem sagaidīt kārtējo palīdzības paku.

2 0 atbildēt

Un cilvēki labāk zināja latviešu valodu...

2 0 atbildēt

Vecajos laikos bija holēra, bakas, STS un cērmes.

Arsēniks un dzīvsudrabs bija tapešu un auduma krāsās.

Jau toreiz runāja - gadatirgus desu sastāvu zina tikai pats miesnieks un Dievs debesīs.

Alu dzert bija drošāk nekā nevārītu akas ūdeni. Nebija ledusskapju, tāpēc gaļā vairojās līķa indes.

utt... ...

1 0 atbildēt

autoram nav nemazākās nojausmas cik dzīvsudraba, freona un citus sūdus agrāk cilvēki izelpoja. tā E vielu tabula salīdzinoši ir bērnu spēles

1 0 atbildēt

Man tagad ir baigais iebildums, kā to saprast vecos laikos viss bija baigi labi. IR JĀDZĪVO UZ PRIEKŠU NEVIS VĒL ARVIEN PAGĀTNĒ. Tagad ir arī labi vismaz tādas lietas kā piemēram telefons tagad viņā tu vari zvanīt utt. Senāk lai to visu darītu bija vajadzīgas vismaz kādas padsmit lietas.

0 0 atbildēt

Tās E vielas manuprāt ir tīrā diršana, taču visu regulē, ja vinas būtu tik bīstamas neļautu tirgot kā pārtiku.

Viss ir zāles un inde, atkarībā no devas.

1 5 atbildēt