local-stats-pixel fb-conv-api

Kārtējā pērle no sludinājumu portāla - tamborēta kleitiņa!19

172 0

Sludinājumu portāliem ir tāds izteiks šarms, lai gan nereti tur nākas ieraudzīt tādas lietas, kuras sen jau bija jāsadedzina, tomēr dažreiz paveicas un sanāk uzdurties uz kaut kā laba, piemēram, tamborētas kleitiņas.

Kardašjana jau nu noteikti no šādas neatteiktos. Kas zina, varbūt Kanje nākamajā kolekcijā radīs kaut ko līdzīgu, jo viņa caurumainie džemperi diži tālu neatpaliek.

172 0 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

Lai tak meičas staigā tādos, man nav iebildumi

31 0 atbildēt

Pēc kleitas prezentācijas gribas Iepazīties ar to sievieti, kura kleitu demonstrē! emotion

18 0 atbildēt

Ir laba.. kas vainas, atbilstošā situācijā emotion

11 0 atbildēt

Man vienīgajai atgādina Princesi Lea no Zvaigžņu Kariem? emotion

7 0 atbildēt

Seksīga, tikai apakšveļa varēja būt minimālāka emotion +

5 0 atbildēt

A bildes ar izsoles uzvarētāju kleitā būs? emotion 

2 0 atbildēt

Man vienīgajai tā kleita nepatīk? Nē nu pirmajā bildē ir tīti normāla, bet jau otrajā bildē, kur to kleitu var redzēt uz augumu izskatās diezgan briesmīgi. Iespējams vienkārši īstā modele nav pagadījusies, jo meitene izskatās diezgan "stīva". (Nemāku atrast īsto vārdu)   Es personīgi nemūžam, kaut ko tādu nevilktu mugurā.emotion 

3 1 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

Kāda vaina kleitiņai? Kad Kardašienas un citas slavenības ar plikām di**ām parādas publikā, tad viss normāli!? Sievietei ļoti jauks augums un kleitiņa arī uztamborēta labi! Nepatīk, nepērciet!

Varbūt, kāda mājās savu vīru grib iepriecināt, varbūt, brauks uz siltajām zemēm, varbūt, tā ir pludmalei paredzēta! Pilni veikali ar līdzīgām kleitiņām vasarai, neredzu, kas te tāds šokējošs!

1 0 atbildēt

mhm

0 0 atbildēt

 emotion  emotion 

0 0 atbildēt

Tā jau nekas ,bet bkšeļu vietā vjadzētu sīku mini apakšbrunci.Un ko seju nerādi? Otrs variants būtu ļoti neuzkrītošs sīks bikini.

1 1 atbildēt

labs augums  emotion 

0 0 atbildēt