local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc vīriešiem labāk izvairīties no seksa ar iereibušām sievietēm17

111 6

Advokāte, kas specializējas seksuālu uzbrukumu gadījumos, vīriešiem iesaka izvairīties no seksa ar sievietēm, kuras ir lietojušas alkoholu, jo sieviete savu reibumu var izmantot, lai apsūdzētu vīrieti izvarošanā.

111 6 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000
Es pateiktu - Viņa pati mani pavedināja un es aizmigu,tālāk neko neatceros. Ja viņa apgalvo,ka bijis sekss,tad bez manas ziņas un piekrišanas... Ko nu? emotion
15 0 atbildēt

Kāpēc jāpārpublicē raksti, pie tam pilnīgi 1:1 pat bez komentāriem..

Vel jo vairāk, ka informācija ir par ASV (tā vismaz var noprast), un pavisam saraustīta, un visticamāk izrauta no konteksta..

12 0 atbildēt

Jā, nu atklāti sakot te ir daudz robi:

1) Kā jau komentārā rakstīts tad parasti alkohols tiek piesaukts kā vainu pastiprinošs apstāklis, vismaz visā, kas saistīts ar vīriešiem,

2) Alkohola lietošanas faktu vajadzētu vēl pierādīt,

3) Kā puisis var zināt ka meitene ir skaidrā? Var jau paņemt līdzi blašķītē un tualetē ierīt pāris glatokus...,

4) Kā tad tagad tiek traktēta izvarošana? Ja abi piekrit seksam, bet apziņas stāvoklis ir ietekmēts - vai tā ir izvarošana? Domāju ka ne, tur jābūt citam pantam.

5) Kā ar prostitūtām?

8 0 atbildēt

Vīriešiem alkohola lietošana ir vainu pastiprinoša, bet sievietēm otrādi. WTF?

7 0 atbildēt

Tieši otrādi, jaizmanto izdevība, tās iereibušās tās trakulīgākās  emotion 

6 0 atbildēt
Dīvaina tā ASV. Parasti alkohols un narkotikas ir vainu pastiprinošs apstāklis(piem, braukšana dzērumā vai slepkavība), bet kur runa iet par kādas kājstarpi, tur vainu noņemošs apstāklis. Ceru, ka tomēr beigās nonāks līdz godīgam iznākumam.
5 0 atbildēt

Labi, ka pabrīdināji.. Turpmāk pirms seksa likšu sievietei iepūst alkometrā - tā tīri savas drošības pēc..   emotion 

5 0 atbildēt

TE NAV AMERIKA! Te katras šļu*has ņaudienu par izvarošanu neņems nopietni.

5 0 atbildēt

Pasekls raksts. Var būt ASV tas ir aktuāli, bet diez vai pie mums. Bez tam, neliela, uzsveru neliela alkohola deva var seksu padarīt vēl labāku. Bet protams, tās ir manas domas. Lieku mīnusu.

4 0 atbildēt

nez, moska taapeec. ka irebusas sievietes parasti var p...st un p....st, bet vinaam tas apaksgals nejuuutigs pec pus litrinja paliek ha!

Bet taa nopietni runajot, kas shitaa par fukin huinju te spokos tiek dziita. Kads jums so raksteli sponsoree? kads jums olas vai vaveriiti laiza?? Spoki tak bija taads takaa underground movements. Tgd tik raksti nedelu pec kasjauns vai apolo tadi pasi paradas....

Un pasiem/pasam jaizlemj vai vajag dzeruma vai neee ha. izvaroja ari viirieti taaadaa gadiijumaa, ja dzerumaa uz vinja mazaa ciniiisha uzrapaas damiite  emotion 

3 0 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt
Tā jau cilvēki izmirs.. Latvijā jau 100% pus republikas šmigā ir uzpumpēti 🤣
2 0 atbildēt
Gaidu feministu viedokli par vienlidzibu.
3 1 atbildēt