local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc vecāki vīrieši ir labāki?108

714 43

Labāk pārgulēt ar vienu pieredzējušu vīrieti kā ar 10 20gadīgiem. /teica visas sievietes, jebkurā vecumā

Iedvesmots raksts. :)

714 43 108 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 108

0/2000

Kāds te pamatīgi filmas saskatījies. 

Ja pieņem, ka te runa ir par ~35-45 gadīgajiem, tad maz ticams, ka 17 gadus veca sieviete var apgalvot raksta sākumā minēto. Un, ja kāds no rakstā aprakstītajiem vīriešiem pinas ar krietni gados jaunākām sievietēm, tad viņam ir kaut kāds mazvērtības komplekss, jo sava līmeņa sievieti nemaz nevar dabūt, bet ir kopā ar tām kuras  visvieglāk aptīt ap pirkstu un tic vasam ko saka.

45 5 atbildēt

Santa Santa, ne viss ir tik vienkārši, kā tu raksti. Pirmkārt jau, cik zinu no pieredzes, (un man ir 35) attiecībās viss ir vairāk vai mazāk ilūzija, vai arī tās ir praktiskas, un tur nav īsti attiecības. Tādēļ "ideāls" būs drīzāk tāds kurš "sagrozīs galvu" un tas var būt jebkura vecuma džeks.

Parasti vecākus vīriešus meklē tās meitenes, kurām ir pietrūcis tēva uzmanības. Atsevišķi kadri vilties neliks, bet tādi būs mazākumā. Tāpat no vienaudžiem, ne visi būs "zābaki".

Bet manuprāt cilvēkam ir jāizkopj sava iekšējā pasaule, un spēja just, un būt komfortā ar sevi, nevis jāmeklē to caur citiem. Jo tur arī meklējams ciešanu avots. 

35 0 atbildēt

Tātad tu esi blondīne ar riepu, kura nemāk minetēt, bet visu laiku smaida (varbūt tāpēc nemāk, ka cenšas smaidīt?) emotion

Meitenes, kuras velk pie vecākiem vīriešiem, vai nu ātri vien aplaužas, kad vecākie vīrieši viņas izmanto un pamet. Vai arī pierod pie kurtizānes vai pat prostitūtas līmeņa attiecībām ar tiem pasakainajiem vecākajiem vīriešiem. Tu izlaid vienu būtisku momentu - vīrietim, kuram ir pieredze, manieres un piķis, nenāk ne prātā uzturēt nopietnas attiecības ar sievieti, kuras vienīgais pluss ir nosacīts svaigums. Tādu ir pilnas pažobeles. Līdz ar to var bieži mainīt, jo arī tas nosacītais svaigums noplok un pāri nepaliek nekas.

Es atceros, ka reiz, kad man bija kādi 20 vai nedaudz vairāk gadi, pa ielu man pretim nāca neliels meiteņu bariņš, ap 16 gadiem varētu būt. Viņas skaļi sprieda par šo pašu tēmu, ka vienaudži nekam neder, ka viņām vajag nu vismaz 30 gadus vecu vīrieti. Bija grūti noturēties, lai nesāktu skaļi smieties. Ja jau pat man viņas likās tādas infantilas zostiņas, no kurām neko citu kā seksu nevar gribēt, tad ko lai ar tādām iesāk trīsdesmitgadnieks?

Starp citu, tīri intereses pēc - cik tev gadu, Santa Banta? Nedomāju, ka tik daudz, cik Džesikai emotion

22 0 atbildēt

Raksta meitene, kurai nesanāca ar "jaunāku" puisi.

17 1 atbildēt
Ģimene sēž pie vakariņu galda. Dēls jautā tēvam: “Tēti, cik veidu krūtis tu vari nosaukt?? ” Tēvs izbrīnīts, manāmi šokēts par jautājumu atbild: “Nu vispār ir 3 veidu krūtis. Sievietēm viņu 20 gados krūtis ir kā melones - apaļas un tvirtas. Savos 30-40 gados krūtis ir kā bumbieri - joprojām jaukas, bet nedaudz nokarājas. Pēc 50 tās ir kā sīpoli.” Dēls: “Kā sīpoli??? ” Tēvs: “Jā, kā sīpoli - tu tās redzi, bet tev no tām nāk raudiens.” Māte un meita ir sašutušas, un meita tūdaļ jautā mātei: “Mammu, cik veida “draudziņus” tu zini??” Māte pārsteigta, bet smaidot saka: “Nu… vīrieši iziet cauri trīs fāzēm. Viņiem 20 gados loceklis ir kā ozols - varens un spēcīgs. Viņu 30-40 gados kā bērzs - lokans bet izturīgs. Pēc 50 gadiem tas ir kā ziemassvētku egle.” Meita: “Kā Z-svētku egle??? ” Māte: “Nu jā, mīļā. Tas ir beigts un olas kalpo vien kā dekorācija.”
16 0 atbildēt

Šie tavi nosauktie sapņu vīrieši diez vai būs brīvi un izskatīgi, bet ja kāds arī patrāpīsies tad gan jau ar ģmeni bagāžā.Bet jā standarts- izskatīgs,mašīna,māja ,restorāni,ko var gaidīt no mūsdienu sievietēm.. emotion Interesanti ,ko sievietes pašas var likt pretī?Sexu?Tādas nevar uztvert nopietni.Piegulētājas kuras apreibina materiālais stāvoklis ir pilnas ielas.

15 0 atbildēt
Ehm ok. Vecāki vīrieši ? Zatlers jau tevi gaida. Lasot rakstu neuzmetu acis , kas ir autors , bet lasot nopratu. Tad sanāk , +/- 19 gadus veci čaļi draudzeni var nemeklēt. Visas jau ir pie 30+ gadīgiem. Tādā gadījumā šādi domājošas meitenes lielā daļa saviem pieredzējušajiem ,staigājošajiem sponsoriem būs tikai vien mašīnas vālēšanai. Varbūt esmu vien muļķis un nerubīju fišku , bet izsaku savu redzēju šeit , nesākat ārdīties.
14 1 atbildēt

tikai žēl, ka vīrietis ar pieredzi un statusu negribēs tādu ķelli kā tu  emotion 

15 2 atbildēt

Principā jau pa lielam rakstā viss pareizi. Tomēr, protams, ir nianses, ka ne vienmēr ir tik burvīgas, kā rakstā. Piemēram, par to privātmāju vai uber superīgo dzīvokli. Latvijā ne katrs pieredzējis vīrietis var sev bez problēmām ko tādu atļauties. Ja arī viņam kas tāds ir, tad noteikti arī kredīta apmērs ir neapskaužams. Pārsvarā visiem, kas nav gribējuši ieberzties kredītā uz 20+ gadiem, ir parasti dzīvokļi "hruščovkās" ar vidusmēra eiroremontu.  emotion  Par ko labāku vīrieši parasti domā, kad jau apprecas un ģimenes veidošanai ir jāpieiet nopietni, tai skaitā jādomā par ilgtermiņa mājīgu ligzdiņu visai ģimenei.

13 0 atbildēt

Pirmais raksts, malacis, neaizraujies ar negatīvo komentāru ievērošanu, turpini tādā garā emotion

13 3 atbildēt

11 Pienapuikas ''dislaikojuši'' sodaC emotion emotion emotion emotion

9 0 atbildēt

Pec raksta jāsaka - Ne visi ir bredi piti un miljonāri 30 gados.... + ja ir tad viņus tāpat nedabūsiet emotion

10 1 atbildēt

Nu fufelis. Kādreiz arī tā domāju, līdz satiku savu vīru, kurš par mani ir tikai 2 gadus vecāks un visi šitie tavi mīti ir lauzti. Ir tikai trīs varianti - vai nu tev vienkārši patīk vecāki vīrieši un tagad visiem daudzini, ka viņi ir vislabākie, vai nu tev ir bijusi bagātīga un neveiksmīga pieredze ar sava vecuma vai jaunajiem puišiem, vai nu tu nezini ko gribi un esi sasodīti izvēlīga. Anyway, dažkārt vecie ir daudz tupāki par jaunajiem. Lai nu kā, ne visi jaunie ir tādi kā tu apraksti, pati esmu tikai par attiecībām ar savu vecuma puisi. Vai arī līdz pieciem gadiem vecāku.

8 1 atbildēt

No sākuma gribēju kaut ko komentēt par Tavu rakstu, bet tad tiku līdz nākamajiem faktiem un, godīgi sakot, izskatās, ka Tev pašai ir kādi 13 - 15 gadi, kurai tikko sākušās "pirmās attiecības" un citas tīņu sajūtas. Pēc viena puiša Tu domā, ka zini visus šī vecuma džekus, bet nē. Tu zini maz. Varbūt Tev vienkārši ir "paveicies" un Tu satiki "īstos" cilvēkus ap šo vecumu, bet es varu apgalvot, ka maz čaļi domā ar locekli. Es saprastu, ja Tev būtu 40 - 70 gadi, tad Tu šādu rakstu varētu veidot, bet ja Tev profila attēls ir Nicki Minaj gifs, tad sāku šaubīties par Tavām prāta spējām. 

P.S. Pie Taviem komentāriem "noplīsu"..  emotion 

9 2 atbildēt

Atvainojos par kļūdām beigās sāku uztraukties jo pirmais raksts. emotion

8 2 atbildēt

Kā var izdzēst tavu rakstu? Tu te zombēsi pārējās meitenes ar savām sūda mašīnām, padauza?

15 9 atbildēt

TĀTAD, TU GRIBI, LAI  VISI JAUNĀS DAIĻASVAS SATIEKĀS AR GADOS VECĀKIEM CILVĒKIEM, BET JAUNIE DŽEKI AR SIEVIETĒM GADOS ?? emotion 

6 0 atbildēt

neko nezinu par to ka ar vecumu nāk pieredze. līdzīgi sāka par vecākām sievietēm un tur ir pilnīgas muļķības, ir sanācis doties uz gultu ar gana vecāku kura nepazina ne tikai vīrieša ķermeni bet pat savējo. par statusu un stilu un naudu, izkāpsim no pērkamo meiteņu domugājiena un pieslēdzamies realitātei, trīsdesmitgadnieks sētnieks kurš nemāk ģērbties nerūpējas par higiēnu un vispār pūst no iekšienes jo smēķē sazin ko nav nereāla lieta. pilna Rīgas autoosta ar tadiem. paej kautkur pa klubiem un paskaties uz tiem kadriem. nevis uz tiem kurus tu redzi un smaidi viņu virzienā bet gan tiem kurus ieraugi vienreiz un izfiltrē kā nederīgus. un tad paskaiti cik to skumjo 30-40 gadnieku kuri iesprūduši divdesmitgadnieka domāšanā. sapratīsi ka viņu ir daudz vairāk kā to ņemamo. tas viss ar domu ka šis ir raksts trollims, bet tik un ta ar savu viedokli nosmelšu pāris cepumus no ta ka citi cepas par tavu stereotipu jūkli.  

7 1 atbildēt
Nu jā var redzēt ka te kādai liela pieredze ka saka ka vecāki ir labāki. Un neraksti par visiem jaunajiem puišiem. Jo mans puisis vienmēr man uzvelk jaku kad kaut kur ejam. Pat pretīgi ir iedomāties ka man blakus gulētu 40 gadīgs vai pat vecāks vīrietis kurš man tēva vietā varētu būt...
6 1 atbildēt

šis - viss labākā. Izsaka vairāk nekā 1000 vārdu.

5 0 atbildēt
« 1  2  3 »