local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc tā!?36

128 11

Būsim patiesi viens pret otru! Cik ilgi mēs to cietīsim?

Kāpēc uz cigarešu paciņas ir pretīgas bildes bet uz šnaba pudelēm -nē?

Cik bieži kāds cilvēks ir pievēmis ielas, jo ir izpīpējis paciņu pus dienā? Cik daudz cilvēku ir kas izpīpē 2 cigaretes un vēlās kādam sadot pa seju? Cik agresīvu cilvēku Jūs zināt pēc nopīpētām 6-7 cigaretēm kas iet sist savu sievu un bērnus? Cik cilvēki ir mēģinājusi izkauties ar bārmeni pēc tam, kad šis cilvēks ir izgājis uzpīpēt un ienācis telpā nenormāli dusmīgs? Pīpmani ikdienā nevemj uz ielām, neapdraud citu dzīvības, nesēž autoostās un nediedelē naudu jaunai paciņai. Cik cilvēki ir pazaudējuši darbu dēļ pīpēšanas? Manuprāt ir jābūt godīgiem visās jomās! Kāpēc uz cigarešu paciņām ir normāli uzlikt pretīgas bildes ar iekšām, izdilušiem zobiem un plaušām, bet vīna pudelēm nē? ''dzeriet uzmanīgi!'' Un tas ir viss kas rotā pudeles, veselības ministrija tiešām uzskata, ka cigaretes ir lielāks drauds veselībai. Iespējams tā ir. Bet neviens nav sajucis prātā no cigaretēm vai kādu sadūris jo ir uzpīpējis. Ir bēdīgi, ka cilvēks pīpē, bet vēl bēdīgāk, ka sāk dzert! Dzeršana ir izpostījusi vairāk cilvēku dzīvības kā pīpēšana, no dzeršanas arī rodas vēzis, no dzeršanas arī pasliktinās zobi, un reputācija cilvēkam vienkārši sabrūk, cilvēki paliek bez darba, bet vis ko saka ir ''dzeriet uzmanīgi'' Kāpēc neliek slimības, kas notiek no pārmērīgas dzeršanas? Uz divlitrīgajiem aliņiem jau tagad jāliek uzlīmes, tā ir dzira dzērājiem! Tas pat nav dzēriens bet šķidrums kas ir radīts lai piedzertos. Vai tas ir normāli? Kāpēc dzeršana ir tik ļoti normāla un pīpēšana vispār nogalina, bet grādīgie dzērieni, tie ir nekaitīgāki?

128 11 36 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 36

0/2000

jautājums par to, kāpēc tiek reklamēts alkohols, kāpēc uz alkohola nav pretīgo uzlīmju, bet uz cigaretēm ir, tiešām ir interesants. vienīgais, kā es to varētu attaisnot, būtu, ka cigarešu negatīvā ietekme nav tik uzkrītoša kā alkohola, jo masas zin, ka alkohols izjauc ģimenes, liek darīt to, ko skaidrā nedarītu un, protams, ir kaitīgs veselībai, bet cigaretes, to lietošanai nav uzkrītošu seku, tās parādās tikai ar laiku. cigaretes tiek ražotas, lai tās maksimāli ātri spētu izraisīt atkarību un no tām atkarība iestājās daudz ātrāk, kā alkohola.

ar šo es nekādi necenšos attaisnot to, ka alkohols būtu jebkādā ziņā labāks kā cigaretes, jo jau tā pilna pasaule ar mērenajiem iedzērājiem (sociāli viskaitīgākā grupa, izplata mītus, iedrošina, attaisno), kas nemitīgi skandē, ka alkohols mazās devās ir labs, tikai lai censtos attaisnot to, ka šad un tad patīk pierīties. bet cigaretes, manuprāt, ir viena no bezjēdzīgākajām atkarībām - izdod daudz naudas tikai, lai apmierinātu to, ko ķermenis prasa, ko sākotnēji varēja neprasīt, ar to arī prieks beidzās. reklamēt un indēt sabiedrību ļauj ne tikai naudas dēļ, bet arī pārapdzīvotības risināšanā. nav noslēpums, ka optimālais cipars, ko pasaules elite grib panākt ir 500 miljoni (neesmu konspirāciju banāns, ja vajag, varu pierādīt), ko panāks pilnīgi legālā veidā, ja panāks. uzturs ir viens no šiem legālajiem veidiem - lētākā pārtika vienmēr ir saindētākā, alkohols un cigaretes vājākajiem u.c.

šādu jautājumu būtu nepieciešams cilāt nopietnākā līmenī, jo šī ir problēma.

8 1 atbildēt

Mēs tik ļoti lepojamies ar liberālismu kurā dzīvojam, taču aizmirstam, ka liberālisms balstās uz personīgajām brīvībām. Šajā gadījumā manas personīgās brīvības apkaro. Palasot komentārus internetā es esmu daudz ko jaunu par sevi uzzinājis. Es esmu slims, nelīdzsvarots, pretīgs, vājš un nožēlojams. Uz ielas jau tiesneši nepiees un nepateiks, atstās to delfu un feisbuka komentāriem...

 Jā, es smēķēju, un mēdzu arī dzert. Es saprotu valsti - viņa cīnās par to, lai es pahātu uz viņu un maksātu nodokļus pēc iespējas ilgāk. Valstij uztrauc mana veselība? Haha! Paldies par rūpēm...

Bet par cilvēkiem gan es brīnos. Tu sporto? Veselīgi ēd? Nedzer un nesmēķē? Fantastiskāk nevar būt! Izbaudi liberālismu, kur tev un man ir tiesības uz individuālajām brīvībām.

6 0 atbildēt

Ja esi dzerajs-vari likt kaut vai no dzersanas mirusa cilveka aknas tajaas pudeles-tas neko nedos.Tas pats ar cigaretem,ja esi pipetajs.Tiraa naudas izmesana.

Un es nenosodu ne dzerajus, ne pipetajus-pats esmu gan dzerajs,gan pipetajs-vienkarsi konstateju faktu. emotion 

5 0 atbildēt

Bez cigaretēm un alkohola ir vēl virkne kaitīgu vielu, lietu un darbību. Mēs nevaram marķēt tās visas. Uz cigarešu paciņām bildes liek tāpēc, ka kādu laiku jau iet tāda akcija, nevis tāpēc, ka cigaretes būtu kaitīgākas par citām lietām. Es gan vairāk būtu par sabiedrības izglītošanu, kas jāsāk jau ģimenē.

0 0 atbildēt

Esmu pusceļā, labajai rokai pārgriezu vēnas iešu pārgriezt otrajai.  emotion 

1 1 atbildēt

Alkahols jālieto ar mēru, tad tas nekādus kaitējumus nevienam nenodar un arī tas ir atkarīgs no cilvēka vai viņš ir ,vai nav agresīvs reibumā. Tu varētu iedomāties prestižu viskija pudeli pa 500 EUR ar kkadu orgānu apdrukām utt emotion ?

0 0 atbildēt

Bet tad nepietiek ar to, ka tikai skalo smadzenes skolā, nepietiek ar reklāmā kas saka dzer un braukt ir ļoti bēdīgi! Vajag varbūt vēl uz pudelēm likt bļītkas virsū lai cilvēkam iztēle rodās, piemēram latviešus dzērumā sabildēt un uz pudelēm sabāzt, ierauga savu bildi un viss neceļās roka dzer!  emotion Tā jau ir nopietna problēma, nopietnāka par cigaretēm, pēc manām domām.

0 0 atbildēt

meh

0 0 atbildēt

Es pīpēju vairākus gadus bet nepīpēju publiskās vietās, ja esmu uz ielas un ļoti gribās pīpēt es noslēpjos, jo liekās ka mani nosodīs un uzliks sodu. Bērnu priekšā pīpēt ir noziegums un nekad nepakļautu bērnu nikotīna dūmiem. Pati nedzeru tikai pa svētkiem un šie nodzertie mūļi( savādāk nosaukt to es nevaru) liekās pretīgi, iet prasa naudu un ar sabiedrisko braukt ir neiedomājami grūti, draudzenei saplīsa mašīna un vajadzēja braukt ar sabiedrisko, viņa bija stāvoklī un blakus sēdētājs ēda zivi un dzēra aliņu, šoferis neko neteica bet draudzene izvēmās un nosodīja viņu, jo viņai palika slikti, jo kāds dzēra. Dzer vajadzētu tikai slēgtās telpās kur bērni neredz, reklāmas vispār aizliegt, jo cilvēki nodzerās. Vasara vispār ir dzērāju paradīze, visi dzer! Parkos, pludmalēs, pie veikaliem dažreiz uz ielām iet ar aliņu rokās. Tā ir reāla problēma bet kāpēc uz to tiek pievērtas acis bet uz smēķēšanu gan nē? Kaitīgi tas tiešām ir vienādi bet likumi ir elastīgāki pret grādīgo dzērienu lietošana un tas tiek pasniegts kā kaut kas stilīgs un moders, tās reklāmas kas ir aliņiem ir pretīga, sakrāj korķus un vinnē dāvanu!

0 0 atbildēt

Vispirms padomā trīreiz, kāpēc cilvēki vispār dzer. Ja noskaidrosi, izdzēsīsi šo rakstu, bet es domāju, ka tev nekas vairāk par pašas domām neinteresē. Alko notur pie dzīvības ļoti daudz cilvēku, kuri dzīvo bezgalīgā rutīnā. Kafija un cīgas no 1dienas līdz 5dienai lai noturētu sevi tonusā, bet sņabis no 5dienas līdz 7dienai, lai aizmirstu, kādā bezgalīgajā aplī ( rutīnā ) tu dzīvo. emotion Deal with it.

3 4 atbildēt

Par smagu tiem kas nodzerās. un man ir vairāk kā tev piena puika.  emotion 

0 1 atbildēt

Viss lielākā problēma uz šo brīdi ir, Eiropas Savienība un ASV konflikti ar Krieviju, kuri mūs arī skar, par pārējo pēc tam var parunāt, kā arī tu nepierkastiji pašas galvenās sekas tam visam.

Jau no agra vecuma, daudzās multenēs un filmās rāda, ka ķip, kruti pīpēt un lietot alkaholu. Alkaholu kompānijas ļoti labi apmaksā tāda veida smadzeņu skalošanu. Tur vēl daudz sīku apakšpunktu, iesaku kārtīgāk iepazīties.

1 3 atbildēt
Jā, tik ļoti kaitina, ka neko nedara. Bet vai Tu esi savas domas izteikusi VM? Noteikti, ka nē. Bet vismaz atradi iemeslu uzrakstīt šo kur VM neko nedara.
0 2 atbildēt

Par alkoholu piekrītu, jau domāju likt plusu, bet izlasīju tālāk, sapratu, ka notiek cigarešu aktīva aizstāvība, tāpēc ielieku mīnusu.

Cigarešu smēķētāji smird un smirdina visu apkārtni. Cik uz ielas sākušies kautiņi, slepkavības, kuras sākas ar vārdiem - " dai sigaretu" , vai "dai zakuritj...". Smēķētāji slaisti. Cik viņi no sava darba laika nosmēķē? Apnīk strādāt, aiziet uzsmēķēt.... Dzērājs piedzersies un viņu izmetīs no darba, bet smēķētājs stundu katru dienu nosmēķē no sava darba laika, bet viņu neatlaiž?

utt.

3 5 atbildēt