local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc sievietēm patīk idioti (gopņiki)?18

379 8

Kāpēc meitenes bieži atšuj normālus, gudrus puišus, bet viņu vietā izvēlas idiotus, egoistus, bandītus un sliktos zēnus? ( nezināju kā visu šito apvienot, tāpēc turpmāk, tekstā rakstīšu - "gopņiki")

Protams, ka ne visām meitenēm tādi patīk, bet mīti nerodas bez iemesla. Rakstā būs aprakstīts kāpēc tā notiek, un kā to var izmantot labie puiši.

379 8 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

Rakstā ir aprakstīts, kāpēc nenobriedušām sievietēm patīk huligāni. Kad prāts izaug, tad jau pati saprot, ka vienkārši lekšanās kā gailēnam pati par sevi neko nemaksā un neko īsti nedod.

Otrs faktors - reizēm jaunas meitenes ierauga kādu, kurš ir sabiedrisks, uzstājīgs, BET ar atkarībām, un cenšas to "vest uz pareizā ceļa", jo "viņš taču labs cilvēks, sāks strādāt..". Un ja nesāk, tad ir visādi murgaini varianti, kas krīt acīs. Jūs pat iedomāties nevarat, cik tālu vīrietis var sist sievieti, lauzt viņai kaulus, plēst mantas, bet viņa tāpat piecieš to visu gadiem ilgi, jo .. "mīlestība" (jo dura būtībā, kas neko citu nav redzējusi / tēvs līdzīgs bija / vienalga, kas).

24 0 atbildēt

Pēdējais laiks kļūt par gopņiku lai nokoļītu kādu drostaliņu. Jādodas uz veici ieķert gopņika "sākuma koplekltu" Vienīgi krietni nāksies piestrādāt pie manierēm un uzlabot "kulturālo" vārdu krājumu kas noderēs ikdienā emotion  

18 0 atbildēt

Ja redzi koptu, izskatīgu dāmu un viņai blakus puisis kurš izskatās pēc gopņika? Patiesība ir tāda, ka to puisi tā ir saģērbusi pati dāma, jo dāmas nezin kā vīriešiem pareizi ģērbties un puisis nezin kā labi izskatīties, tapēc paļaujās uz draudzenes ieteikumiem un rezultātā sanāk gopņiks.. MIND FUCK   emotion 

17 1 atbildēt

Varbut tadu meitenju delj nav verts iespringt ...?

12 0 atbildēt
Vai tiešām ir sievietes, kuras izvēlas šos, nevis izglītotus un glītus puišus? Kādēļ gan? Nemaz neticu. Varbūt tikai tādas, kuras normālu nevar nocopēt.
11 0 atbildēt
Kad izaug vairs nepatik gopniki, tusetaji un sliktie puisi, tie nav gimenes cilveki. Labs raksts tiniem.
10 0 atbildēt
1. Attēla redzamais kulturālais cilvēks, ar savu frizūru, laikam grib līdzināties svītrkodam.
9 0 atbildēt
Bet par kādu vecuma kategoriju tiek runāts?
5 0 atbildēt
Protams. Veiksmīgs, pārliecināts vīrietis ar skaistu sievu.
3 0 atbildēt
Sliktie puiši nav idioti...
1 0 atbildēt

Pieaugšana nenāk automātiski līdz ar pilngadību emotion Tāpēc jau uzsver to pieaugšanu, kad cilvēks vairs nav infantils. Tām, kuras 14 gados un 44 gados skatās uz pasauli līdzīgi, tām arī ir visu mūžu tīņu problēmas.

1 0 atbildēt
-"Tātad tā dārgā, manas problēmas ir manas problēmas, bet Tavas problēmas arī ir manas problēmeas, un es tās risināšu."...- Saša Belijs "Brigāde"....Tādai ir jābūt jebkura vīrieša attieksmei pret sievieti. ...Es neesmu gopņiks....bet sliktais gan..😀😀😀😀😀
0 0 atbildēt

Bābām patīk rupjš ,brurāls spēks  pār  to--smukā ,laiskā mīlestība un kniebiens gultā tām jau aptīk ,bet īstais kaisles orgasms roda sno brutalitātes..un otrs ,bābām aptīk būt pakļautām,,,un tad tām stervām šķiet ,ka atrodas aiz droša mūraemotionemotionD

1 1 atbildēt
Šaubos, vai sliktos puišus sauc par gopņikiem...😂
0 0 atbildēt
1. Bildes čaļa mati vienkārši spridzina. emotion
0 0 atbildēt