local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc netikties ar memmīti un kā tādus atpazīt?209

504 44

Jebkura vēlās sev pie sāniem kārtīgu vīrieti, tādu, kas stāvēs kā klints un pasargās viņu. Šis nebūs par vājiem vīriešiem, bet gan par tiem, kas savu mammu ceļ debesīs, kamēr Tu esi un vienmēr būsi otrā vietā. Kā no tādiem izvairīties un kā tādus atpazīt?

504 44 209 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 209

0/2000

👍

0 0 atbildēt

Kadu huinu te viens nupat uzrakstija emotion  

0 0 atbildēt

Necienīsi mammīti -  testamentā novēlēs savu Rīgas centra dzīvokli valstij.

0 0 atbildēt

Ir jau arī tādas pašas "mammas meitiņas" Sievietes kuram ar savām mātēm ari ir aizdomīgi ciešas attiecības, visu stāsta utt. Ka piemēram ir tadas meitas, kuras ar savām mātēm bezmazvai runa par seksu utt.  Es uzskatu,  ja attiecības ir stājušies divi pieauguši cilvēki, nevis skolnieki, tad vecākiem vispār nav jāzin par viņu attiecībām.  Preškam to visu iepazistināšanu ar vecākiem utml. Piemēram ja man būtu meitene kas vēlētos mani  vest pie viņas vecākiem un iepazistināt, ātri vien aizlaistos no tādas.

0 0 atbildēt
Neturu sievietes būdā, bet tajā pašā laika atsakos ticēt, ka Tu esi sieviete. Jap, dzīvoju būdā, nav tik dārga īre.
2 2 atbildēt
Nu nezinu kur Tu tādus atrodi...😀😀😀
0 0 atbildēt

Da liedzies un grūd uz manu pusi, cik gribi, tas tāpat nemainīs to, ka tev ir penis. Kā rezultātā pēc definīcijas sieviete tu būt nevari. Ja netici aizej un papildini savu izglītību pamatskolš, lai paskaidro tev.

0 0 atbildēt

Nu kam es besiju? Melnajam? Missievai vai tai otai miss? Lordam? Tiem pediņiem kam numuru nedevu? 

Viss ir tik vienkārši, es saku kā ir un citi cepās. Es nediršu es saku kā ir. Un ja jau runā no prtāla tad kāpēc kā gļēvuļi? Zem anonīma? Nav pirmā reize kad tā caur anonīmu runā. Nožēlojami.

Bet paga vai nu es VISUS šajā portālā besīju vai esmu vienalga- iegaumē tā nevar būt!  emotion 

Iespēkjams esi izraēlietis. Nu zini cūka, ej apēd šķinķi! 

Tu zini kam katrs raksts aizņem nu 5min līdz nepilnām 20, visu dzīvi? emotion Nu beidz.

Padomā vai ir vērts cepties anonīmi, no kura profila esi? 

0 0 atbildēt

Laikam domāts mēnešreizeis vai iesnas, nekas cits nenāk prātā.  emotion 

0 0 atbildēt

Santa Santa, atradu tevi YouTube! emotion

https://www.youtube.com/watch?v=yejCi7LjSQU

0 0 atbildēt

 emotion 

0 1 atbildēt

Vot to es saprotu,nelielam rakstam tads birums komentaru,pie tam vel agresivu....!it ka visi raksta minetie memmishi un vinju mammas,vinju meitenes(nelaimigas)  butu sanakushi kopa un reize kliegdami skaidrotu attiecibas.    Ja par temu, varbut puisim ,kursh atri iepazistina ar saviem vecakiem, nav nodoma paspeleties un meklet nakamo....  ?   U n vel kas, palika iespaids ,ka vienam otram komentetajam uz beigam naca klat pa ordenim.... Vispar jaunajiem velams dzivot vispar atsevishki,tad atrak sapratis kas un ka.

2 3 atbildēt
Lai vai cik šie raksti savādi nebūtu un atstāji mani nesaprašanā ,taču komentāri šeit vienmēr ir daudz emotion Jautri lasīt kā te čakarējās savā starpā kā arī piesienās rakstam.
0 1 atbildēt

Drausmīgi! Nez kas tām tantēm galvā... emotion 

0 2 atbildēt

Ar kādām tiesībām Tu mani nosauc par mau*u? 

1 4 atbildēt

Viens pieaudzis cilvēks! Paldies!  emotion 

0 3 atbildēt

 

Neviena pieaugusi sieviete tā nerunātu. Slikt gājiens memmīt!  emotion 

0 3 atbildēt

Doma jau pareiza un zem tupeles nevienam nevajag palīst, tā ir katra izvēle cilvēks ar brīvu gribu un veselo saprātu nelīdīs zem tupeles un viņš pretosies tam.  Tāpēc diez vai vajag ar tādu būt kopā, filmārs rāda kad tādi mainās, bet kāpēc mainīties? Iespējams jābūt blakus sievietei kas ir ar ļoti stipriem nerviem un savu nostāju līdz galam, bet būtībā tādi nemainās vai atrod otru tupeli zem kuras palīst, jo tā tač ir labāk. 

0 4 atbildēt