local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc netikties ar memmīti un kā tādus atpazīt?209

504 44

Jebkura vēlās sev pie sāniem kārtīgu vīrieti, tādu, kas stāvēs kā klints un pasargās viņu. Šis nebūs par vājiem vīriešiem, bet gan par tiem, kas savu mammu ceļ debesīs, kamēr Tu esi un vienmēr būsi otrā vietā. Kā no tādiem izvairīties un kā tādus atpazīt?

504 44 209 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 209

0/2000

Vispārīgi lasot Santas rakstus esmu sapratis, ka Santai patīk vecāki vīrieši un viņu nemulsina tādus vest uz mājām pie saviem vecākiem, pat tad, kad tēvs sasveicinas ar savu ilgi neredzēto kursa biedru, kuru nupat Santa ir atvedusi. Viņai vīriešos patīk tas, ka viņiem ir nauda (jo vairāk jo skaistāks) un viņai pašai rezultātā nekas nebūs jādara, nu max šopings. Ja vīrs smagi strādās un pārnāks mājās, pēc smaga darba pelnot naudu šim pasākumam, un aizies gulēt pārguris, viņa to uztvers, kā romantikas trūkumu, jo ja viņs mājas atnāca un tajā dienā neapbēra viņu ar dāvanām un komplimentiem, viņa automātiski viņu var krāpt ar santehniķi Valdi, kurš dzīvo pie mātes, jo kamēr virs nezina ir vienalga (naudu jau no santehniķa neprasīs). 

Tad, ja esmu pareizi sapratis, tad domāju tev vieta ir kautkur apmēram šeit: Bagātnieks instagramā

Atceries, kad būsi pārāk veca un šādiem cilvēkiem ar naudu neintresanta + ar bērnu uz rokām atceries, apkopējas darbam tavas kvalifikācijas un intelekta pietiks. Varbūt satiksi savu mūža mīlestību Valdi, varēsiet draudzīgi dzīvot pie viņa mātes.

68 2 atbildēt

Visi te tā, nopietni raksta Santai, bet reālitātē, otrā pusē šež patsans,un skan frāze "Andrīt beidz sēdēt spokos nāc pie galda, zupa jau dziest". Un visa šitā rakstu sērija ir Andra pārdomas par viņa dzīvi.   

21 2 atbildēt
Izskatas,ka tev at vienu tadu nupat bija attiecibas un neizdevas viss,ka biji iecerejusi
16 3 atbildēt

Mammas jāsūta uz pansionātu mierīgi nomirt. Un ieteicams paņemt kredītu uz viņas vārda. Nekādā gadījumā nav jāatbild uz zvaniem.

14 2 atbildēt

Meitēn ,sevi pasniedz,kā bagātu,labi situētu pilsētnieci-aizej pie psihiatra noteikti to vari atļauties.. Normāls,pieaudzis cilvēks dēļ pāris komentāriem neaiziet pa gaisu un nesāk lietot mātes vārdus..

12 2 atbildēt

Kur šitādi radījumi rodās, kā šī raksta autore?!?!?!? Kaut kā neticās, ka tas dēļ audzināšanas, dēļ vecākiem...interesanti, kurā brīdī viņa sagāja sviestā...vai tas skolas laikā notika, vai tas pēc pirmajām 200 reizēm notika....grūti izprast emotion 

Kaut gan ir aizdomas, kas par lietu... emotion 

11 2 atbildēt

Par titulbildi +  emotion 

7 0 atbildēt

Santa Santa, Tu visos rakstos čīksti ? Kas tevi dīda rakstīt rakstus, kur tiek nolikts viens vai otrs dzimums/tautība/izcelsme vai vēl sazinkas... No malas izskaties pēc tipiska huligāna, kas nav izaudzis no tā vecuma, kad jāapceļ cilvēki par to, ka viņi ir savādāki...

Ja Tev ir tāds vecis tad samierinies vai pamet, jo neviens Tev ar viņu neliek būt kopā...

P.S. nepārproti, es nojaušu ka Tev patīk pārprast. Es nerunāju par to, ka rakstā būtu meli vai slima suņa murgi... Es saku, ka Tev uzmanības pietrūkst, tamdēļ centies atrast vispretīgāko tēmu, kurā nolikt kādu cilvēku grupu...

7 0 atbildēt

Šķiet, ka Tu vadies pēc kaut kādiem izteikti striktiem stereotipiem. (spriežot ne tikai pēc šī raksta)

4 0 atbildēt

Atkal vienai sexa trūkums organismā emotion

6 2 atbildēt
Traģiska situācija ir kad Tu saej kopā ar kaut kādu tirliņu un tā vietā, lai saprastu savu kļūdu un tītos, Tu paliec attiecībās ar cilvēku, kura viedokli nosaka māte un pēc tam par to liec komentārus internetā. Vai nu Tev ir 14 gadi vai arī kaut kāda sašķiebta domāšana.
4 0 atbildēt

Tātad ja vīrietis mēneša laikā pēc attiecību sākšanas iepazīstina meiteni ar savu māti, viņš atbilst tālākajam raksturojumam, un no viņa ir jābēg? Kas par stulbumu?? emotion 

5 2 atbildēt
Ienīstu tādus ,nevaru ciest tādus nīkuļus!
4 1 atbildēt

kāpēc tu vispār dalies ar savām "viedajām gudrībām"? Kad sarakstīsi savu pirmo grāmatu - "kā drāzt sevi smadzenēs?" Kur to varēs iegādāties, tas noteikti būs bestsellers. emotion Tava filosofija ir autentiska un pārliecība par savu taisnību ir nesalaužama. emotion Visos rakstos tu raksti par to ka tu raksti "taisnību", bet tu esi vienīgā kura aizstāv pati sevi. emotion Tas jau ir narcisisms. Šeit nav saskatāma pirmā līmeņa inteliģence, lai vispār sāktu spriest pēc būtības. Tu nemāki paturēt divas dimetriāli pretējas lietas prātā un neizvēloties, ar tām operēt. Principā, tu centies braukt ar riteni neminot pedāļus, tpc vārties pa zemi un citi tevi apmet ar kakām. Katrs saņem ko pelnījis. emotion

3 0 atbildēt

Mana mamma teica, ka tev nav taisnība! emotion

3 0 atbildēt

Tev patīk troļļot un mulķi tēlot? emotion 

2 0 atbildēt

Lai vai ar kādu domu būtu viedots raksts - aprakstīta realitāte.

Paldies Dievam, Melnajam caurumam, un visiem citiem pielūgsmes objektiem, mammas dēliņš manā dzīvē nu jau sen ir bijušais. Tiesa gan, diezgan ilgs laiks pagāja līdz sapratu, ka attiecības jāpārtrauc. 20- 30 minūšu ilgās telefona saruna 7 reizes nedēļā bija hints, bet visam savs laiks.

Tagad šādus vīriešus jūtu ar sesto maņu emotion Tādu tikai savai visļaunākajai ienaidniecei novēlētu.

3 1 atbildēt
Heh.. Atvēru rakstu.. Domāju tur kāds joks apakšā.. Izlasu rindu.. Joka nav . 2 joka nav.. Patinu uz leju.. Nū labi.. Kas tas par rakstu? Man patika teikums - "viņa ienāks istaba vismaz 5 reizes!!" nū je... Kkads pusaugu meiteņu murgojums. - Raksts nav ne interesants ne izglītojošs.
4 2 atbildēt
Cilvēki attīstās un mainās, tur ir jāmēģina mainīt čalim domāšanu un būs OK, protams ne visus, bet kādu daļu toč var mainīt. Bet, šī tēma ir sāpīga, jo esmu uzkāpis uz tieši pretēja grābekļa ar sievieti un papucīti
1 0 atbildēt
Pirms raksta jau atpazinu pari ka nebija kautkas kartiba un re,pec raksta tikai vairak apstiprinajas. Delam 24 un vina meitenei ap 23 un dels bija uzaicinajis mati pie vina dzivot nakamja istaba,galigs vaks. Visi 3 tusejas,runajas,mate viniem gatavoja edienu un pat mazgaja vinam drebes,ta kuce panema manas zekes kad liku zaveties,nodomaja viss delenam pieder. Un ja,mate pie dela skreja istaba vairakas reizes diena itka vel gribetu ar tiem dzivot. Lai nu ks,man riktigi besija ta dels un mate bet meiteni zel,vina neskiras prom bet viss kopuma sis raksts tocn atbilst patiesibai!!!!
1 0 atbildēt