local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc neiet vēlēt uz pašvaldību vēlēšanām!22

304 0

Vēlēt, vēlēt un vēlēt! Cilvēki iet vēlēt, stāvēt rindās, lai ievilktu strīpiņas uz papīra, lai atbalstītu savu liekēdi! Šeit būs iemesli kāpēc neiet vēlēt, un kāpēc palikt par depresīvo latvieti.

304 0 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 22

0/2000

Ja no vēlēšanām kaut kas būtu atkarīgs,tad mums neļautu tajās piedalīties.                   Marks Tvens.

31 1 atbildēt

Cilvēki jau neiet balsot un lūk kur ir rezultāts, tieši parazītu atbalstītāji ir aktīvaki un situācijā, kad mazāk nobalsos, jo šķietami nav par ko un nekas jau nemainīsies, arī ļaus parazītiem uzvarēt. 

15 0 atbildēt

izsvītrojot, tu tāpat esi atdevis balsi par partiju, tādēļ jābalso tikai par tiem, ko vēlies redzēt pašvaldībā  emotion  

14 0 atbildēt

Velreiz tiem, kas balsojot iet "Izsvītrot lielāko kretīnu" atkārtoju - pat ja tu izsvītro no saraksta visus, kopumā tava balss vienalga tiek atdota par to sarakstu kuru iemet biļetenu kastē. Tāda veida negatīvais balsojums Latvijā nav iespējams, kad tu izsvītro visus un ierieb visiem. 

12 0 atbildēt

Balsot NEKAD vairs neiešu - pēc Āboltiņas-Junkura "rokādes" ir skaidrs, ka manam viedoklim nav nekādas nozīmes. Lai kā es balsotu, rezultātus "piedzīs" tā kā vajag. Tāpēc labāk atpūšos mājās, nevis uztraucos par leitām, ko nevaru ietekmēt.

11 2 atbildēt

 Es iešu uz vēlēšanām un atdošu savu balsi par Jauno Konservatīvo Partiju. Ja valsts noslēpums ir kukuļa neņemšana, tad kaut kas īsti nav kārtībā...

7 0 atbildēt

Jāiet balsot, tad ar godīgu sirdsapziņu varēšu viņus nodi*st turpmākos 4 gadus par neizpildītiem solījumiem  emotion 

6 0 atbildēt

Introvertu problēmas?  emotion 

5 0 atbildēt

Balsot jaiet ,kaut par mazako ljaunumu ...

4 0 atbildēt

Nav laika iet vēlēt. Nauda jāpelna, lai deputātus varētu pabarot.

4 0 atbildēt

SPOKI LV Administracija emotion  Lugums - mana konta ir vairak neka 12 tukstoši cepumu - LUDZU PARSKAITIT 10 tukstošus cepumus AigarsA par komentaru - ; ja no velešanam ......  . Marks Tvens : 

2 0 atbildēt

Vēlēt ir jāiet, bet tikai tāpēc lai dotu iespēja mazāk zināmām partijām vai jauniem politiskajiem spēkiem gāzt vecākus novadu muižniekus vai arī lai uzvilktu svītriņu kādam vietēji zināmam korumpētam un sev-labumus piesavinājošam parazītam kā raksta galā teikts. Galu galā katrs 18+ Latvijas iedzīvotājs nēsā tādu mazītiņu lietiņu, kas saucas 1 punkts, ar 1 punkts ir iespējams palielināt par mazītiņu procentiņu sevis izvēlēta politiķa iespēju uzvarēt Saeimas vai pašvaldības vēlēšanās, tā kā ir atšķirība, ja par piemēram kādu silti iekārtojušos korumpētu vietējo spēku nobalso piemēram 12 000 un 4000 pa opozīciju, bet piemēram veseli 29 000 atturās, bet otrādāk, ja vismaz kaut puse no tiem 29 000 aiziet balsot kaut vai pa kādu 3šo spēku, un tad vismaz korumpētais politiskais spēks nedabū tik daudz sēdvietas..

Tā kā pat, ja tavā novadā ir tipiskā partiju četrkopa , kura nedod nekādu lielu izvēli, vismaz izmanto savu balsi lai ievēlētu to, kas mazāk smird ....

2 0 atbildēt

Iešu un vēlēšu par lielākajiem kruķītājiem un shēmotājiem, jo tā visa rezultātā viss pilsētā aug un griežas. Cik esmu novērojis, tad VISOS līmeņos shēmošana nes labumu VISIEM. Godīgi burta kalpi vai pensionāri, kuriem smiltis birst laukā, neko progresīvu nepanāks...

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Piekrītu tavam viedoklim. Nav jēgas iet un balsot par politiķiem,kuri ir korumpēti. Vislabāk būtu nebalsot ne par vienu,kamēr pie varas nenāks,kāds kuram rūp Latvija un tās iedzīvotāju labklājība.
1 2 atbildēt