local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc man patīk Spoki?12

107 4

Labs jautājums, katram ir sava atbilde, bet šeit ir mani personīgie iemesli kāpēc man patīk šis portāls!

1. Spokos es nejūtos, kā no Mēness nokritis... Spokos es atrodu sev patīkamu informāciju, smieklīgas bildītes un video, un foršu cilvēku viedokļus!

2. Spokos es nejūtos kā " Forever alone. " Spokos es saprotu, ka ir citi cilvēki kuriem interesē lietas, kas interesē man un, ka cilvēkiem nav uzdirst uz citu cilvēku viedokļiem, un rakstiem!

3. Spokos ir forša līmeņu un medaļu sistēma! Man patīk tas, ka vajag pacensties un darīt kaut ko lai vāktu cepumus un kačātu krutuma līmeni.

4. Man patīk tas, ka neviens īsti neskatās uz kāda spoka līmeni un nevērtē viņa rakstu pēc līmeņa vai daudz cepumiem...

5. Divītis. Man patīk, ka cilvēki šeit var piedāvāt palīdzību jomās, kuras viņi pārzin. Es nerunāju par Minecraft servera uzstādīšanu, bet vairāk par eseju rakstīšanu vai darbiem Adobe Photoshop.

6. Spokos var atrast foršus cilvēkus!

7. Spokos tavu rakstu redzēs un novērtēs! Man patīk, ka Spoki neizmanto kaut kādu meklēšanas sistēmu, kā piemēram YouTube... Ja tu šeit ieliec rakstu, tad tas būs lapas augšā un visi to redzēs!

8. Rakstu daudzveidība. Spokos ir daudz un dažādas rakstu sadaļas, kad gribi lasīt par elektronisko pasauli aizej uz atbilstošo sadaļu, ja gribi pasmieties aizej uz bilžu sadaļu utt.

9. Spokos drīkst spēlēties ar sērkociņiem! Spokos vari likt visu ko gribi, protams ne, kā uzspridzināt kaimiņa māju vai kaut ko tamlīdzīgu, bet reāli - principā visu!

10. Labi admini! Spokos ātri un atsaucīgi uz jautājumiem atbildēs admini. Jau divas reizes esmu prasījis palīdzību un minūšu laikā saņēmis atbildi, kā arī normālus paskaidrojumus par to kāpēc mans raksts ir pārvietots, nevis kautkāds uzbrauciens vai bans...

11. Spoki ir labākā mājaslapa internetā... emotion Tā ,kā atceries - Spoki 4 life nigga!

107 4 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

SPOKI IS LOVE, SPOKI IS LIFEemotion

5 0 atbildēt

Te ir normāāāāāla māāāājas lapa caallliii !!!11111! emotion

4 0 atbildēt

Spoki ir tik dazaadi, cik dazaadi ir cilveeki. Pat drukaataa veidaa ir ljoti maz izdevumu, kuros nebuutu nekaa dzeltena.

Man skiet, iisteniibaa geniaals pasaakums.

4 0 atbildēt

Spokos ir seksīgas un cērtamas meitenes emotion

4 1 atbildēt

emotion 

2 0 atbildēt

Pielīdējs. emotion

1 0 atbildēt

Ko? emotion

0 0 atbildēt

ak tad ŽURNĀLISTS.reklamē spokus?

0 0 atbildēt

12. administrācijā sēž neglītas vecmeitas emotion

1 2 atbildēt