local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc ir vērts ņemt suni no patversmes20

535 1

Patiess stāsts par drosmīgu un varonīgu suni.

535 1 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000
Nekad nesapratīšu kamdēļ ir jāizmet 400 simti par kaut kādu šķirnes suni - ja patversmes ir pilnas...
30 0 atbildēt
Pašam arī ir suns no patversmes, viņa pateicība un mīlestība ir neizmērojama, ka izvēlējos tieši viņu! Uzticams draugs līdz mūža galam!
20 0 atbildēt
Lasot rakstu,ieinteresēja tas čempionāts, kurā šī čūska ieņēma to trešo vietu pasaulē. Tas bija pasaules kauss, vai olimpiskās spēles? Kā notika turnīrs? Ija pleijofs, vai grupu turnīrs? Varbūt koda visas dažādiem cilvēkiem, un mērīja laiku, kad kurš atstieps kājas? Bet cilvēki dažādi. Vienu inde mazāk ķers, citi - alerģētiķi sprāgst nost no bites kodiena... Kurā gadā tas turnīrs notika? Vienkārši es kā inteliģents cilvēks nesaprotu, kā var kādai čūskai ielikt trešo vietu, kurai pirmo... indes dažādas, to iedarbība dažāda, zobu anatomija dažāda, indes daudzums atšķirīgs.... Marasms kaut kāds
16 0 atbildēt

tā nav suņa vaina, tā ir iepriekšējo saimnieku vaina. Pati Panemu 4 g vecu suni. Sākumā ne par ko nenāca klāt, rūca, gandrīz vispār neēda bet ar laiku suns pierada un tagad man ir labākais un mīļākais suns pasaulē. Hiperaktīv, dzīvespriecīgs un māk dot komandas. Tādēļ īsti nevaru tavam komentāram piekrist

15 0 atbildēt
Mēs arī laukos paņēmām kucēnu pūkainu un mīļu. Tagad viņam ir 8 gadi bet uzvedās tāpat kā jaunībā rotaļājas un jaucas un ir ļoti mīļš un draudzīgs. Protams tas ir tāpēc ka viņš bija paņemt no patversmes maziņš ,bet nu tomēr.
12 0 atbildēt

Mums ir divi suņi un abi ir no patversmes. Viens nonāca pie mums vēl kucēna vecumā, otrs tikai nesen. Vienam seši, otram jau 9 gadi. Ne sekundi nenožēlojam. Tas mīļums, tā pateicība par mājām un ģimeni - neizmērojama.  Ja kādreiz būs vēl kāds suns, tad tikai no patversmes. 

11 0 atbildēt

Protams, ka viņi to suni gribēja! Tādi suņi maksā simtus, ja ne tūkstošus. Pie tam tādu dabūt par velti. Suns tāds ir dēļ gēniem, kurus viņam nodevuši viņa vecāki, škirnes suņi. Nevis dēļ tā, ka nokļuvis patversmē. 

Un pilnīgākās muļķības, ka Latvijas patversmēs nav šķirnes suņu.

11 0 atbildēt
Salīdzinājums - garām.
8 1 atbildēt

Aizkustinoši un liek aizdomāties.

6 0 atbildēt

sirsnīgi iesaku izlasīt šito patversmes pieredzi. rakstija mans čoms, tāpēc garantēju - raksta pamatā bija reāls notikums.

drau giem.l v  /blogs/post/Ka-Es-suni-no-patversmes-uz-jaunajam-majam-tusniju_6191467

4 2 atbildēt

 emotion  

1 0 atbildēt

Tāpēc vajadzēja izvēlēties vēl kucēnu (labākajā gadījumā), lai suni varētu jau laicīgi apmācīt - tad nebūtu nekādu problēmu.

0 0 atbildēt