local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc ilgoties pēc Lielbritānijas, ja jums ir Latvija?11

155 5

Mazie interneta troļļi nesēž malā un turpina jokot par nopietnām vai ne tik nopietnām tēmām.

Sociālajā vietnē Facebook lapa ar nosaukumu Publicis Groupe Latvia publicēja 12 attēlus, kas atbild uz jautājumu: Kāpēc ilgoties pēc Lielbritānijas, ja jums ir Latvija?

Savus lapas sekotājus viņi uzrunāja ar šādu tekstu:
Hei, kaimiņi Eiropā! Neraudiet par izlietu pienu, pazudušu Čedaras sieru un aizbēgušiem korgijiem. Latvija brīvprātīgi piesakās kompensēt visu, ko pazaudējāt #Brexit dēļ. Mēs nekad jūs nepametīsim! #latviastays #survivingbrexit

155 5 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Labs, šitas varētu piesaistīt tūristus.Vienīgais varēja Aldari nelikt, jo tas nav latviešu alus un negaršo viņš labi.

25 0 atbildēt

Ar kādu sentimentu mana paaudze un vēl paaudzes pirms manis atminās angļu valodas stundas, kuras neiztika bez angļu kultūras elementu izklāsta - angļu tradīcijas un dzīvesveids, Londonas arhitektūra utml. Šodien aizbraucot uz UK gribas kliegt - kur tas viss ir palicis?? Pilns ar imigrantiem, pūļi, netīrība, šaurība, ne smakas no tām izjūtām, ko reiz mācīja skolā ar Angliju. Jau sen nagi niezēja rakstīt Blēram un pēcāk Kameronam - triec tač laukā tos visus čurkas, kur ir jūsu tik izslavētā angļu kultūra??

Katram ir jādzīvo savā zemē, ārzemes ir domātas tūrismam un pieredzes apmaiņai nevis migrācijai! Tās ir absolūtās blēņas, ka šeit nav darba un nevar normāli dzīvot. Parādi, ka esi spējīgs strādāt un esi uzticams, un būsi uz izķeršanu. Aizbraukuši pamatā ir ne tie labākie sabiedrības pārstāvji, to pierāda arī alus patēriņa statistikas straujais kritums. Taisnība, cerams, bedzot uzvarēs!

19 5 atbildēt
Kaitlads debilisms AR taam bildeem
7 2 atbildēt
Nopietni? Laimas pulksteni ar Big benu salīdzināt?
7 2 atbildēt

Nafig mums šie slaisti un smerdeļi vajadzīgi?

6 6 atbildēt

Kā vispār var salīdzināt Latviju ar Lielbritāniju.  emotion Latvija ir niecība visas Eiropas priekšā...

2 12 atbildēt