local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc es negribu viedtelefonu48

465 10

Priekšrocības viedtelefona īpašniekam ir pašsaprotamas, vienmēr var paskatīties, kas jauns notiek pasaulē, patērzēt ar draugiem, kuri tāpat ir pielipuši pie viedtelefoniem. Paskatīties jaunāko kaķu video. Vairs nav jāuztraucas par sastrēgumos pavadīto laiku, jo ir telefons, kurā var apskatīties kaut ko jaunu. Nonākot mājās no telefona pārsēžamies pie datora un turpinās sejas grāmatas šķirstīšana, burkānu dēstīšana un vienkārši laika nosišana.

Tomēr manā skatījumā ir daži iemesli, kādēļ viedtelefons ir bezjēdzīgs

465 10 48 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 48

0/2000

Telefons parastajam juuzeram vajadziigs, lai piezvaniitu, uzrakstiitu sms un vajadziibas gadiijumaa k-ko nofocheetu. Viedtaalrunis vajadziigs specifiska darba veiceejiem un tikai. Man patiesi zjeel tos cilvjus, kuri, ieurbushies ekraanaa, ir zaudeejushi speeju saredzeet skaisto un incanto sev liidzaas.

27 1 atbildēt
Esmu viena no tiem cilvēkiem kura ja nopērk telefonu tad nemaina viņu līdz nokalpo savu laiku. Un arī , nekad neesmu skrējusi pakaļ "modei", godīgi sakot neredzu neko krutu tajā ka tu staigā ar iphone par kuriem tā pa lielam var dzirdēt tikai to cik ātri viņi plīst, protams viņam ir citas funkcijas kuras nav samsung vai huawei, bet tie paši samsung kalpo ilgāk un savu darbu dara ne sliktāk. Nesen izcēlās strīds nelielā kompānijā, tieši par to ka nepiekrītu ka iphone ir visu laiku labākais telefons, kā argumentu cilvēks izmantoja to ka ar balsi var pārvaldīt telefonu.. Katram cilvēkam ir savi uzskati, es protams domāju ka ja ir grūti paspaidīt pa ekrānu un jāpērk telefons ar funkciju kurā darbību var ierunāt, tikpat labi telefonu nav jāpērk vispār. Cilvēki laikam neapstāsies un ražotāji arī protams, kamēr nebūs telefons kurš noslaucīs pakaļu vai neuztaisīs ēst.
23 0 atbildēt

Nuu, es pats pagāšnedēļ dabūju samsung galaxy s3, draugs atdeva, arī visu laiku man bija telefons ar podzinām un likās ka skārienjūtigie baigie sūdi, bet tiešām sajos telefonos ir ari daudz noderigas lietas, ejot medībās vai pa mežu labi noder aplikācija ''Runastic'' parāda noieto un ilgumu, kartē parāda kur atrodies, diezgan noderiga lieta. Par bateriju nepiekritīšu, ja nezimanto internetu, gaismu uz mazāko turi, nespēlē speles, neklausies muziku tad baterija notur tikpat cik manam podzinju telefonam, 3-4 dienas. Kautvai man tagad ir krutais telefons, nesaprotu ka var stundām ilgi tajā sēdēt. 

Un par cenu, ja nopērc labu telefonu, vari viņu izmantot kā fotokameru(tā nav jāpērk) un kā gps..

Secinājums, ja māki to izmantot lietderigi, nevis truli spēlēt spelites, tad tā ir diezgan noderīga ierīce..

16 0 atbildēt

Ir lietas kam var piekrist, ir lietas kam nevar. vienu un to pašu telefonu lietoju jau 2-3 gadus, neko neesmu mainījis, arī ne bateriju. Viedtelefons ir unikāla iespēja apvienot gan pašu telefonu, gan internetu, gan multimediju atskaņotāju, gan fotokameru, respektīvi- tas ir praktisks mazs vairāku atsevišķu iespēju apvienojums vienā, pirms tam es arī biju skeptisks pret viedtālruņiem, bet palietojot sapratu, ka skepse bija nevietā. Ja kas man nav vairs tas vecums, kad ir vēlme skraidīt un pirkt kaut ko tikai dēļ tā, ka tas ir "kruts" Iemesls kāpēc tad iegādājos šādu telefonu, bija tāds, ka vecais telefons bija nozaudēts, plusā mp3 pleijerim metās gļuki, un digitālā kamera arī jau bija savu laiku nokalpojusi- vnk negāja... es atradu vienu mazu lietiņu, kur tas viss jau bija iekšā, un nenožēloju. Telefonu lietoju katru dienu no rīta līdz vakaram, bet pamatā tikai dēļ mūzikas, neesmu soc. tīklu fanāts, internetā ieeju tikai šad tad, kad nav ko darīt. Pilnībā kritizēt šāda veida telefonus ir absolūti neproduktīva domāšana, jo tas tomēr tik ļoti atvieglo dzīvi... pat elementārā situācijā, ja esi nomaldījies svešā pilsētā, tev ir tikai jāpalūr telefons, nevis jāskraida un jāprasa apkārtējiem virziens, vai jāmeklē tuvākais veikaliņš, kur var nopirkt karti... Atkarīgie, kas telefonos dirn lielāko daļu sava mūža... nu tas jau ir cits stāsts, Telefons tur nav vainojams tik daudz, cik paši cilvēki, kas slīkst industrijas imitētajā modē, un tikai dzīvo, lai noprktu kaut ko, kas "skaitās stilīgi" 

10 0 atbildēt

Es turos pie parasta podziņtelefona, bez nekādām ekstrām, galvenais ka var piezvanīt.

10 0 atbildēt

Interesanti, kas tev bija sakāms, kad visi sāka staigāt ar nu jau parastajiem pogu telefoniem? Arī ietiepīgi saziņai izmantoji pasta baložus un sūtīji ziņnešus, kamēr visi pārējie bezgalīgi klačoja savās pārnēsājamās klausulēs?

14 5 atbildēt
Nu šitas ir nedaudz pārspīlēti, īpaši par pēdējo punktu. Jā, mūsu dzīves veids ir ļoti mainījies - steiga, stress, viss jādara ātri, tāpēc ir ļoti svarīgi lai vienmēr tu būtu sasniedzams un ar parastu zvanīšanu tas nebūs līdzēts, jo īsziņas, ziņas pa wpp ir ērtākas, tev nav jāatbild uz 100 zvaniem reizē, vienkārši klabini pa ekrānu, izveido grupas saraksti un vienmēt esi sasniedzams un informācijas centrā. Ļoti parocīgi ir tas, ka tu vari sekot ikdienas jaunumiem ziņās, nav jāvelk no kabatas avīzes, atver telefonu un pāris sekunžu laikā tu jau zini svarīgākos notikumus. Un smārtfoni noder arī labi mācībās un tajā pat darbā - tu vari veidot prezentācijas, nevajag staipīt grāmatas utt, pēc tam to visu translēt pa datoru. Jā, smārtfons arī labi noder laika kavēšanai sastrēgumos, rindā pie ārsta u.tml. + ja patīk fotografēt, tad nav jāstaipa kameras, jo pa lielam, tagad telefonu kameras sāk veidot līdzīgas spoguļkamerām, ar augstu izšķirtspēju, audio kvalitāti utt. Tā tu vari uzņemt teju vai profesionālus attēlus, citādi izvilks to savu kluci un uzņems izplūdušu bildi. Patreiz notiek globalizācijas laikmets un smārtfons tiešām ir ļoti noderīga fīča, tas atsver tik daudz problēmu, somas paliek vieglākas, tu esi lietas kursā par visu un visapkārt.
7 0 atbildēt

pats kaitinossakais ir ka meitene visu laiku seez blakus nevar kopaa neko padariit tik ieurbjaas telefonaaa un dziivo tur emotion ka es reizi diena paskatos telefonaa taa sakot ka es visu laiku esmu telefonaa kaut man tur dariit nau ko emotion telefons ir vnk dziives saiisinassanas izgudrojoms emotion musdienas cilveeks vismaz dienas laikaa telefonaa pavada 2h 

7 0 atbildēt

Patiesībā skāreņi, Iphone ir biznesmeņiem domāti telefoni. Tas ir kā pārnēsājamais dators viņiem, jo bieži vien informācija glabājās arī telefonā viņiem. Bet tagad mērķauditorija ir jaunieši. Nevis jaunieši, bet viņu vecāki, jo 90% jauniešu nespēj nopelnīt sev Iphone un citiem tamlīdzīgiem. Tā visa ir tīrākā ekonomika un naudas kāšana no cilvēkiem, bet piekrītu, sava veida prioritātes tam ir. Man arī nav ne Iphone ne vēl sazin kādi Marshall un hz kādi dārgie telefoni, jo man tādi nav vajadzīgi. emotion Esmu tas retais cilvēks, kas neiespaidojās no pārējiem un reklāmām, lai cik vilinoši būtu tie telefoni, bet nē. NĒ! emotion

6 0 atbildēt
Nu ja tu dzīvo sabiedrībā kur tevi apdirš ja tavs telefons nav 1 dienu vecs tad nu atrodi citus cilvēkus.
6 0 atbildēt

Tā kā pasaule mainās , tad tehnaloģijam arī jamainās.

Bet es silti iesaku Veidtalruņa ražotājiem izlaist retāk jaunus modelus. Un kad izlaižat , tad ar kapitālām pārmaiņām. Jo kā novēroju , ka gandrīz katrs jaunais ,modelis kas iznāk ir nedaudz uzlabots. Labak būtu tā , ka mazāk izlaižat , vairak uzlabojat , jo kāda jēga tērēt naudu par katru telefonu ko izlaižat , tad labak pagaidu kādu gadu un tad ņemu jaunu , jo īpasi jūsu atrajā izlaisanas laikā tiem talruņiem nemainas , bik izškirtspeja ekranam vai kamerai uzlabojas un varbūt android uzlabojums .

Tāpec tauta nepērkam katru telefonu ko izlaiz , jo ta ir lieka naudas tēŗēšana .

Es pats uzskatu , ka telefons jauns ir vajadzīgs tikai tad , kad vecais vairs neiet. 

Pats jau dzivoju vairakus gadus ar Samsung galaxy S Pluss . Nesūdzos iet vēl normali , neta var tikt sms , zvani iet . Nekas vairāk nav vajadzīgs... Tākā apdomajaties kad pērkat jaunu tel , vai tas tev tiešām ir vajadzīgs , jo ja mazāk tel pirksi , jo lielāka nauda ietaupīsies.

5 0 atbildēt
Tu manāmi pārspīlē.
7 3 atbildēt

Tā vien gribās nopirkt nokia 3310  emotion

4 0 atbildēt
Njā. Raksts balstīts tīri uz stereotipiem. Viedtālrunis ar savām programmām man ir tik daudz izspalīdzējis dažādās situācijās. Vērojot zvaigznes man parāda kur , kas atrodas tieši šai brīdī , kompass , palīdz ğitāru noskaņot. Viedtālrunis man ir bijis daudz noderīgāks , ekrāns nekad mūžā nav izšķīdis un vakarā uzlikt lādēties arī nav problēmu.
4 0 atbildēt

Telefonam ir jābūt ierīcei uz kuru var paļauties . Tieši tāpēc es izmantoju TELEFONU , triecienizturīgo ar podziņām kuram veselu nedēļu nevajag satraukties par batereju . (tik bez nokijas jociņiem emotionsmi:

Bet ir man arī smartfons .... kuru izmantoju kā kabatas datoru nevis telefonu .

Sakiet cena drausmīgi liela ? Muļķības ! Nevajag pirkt  nepamatoti dārgu ābolfonu .

Piemēram man ir samsung galaxy s3 neo . Tas pilnībā apmierina manas "kabatas datora " prasības .

Batereja gan mūsdienās visām mobīlajām ierīcēm ir vājākā vieta . Cerams pavisam drīz tas radikāli mainīsies .

4 0 atbildēt

Autor, tu galīgi kļūdies savā rakstā. Man ir galaxy s6 un zinu, ka vismaz 2 gadus viņš nokalpos, pavilks visas aplikācijas, un man nebūs kauns viņu vilkt no kabatas ārā. Vakarā pirms gulētiešanas nekad nav bijusi problēma viņu pielsēgt pie vada vai uzmest uz wireless charger, ja esmu ārpus mājas, tad micro usb lādētāju var atrast katra cilvēka mājās vai ofisā. Nelielā baterijas ietilpīpa dzīvi apgrūtina tikai tad ja dodies ceļojumā. 3. Tad pieņemu, ka tu nepērc arī citu elektroniku, jo šis arguments attiecas uz pilnīgi visu vidējā patērētāja elektroniku. 4.  Neviens tev neliek sēdēt sociālajos portālos, masu medijos vai skatīties stulbus komiksus. Man ir viens no top telefoniem, bet es neizmantoju ne twitter, ne graudiem.lb, ne instagram, ne snapchat.... Vienīgais reizēm ir nepieciešamība pēc linkedin un facebook. Viedtālrunis nav paredzēts zvanīšanai, tā ir tikai viena no viedtālruņa funkcijām dzīves atvieglošanai, turklāt viedtālrunis būtiski uzlabo gan zvana, gan sms rakstīšanas kvalitāti.

3 0 atbildēt
Izskatās, ka man lēnām arī sāk vilkt uz parasto telefonu. Nezinu..... izskatās, ka pārāk ilgi sēžu ieurbies telefonā un mazāk laika pievēršu tam kas notiek apkārt.
5 2 atbildēt

" pēc pusgada tas jau ir neizbēgami novecojis un to pat ir kauns izvilkt no kabatas."

Sasmīdināji. Vispār traģiski, ja cilvēciņš ir sava telefona pribambass.

Man īstenībā ir svarīgi, lai būtu navigācija, puslīdz labs fotogrāfēšana, pats telefons ūdensizturīgs- un lai varētu bez problēmām ielīst internetā pie vajadzības. Un androīds, protams. CAT B15 pilnībā apmierina.

3 0 atbildēt

Neviens Tev pie deniņiem netur ieroci un nesaka dvj pērc ifonu! Gribi spaidīt podziņas spaidi..

3 0 atbildēt

Viedtelefons nav slikta ideja cilvēcei, bet alkatība un dzīšanās pēc peļņas liek visu laiku ražot jaunus modeļus un tērēt mūsu mīļās mātes Zemes resursus.Arī podziņtelefoni pastāv mūsdienās, tātad ir kaut kāds pieprasījums pēc viņiem. Katram sava izvēle!!! emotion

2 0 atbildēt