local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc es izstājos no Klanu spēles?48

423 4

Droši vien, ne tikai pastāvīgie apmeklētāji un Spoku reģistrētie biedri ir pamanījuši pēdējo nedēļu uzlabojumu – ‘Klanu karus’?

Šajā pasākumā ir automātiski iesaistīti visi reģistrētie ‘spoki’. Ir iespēja atteikties no spēles, veicot visai vienkāršas darbības savā Spoku profilā. Es šo iespēju esmu izmantojis. Kāpēc?

423 4 48 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 48

0/2000

Godīgi sakot, man ir pilnīgi vienalga, rakstu ielicis kāds no mana klana vai konkurējošā. Ja raksts būs labs, tik un tā balsošu par. Nedomāju, ka visi uzreiz sāk tikai savu klana biedru rakstus plusot.

35 0 atbildēt
Nu nezinu, man gluzi vienalga kas tas par kaujam. Vienigais ko varu teikt liekas, ka sieviesu krutis un sezamvietas paradas daudz biezak, pat ja raksts ir par aboliem. Sekli.
27 2 atbildēt

Kā saka, karā visi līdzekļi ir labi  emotion 

19 0 atbildēt

Nekad neesmu atturējusies balsot par labiem rakstiem- vienalga, vai tas ir konkurenta raksts "Titānu cīņās", vai šitamā klanu pasākumā. Ir krietni daudz spoku, kuru rakstiem vispār lieku plusus uzreiz, jo zinu- raksts nevar būt citāds, kā labs. Kaut vai Rasika lieliskās kūkas

Savus rakstus ceļu uz augšu ne piecreiz vien, krietni vairāk reižu, un paceļu pēc kāda pusgada arī vecos rakstus. Zinu, ko mani raksti ir vērti- tajos bieži vien ir unikāla informācija, kura latviski nav pieejama vispār. Ja cilvēkam nav labu rakstu, tad viņam nav arī cepumu, par kuriem rakstus pacelt.

18 0 atbildēt
Godīgi sakot, mani tas netraucē tas klanu spēles, jo es tāpat kā lidz šim spiedu patīk vai komentēju, kuri tiešām ir pelnījuši vai man acīm tīkami. emotion
12 0 atbildēt

Ipashi neiedziljinos tajos klanu karos, balsoju par rakstiem kuri ir acij un praatam tikami.

11 0 atbildēt
Hmm avatarsHmm

Katrai monētai ir otra puse.

Jau cik gadus atrodoties spoki vietnē, vienmēr redzu vienu un to pašu. Tiklīdz iznāk kāds jauninājums, noteikti būs sūdzību raksts, cik viss ir slikti. 

Laiks iet, vērtības paliek emotion

11 0 atbildēt
Pilnīgi piekrītu. No apjoma cieš saturs.
9 0 atbildēt

Katra izvēle, kādus jauninājumus izmantot un kādus nē. Citam tas ir interesanti, citam nē. emotion

8 0 atbildēt

Žakam un Co algu nekačāsi? emotion Es divās dienās nopelnīju 3x vairāk cepumu, nekā uzvarot klanu karā xD

7 0 atbildēt

Lai valda mīlestība, jo mīlestība uzvar visu!   emotion 

Bet runājot par šīm klanu spēlēm, es tikai tagad ievēroju, ka tādas pastāv hahaha emotion. Ielieku rakstus, tikai ,kas manšķiet interesanti ,vai smieklīgi.

7 0 atbildēt

Paldies autoram par rakstu! Varam daudz kam piekrist vai nepiekrist, bet nu ir viena vieta, kur palasīt citu domas par šo klanu karu un publiski izteikt arī savējās.

Vispirms sveicu visus pirmās nedēļas uzvarētājus!

Es no kara neizstājos, jo gribēju parādīt, ka arī vienkāršam ierindas žurnālistam,  izmantojot tikai atļautus paņēmienus, ir iespēja tikt un pat ilgi pagozēties pelnītāju TOP aukšgalā.

Šāda spēle labi izgaismo arī mūsu iekšējo likumu un noteikumu nepilnības, kā arī parāda kādā stāvoklī ir mūsu sistēmas tehniskais nodrošinājums u.t.t.

Gan jau pliko dupšu ēru nomainīs kāda cita, jo nekas nav mūžīgs, bet nu jūtu spokos citu sajaukumu no visa kā. Varbūt tas iekustinās mūsu prātus domāt arī par svarīgākām lietām.

Visubeidzot gribu teikt to, ka nepiederu pie klana, kas uzvarēja pirmajā reizē, bet apskatot savu bilanci, varu teikt, ka nekad spokos vēl tādā tempā  man nav auguši krutuma punkti.

7 0 atbildēt

varēja uztaisīt fīču, ka punktus skaita no vidējā aritmētiskā, cik katram lietotājam vidēji ir punkti par vienu rakstu, tas novestu pie rakstu kvalitātes uzlabošanās

6 0 atbildēt
Vispār klani ir kruti...
6 0 atbildēt

Nekas, drīz pārdomāsi un atgriezīsies emotion

5 1 atbildēt

Varbūt tas ir nepareizi, bet es uzskatu, ka vīrieša visnecienīgākā rīcība ir atkāpties no sava lēmuma.

Pat tad, ja tas ir bijis aplams. Varbūt tas ir senils uzskats, bet pie tādā - es pieturos.

Varbūt tāpēc, lēmumi ir kārtīgi jāapsmadzeņo, pirms ar tiem sāc dalīties ar apkārtni emotion ?

4 0 atbildēt

Ja godigi izsti nesaprotu   tas klanu cīņas , šeit sēž tikai dēļ ,  Krievijas socialo tiklu bildem.  emotion emotion 

7 3 atbildēt

Tu pats saproti, ko uzrakstīji? Kāpēc lai mazie spoki nevarētu pievienot oriģinālrakstus?  emotion

4 0 atbildēt

Par tām rakstu celšanām piekrītu reāli besī!! Vienu rītu nesen atvēru spokus a tur priekšā tas ko es pirms gada redzēju. Vairāki pagājušā gada raksti. Tas sūkā...

4 0 atbildēt

Gan piekrītu, gan nē.

3 0 atbildēt