local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc? Noskaidrosim.33

Es neesmu viens no tiem cilvēkiem kas seko visiem šitajiem #cut4zayn, #beliber (vai kā tur bija, kad 12 gadīgas meitenītes grieza sev vēnas un lika twitterī dēļ mūziķa) .. kas vēl par stulbingiem ir bijis? Nav svarīgi. Es nekad nedomāju, ka rakstīšu par šo rakstu, bet labi, es centīšos cik īsi varu. Saprotu, ka šis viss ir izrunāts simts un 1 reizi, bet Jums manas domas nav obligāti jālasa, varbūt būs cilvēki kam būs intersanti šo palasīt, īpaši, ja viņi ir smagā situācijā.

Domāju, ka nevienam nav jautājums par ko šis raksts ir. Skaidrs, ka par to pašu zilo vali, kurš ir skāris pat Latviju, man ir grūti pat noticēt, ka tā ir īstenība. Šodien ienākot spokos domāju, ka ignorēšu zilo vali, bet man bija interese ieiet rakstā, kur kāda it kā 19 vai 20 gadīga sieviete raksta savu pieredzi, vēlāk, diemžēl gan izdzēsās kad pāris lietotāji pastiprināti sāka izrādīt interesi par šo visu, bet viņa laikam nesaprot kā strādā internets.. ne jau izdzēšot to accountu tu pazūdi, pazūd tikai tava radītā ''personība'', informācija par tevi saglabājas. Un konkētāk tur bija 1 puika, cik noprotu, viņam ir 13 gadi, iespējas maldos, bet nu nobriedis vēl nav. Un viņš rakstīja tekstus - es piedalos jau pāris dienas, haha, katram jāpamēģina, šis viss ir īsts. Saņēmu uzdevumus, gaidu nākamos utt. Es godīgi uz dirsas biju. Reāli kādas 10 sek vispār uz pauzes paliku. emotion Okey, es esmu prātā pieaudzis, kaut vai gados neesmu īpaši vecs, ko arī neslēpju, tāpēc varu par šito pasmieties, bet būtībā šeit nekā smieklīga nav. Puika bija iedomājies (vēl jo projām neticu, ka viņš to reāli darīja, drīzāk tikai gribēja būt foršs internetā, lai cik stulbi tas neizklausās), ka tas tak ir okey, to drīkst darīt man taču nekas nedraud, TĀ IR TIKAI SPĒLE... Vecīt.. Tu apdraudi savu dzīvību.. tu aicini citus to darīt.. Kāpēc? Man ir viens jautājums - kāpēc? Es zem raksta arī uzrakstu pāris komentārus, saņēmos uzrakstīt jacky'am, kā arī pāris pagaras vēstules uzrakstīju pašam komentāra autoram un čalis sajūtot, ka laikam joki man nav prātā, uzreiz pa 180 mainīja savas domas un teica arī citiem lai to nedara. Man ir prieks, ka vismaz kaut kas viņam galvā darās, ka viņš spēja saprast, ka tas nav pareizi.

Kāpēc?

Es saprotu, ka dzīvē ir smagi brīži, tev liekas, ka neviena tev nav, neviens tevi nesaprot, mamma sabļauj uz tevi, tā ir VISIEM bijis! Arī man bija tāds posms! Tikai es nevienu mirkli nedomāju par reālu pašnāvību, kaut gan biju tik pat stulbs kā visi šitie kas dara šobrīd šo visu. Tev ir jāsaprot, ka kaut vai tu to pašlaik neredzi, par tevi vienmēr sēros tavi klasesbiedri vai cik jocīgi tas neliktos, vecāki, vecvecāki, radinieki, padomā, ka varbūt tieši TU esi tas iemesls, kāpēc viņi vispār cenšās? Es varētu uzrakstīt par katru šo punktu atsevišķu tēmu, jo man IR TIK DAUDZ KO TEIKT, bet es cenšos cik vien īsi es varu, lai pateiktu pietiekami saprotami, bet ne par daudz.

Kāpēc es šo visu aizstāvu?

Jā, es zinu, ka te liela daļa tikai pieduras, pajoko, plūst līdzi šitajiem trendiem utt, bet ja nu mūsu vidū ir kāds kam tas viss nav tikai joks? Es šito visu būtu laidis gar degunu, ja nebūtu izlasījis kasjauns.lv rakstu par to, ka 2 jaunieši jau bija ''gatavi'' izdarīt pašnāvību, uzrāpušies jau uz tās ēkas, protams, ka viņi nebija gatavi to izdarīt, tās vienkārši bija kaut kādas emocijas tā mirkļa kas lika viņiem domāt, ka tā ir pareizi. Paies gads, bet tās atmiņas un ''brūces'' paliks. Un katru reizi kad ko šādu pieminēs televīzīja, tu atcerēsies kā pats biji tur un tev paliks neomulīgi. Tāpēc varbūt beidz akstīties jau laicīgi? Ar šo es arī beigšu šobrīd, droši rakstat komentārus, esmu gatavs diskutēt, ja jums ir kas sakarīgs rakstāms. Paldies.

202 9 33 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://spoki.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 33

0/2000

Te jau katru dienu var izlasīt rakstus internetā par šo spēli. Tas, manuprāt, ir nepareizi, ja liek tādus rakstus, jo vienmēr atradīsies cilvēki, kas spēlēs šīs spēles un raksti nespēs to mainīt.

16 0 atbildēt

Daži cilvēki ir tik stulbi, ka lai sekotu modes tendencēm, ir gatavi sev darīt pāri. Es nezinu kas tagad notiek, bet ir aizdomas, ka pašnāvnieciskas novirzes ir modē. Un kurš to uzsāk? Pavisam pieauguši cilvēki. Tie paši "pieaugušie", kas tā vietā, lai normāli ar bērnu izrunātos par problēmu, pārmet kaut ko. Katru dienu zāģē smadzenes par to kas ir un kas nav pareizi. 

Vajag aizmirst šo spēli. Tā nav izeja, tā ir muļķība. Katram ir doti šķēršļi, lai tiem tiktu pāri. Nevajag bēgt no likteņa. 

Tagad uz katra stūra dzirdu "Man gribas nomirt". Tici man, nomirsi, nebūsi laimīgs.  emotion 

12 0 atbildēt

Spokos aicina piedalities? Tad jau Jacky slepjas aiz visa sita.

No manis gan vins baidas.

8 0 atbildēt

Rakstam viens dislaiks Laikam jau tas viens to spēli spēlē emotion 

6 0 atbildēt

Nepietiek kā viens raksts ir, nu labi, otrs dabū nelielu haipu, nu aptauju izveido. Tak bļ*, pietiek. Jo vairāk šādu rakstu būs, jo lielāka interese radīsies sīkajiem āpšiem, kuriem jau tā ir izskalotas smadzenes. emotion 

4 0 atbildēt
Beidzot viedoklis, nevis 1 pret 1 atstāsts no kādas interneta lapas. Piekrītu pilnībā, vienīgi kur skatās vecāki? Jo tā taču ir vienaldzība no vecāku puses, kā var nepamanīt, ka bērns sagriezis rokas vai publicē depresīvas dzīves atziņas internetā. Es neticu,ka vecāki to neredz un nezin!
2 0 atbildēt

Tieši sirdī emotion

1 0 atbildēt

Es neesmu viņas māte vai tēvs, es rakstu to, ko viņa pati rakstīja komentāros, bērns. Es reizēm nesaprotu kāpēc vispār cenšos, jo tādiem kā tu vispār nevajadzētu internetu lietot. Tev vēl būtu jāiet ārā bumba spārdīt no rīta līdz vakaram vismaz 2-3 gadus vēl.

0 0 atbildēt

Uzraksti kuri fakti ir nepatiesi un apspriedīsim to. Man ir screenshoti kur skaidri un gaiši var redzēt tevis teikto. emotion

0 0 atbildēt

tas viss pāries, pazudīs , aizmirsīsies.

0 0 atbildēt

Ja vecāki vairāk laika atvēlētu tam, lai painteresētos par to kā bērnam iet utt tad būtu oky. mūsdienās vecāki bērnam ir tikai kā staigājoši naudas maki, ar tiem nerunā, nestāsta kas nomāc, tikai paņem naudu un viss, bet vajadzētu būt savādāk. Lai gan tas kas bērnam prātā darās nav redzams, tomēr šīs spēles sekas taču redzēt var. Bet vecāki neņem vērā.

0 0 atbildēt

Tā nevar teikt ka visiem tā ir bijis jo katrs ir savādāks , daži ir emocionālāki un ja vēll pasaka ka visiem tā ir bijis tā nav taisnība jo tu nezini visu cilvēku dzīvi.

0 1 atbildēt