local-stats-pixel fb-conv-api

Kaķi, kaķi ks,ks,ks,ks4

116 0

Uzglabāt lauvu vai tīģeri kā mājdzivnieku ir ļoti, ļoti dārgi, bet uzglabāt kaķīti ir vismaz 100x lētāk. Lielākajai daļai noteikti mums ir kaķis, ja nav kaķis, tad noteikti esat redzējuši kādreiz kaķi, bet ja nu tomēr neesat redzējuši ne reizi savā mūžā kaķi, tad es nezinu kur jūs dzīvojat emotion Bet lai nu kā parādīšu un pastāstīšu nedaudz dažādus kaķus, kuru uzturēšana tomēr ir gandrīz tik pat dārga kā gandrīz tīģeru vai lauvu uzturēšana.

Kaķu vārdi netika minētu un dzivnieku saimnieki arī nē, bet vienīgais kas bija minēts pārtika un naudas summa, cik patērē uz vienu nedēļu.

116 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Tu esi pārlircināts ka nedēļā? mans kaķis parastais ēd 1-1.5 kg barības 1 mēnesī, pat ja pieņem ka šie ekspemplāri ir resnāki ..... un cenas arī. Mans ēd labu barību 1.8 kg paka maksā apmēram 10 EUR, konservs 1 EUR gabalā. Man liekas pat Friskies un Kitkat ir dārgāki... kaut kas "nerīmējas" 

3 0 atbildēt

Ja kādam ir kaķis, nedodiet viņam friskies, kitkat vai citas lētas draņķības, kuras veikalos dēvē par kaķu barību un kuras, pēc izmaksām spriežot, baro saviem lopiem arī augstāk redzamo kaķu saimnieki. Visas lētās barības sastav no kaut kādas sojas vai citiem augu valsts produktiem, aromatizatoriem un nedaudz gaļas pārstrādes atlikumiem. Kaķis nav vegetārietis, bet plēsējs, viņam jāēd gaļa un viņa organisms ir tam pielāgojies. Ar lētajām barībam ātri var sačakarēt tam dzīvniekam višu vielmaiņu. Pašam ir nelāga pieredze, ka kaķim nieres atteica strādāt un nācās iemidzināt. Veterinārs konkrētajā gadījumā visu vainu novēla uz kitkat.

2 0 atbildēt

Tos mēslus, kurus reklamē, reklamē jo tie ir patiesi mēsli emotion. Kā ne kā, kaķim vajag kaut ko dārgu un labu, kas ir atzīts un kvalitatīvs, bet ne jau wiskasu, friskijus un velns sazin ko.Divas lietas - cena, kvalitāte emotion

0 0 atbildēt

Uzglabāt kaķi - nopietni??? emotion

0 0 atbildēt