local-stats-pixel fb-conv-api

Kaitinām uzmācīgo kristiešu sugu63

583 22

Mani nesen draugos uzaicināja nepazīstama vienaudze, kad prasīju, vai viņu pazīstu, izveidojās šāda sarakste. Reliģiju pieminēju tādēļ, ka viņai profila ādiņā bija frāzes ''Dievs Tevi mīl'' utt. Parasti no šādām sarunām izvairos, bet šoreiz kaut kas dīdīja viņu pakaitināt.

- N - Ne, mes neesam pazistamas :) Es aicinu, jo man patik iepazities ar dažadiem cilvekiem, reizem iegut domubiedrus, ka ari padalities ar šo to no sevis .

Ja vēlies dalīties ar reliģiska satura vēstulēm, tad mēs noteikti neesam domubiedrenes.

Reliģiska satura vēstulēm... :) Esmu neesmu reliģijā, esmu vienkārši kristiete, kur pazīst un ir piedzīvojusi dzīvo Dievu :) Reliģija ir tur, kur ir rituāli un nemainās cilvēku dzīves.

Es neesmu kristiete un mani kaitina, ja citi kristieši cenšas man uzspiest savu ticību.

Kādā veidā var uzspiest ticību, Tu man pasaki? :) Ja kāds Tev kaut ko stāsta (kam noteikti ir iemesls), tad tas vēl nenozīmē, ka viņš Tev kaut ko uzspiež

Uzspiež gan, ja es pasaku, ka mani tas neinteresē un vēl joprojām tarkšķ, tad es no tādiem cilvēkiem gribu turēties pa gabalu.

Tev kādreiz jau ir nācies saskarties ar to, ka kāds Tev stāsta par Jēzu?

Un kā vēl.

Un kā Tev liekas, kāpēc viņi tik izmisīgi grib Tev kaut ko pateikt?

Tāpēc, ka es neesmu tāda kā viņi, es neticu dievam un jēzu uzskatu tikai par vēsturisku parādību un viss tas par to, ka dzimis jaunavai ir pilnīgs fufelis.

Nu tas, ka Tu tā uzskati, nenozīmē, ka tā arī ir. Dievs ir reālāks nekā Tu :)

Tu vari domāt, kā tu gribi, bet neuzspied man savu viedokli.

Es neuzspiežu :) Tas ir dīvaini, ka Tev liekas, ka Tev kaut ko uzspiež :D Es vienkārši atgādināšu, ka pēc nāves ir tikai 2 ceļi: debesis un elle, un ikviens, kurš nomirst bez Jēzus, aiziet uz elli, diemžēl.Ne mūsu darbi mūs glābs un taisnos, bet Tava ticība Jēzum, jo Viņš ir izdzēsis Tavus grēkus. ;) Pieņem to ;)

Pfff, fufelis. Es tādā gadījumā izvēlos elli, jo neticu un viss. Un nevaru sevi piespiest ticēt. Tad jau sanāk, ka es varu ticēt jēzum un slaktēt visus, kas patrāpās un vienalga tikšu debesīs? Nu nē, es labāk esmu labs cilvēks, kas netic jēzum kā dievam. Un tava frāze ''pieņem to'' jau liecina par uzspiešanu. Un ja jau jēzus ir tik labs, un dzēš mūsu visu grēkus, tad viņam vajadzētu dzēst arī neticīgo grēkus, tad kad tie nomirst, ja jēzus tik tiešām eksistē, tad viņi to sastaps un sāks ticēt. Te tik daudz kas nelīmējas kopā, ka es nekādi nespēju tam ticēt, un negribu arī!

Ja Tu pieņem Jēzu, Tev ir jādzīvo vienalga svēta dzīve, Tu nevari apzināti grēkot, taču Tavi darbi labie bez Jēzus Tevi nevarētu izglābt. Jēzus neuzspiež, Viņš nevar izglābt tos, kuri Viņam netic.Dievs jau vairākas reizes uz Tevi runā. Viņš Tevi mīl :) un grib beidzot lai Tu sadzirdi.

Bet ja nu es to nespēju? Savu bērnību esmu pavadījusi ļoti ticīga cilvēka sabiedrībā, vienalga neticu. Un vārdiņi ''pieņem to'' neko nemaina. Tāpat, ja viņš nespēj glābt tos, kuri viņam netic, tad šamais ir riktīgs vecs šovinists. Tad jau karmas un iepriekšējo dzīvju teorija ir ticamāka.

Tu nespēj to pieņemt, jo Tev ir kaut kas, kas traucē. Visbiežāk tie ir dēmoniskie spēki

nu tad esmu dēmons, ellē būšu laimīga.

Diemžēl, Tu neuztver to nopietni

Vai tad jau mana profila bilde to nepasaka(profilā vēl joprojām Helovīna kostīms, spoku galerijās var aplūkot)? Un, protams, es to neuztveru nopietni, esmu rūdīts zinātnieks un mediķis!

:D Bet zinātni un medicīnu jau ir radījis pats Dievs

Nē, to ir radījis cilvēks. Man visam vajag pierādījumu un dieva teorijai tādu nav!

Palasi Bībeli ;) Ticība ir pārliecība par neredzamām lietām

Starp citu, esmu lasījusi Bībeli, bet pārliecība neradās.

Vajag vairāk palasīt

:D :D :D Tici man, es bībeli pārzinu labāk nekā lielākā daļa cilvēku :D

Ko Tu neteiksi :) ja tā būtu, Dievs sen jau būtu Tev pieskāries ;)

a varbūt es tiešām esmu dēmons? :D Un tāpēc viņš nekad man nepieskarsies, ja tāds vispār eksistē:D

nu... apsēsts cilvēks var būt jā.

nu tad vari mani apsveikt, esmu dēmonu apsēsts radījums, kas tomēr dara labus darbus un netic visādām pasaciņām par dievu, jēzu utt. Un šos vārdus apzināti rakstu ar mazo burtu, speciāli tev. Lai tu beigtu uzmākties cilvēkiem ar savu ticību. Pati vari ticēt, kam vien vēlies, man nekas nav pretī, bet liec mierā citus, dvēseļu glābēja atradusies!

Es neglābju :) Tikai Jēzus glābj. Pievērs uzmanību, ka daudzi jau Tev ir stāstījuši par Dievu. Dievs runā caur cilvēkiem ;) Palasi Bībeli :) Dievs mīl Tevi ļoti

Jā, visi tiek sektanti, kas vazājas apkārt un tādi trakie kā tu. Esmu satikusi jēdzīgus ticīgos, tie nemēģina pierunāt, bet tic paši. Tas arī viss. :DMan vairs nav, ko tev teikt, liecies mierā un par savu dvēseli es uztraukšos pati, paldies par kūkām.

ok :) atā

583 22 63 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 63

0/2000

Viņiem to potē, lai viņi staigā un "sludina" vairāk cilvēku ticībā- lielāka vara. Tas viss ir tikai loģiski. Gala beigas viss reducējās līdz varai un naudai....

47 0 atbildēt

Akdievs kā man riebjas šitie `ne`uzspiedēji. Atšūties brīžiem nevar. Ne uz ielas, ne internetā.

34 0 atbildēt

man ir ticiba, tikai esmu viens un  nevelos nevienam uzbasties ar savu ticibu, jo ta ir mana. es esmu paklauts tikai un vienigi - siera karalim un karalienej - 

24 0 atbildēt

Es viņai pajautātu - Ja jau tavuprāt dievs pastāv tad kapēc viņš neizglāba cilvēkus genocīdā, holokaustā un vēljoprojām to nedara Āzijā utt? Baznīca, kristietība un reliģija ir prāta kontrole un milzīgākais un ilgākais bizness pasaulē. emotion

25 1 atbildēt

Baznīcā dievs ienāk tikai tad, kad tai iegrūst jumts. 

25 1 atbildēt

Pat mūsu latviešu pagānisms vai tas pats budisms ir ticamāks nekā kristietība. emotion

24 1 atbildēt

Kad es dzīvoju rīgā man nebija glābiņa no diviem mormoņu sprediķotājiem, vilkās uz māju katru vakaru, satiku uz ielas vilkās sprediķojot līdzi, un tas tikai tapēc ka vienu reizi viņus paklausījos. Es pieturos pie pārliecības ka ienaidnieks ir jāpazīst, tāpēc esmu lasījis bībeli bijis baznīcās un klausījies tādos mulķos, Bet neviens nekad man nevarēja atbildēt uz jautājumu "Ja jau kristiešu dievs ir tik ļoti žēlsirdīgs kā jūs sakāt, tad kā viņš pieļāva ka viņa vārdā tika nokauti miljoni cilvēku?" Un tādejādi es izdaru secinājumu ka kristiešu dievs ir sadistisks lops kas izliekas par svēto. Tieši tādēl es pieturos pie savu senču dieviem, tie vismaz neizliekas par svētajiem. Baznīca ir viens liels uzņēmums, kas dzīvo no cilvēku čakarēšanas.Pāvests Inocents III izdeva bullu kas atļāva sakšiem laupīt mūsu zemēs, slaktēt mūsu cilvēkus, izvarot sievietes, padarīt bērnus par vergiem, pretī saņemot grēku atlaidi. Tas viss tika darīts, tika tādēļ lai iegūtu zemes un bagātības. Piesedzoties ar pareizās ticības ieviešanu. Tādas lietas nevar aizmirst. Mūsu pagāniskajā ticībā bija vairāk kārtības un cieņas, cilvēkiem ar draudiem un varu nekas netika uzspiests.

20 0 atbildēt

Ja baznīca uzrakstīs jaunu bausli - amputē sev kāju, tu to darītu?

21 1 atbildēt

ir jaruna ar dievu nevis par vinu 

dazreiz tie lielie ticibas piekriteji ir pasi lielakie grecinieki 

17 0 atbildēt

Pati uzraksta un tad raud, ka uzmācas, lol emotion

16 0 atbildēt

...jūs vienmēr kvēli sludinājāt teoriju, ka līdz ar galvas nogriešanu dzīvības process cilvēkā beidzas, viņš pārvēršas par pīšļiem un aiziet nebūtībā. Man ir tas prieks jums paziņot manu viesu klātbūtnē, kaut gan viņi atzīst pavisam citu teoriju un paši ir šīs teorijas pierādījums, ka jūsu teorija ir solīda un asprātīga. Starp citu, visas teorijas ir vērā ņemamas. To vidū ir pat tāda — katrs saņems atbilstoši savai ticībai. Un tā būs! Jūs aizejat nebūtībā, bet man ir liels prieks no kausa, par kuru jūs pārvēršaties, izdzert par esamību.

Volands pacēla zobenu. Viss galvas apveids kļuva tumšs, sačervelējās un lanckatām sāka atlobīties, acis nez kur pazuda, un drīz vien Margarita uz paplātes ieraudzīja dzeltenīgu galvaskausu, acis — smaragda, zobi — no pērlēm, kājiņa — no zelta. Kausa vāks turējās eņģēs.

 /M.Bulgakovs/

13 0 atbildēt
Ja lasam bībeli, secinam: 1. Dievs ir alkatīgs 2. Dievs ir atriebīgs 3. Dievs ir šantāžists. ( vienam čomam vispār redzi atņēma, lai tikai sāktu sprediķot) 4. Dievs VISIEM saviem pakalpiņiem piedot, neskatoties uz nodarīto. 5. Agrāk dievam pat vajadzēja upuri. Tikai jaunajā derībā to atcēla.... 6. Dievs ir iedomīgs ar zvaigžņu slimību, jo visus tos, kuri viņam netic, ir gatavs ( ne tikai gatavs, arī dara) iznīcināt - dedzināt, slīcināt, ar zibeni nospert... pofig. 7. Dievs ir pret to, ka cilvēks izklaidējas, vairojas. Cilvēkam ir jābūt kā zombijam. Jāstrādā, un jānes naudiņa ( upuris) dievam par to ka viņš ir viņu izveidojis un grib pēc nāves viņu redzēt pie sevis kā kalpu. Tad kas ir velns? Tas ir pretstats. Kāds ir pretstats šim mērglim?
15 2 atbildēt

Es ticu ka kaut kas vai kāds ir, bet šim Lielajam nav svarīgi vai tu viņu sauc par Dievu, Jahvi, Māti Dabu, Lielo sprādzienu u.t.t. vai nesauc nekā. Galvenais ka dzīvo pēc zelta likuma - nedari otram to, ko negribi lai dara sev pašam. Negribas ticēt, ka daudzi labi cilvēki sadegs ellē tikai tāpēc, ka netic pareizajam dievam.

Bez tam, man liekas, ka dažādas reliģijas radās tāpēc, ka gudrajiem ļautiņiem bija vieglāk pateikt nedari cūcības, jo tad kaut kāds dievs vai dievi tevi sodīs, nekā skaidrot ka tā var nodarīt ļaunu sev vai, vēl labāk, citiem.

11 0 atbildēt

 ha ha ha labs......šie trakie sektanti vienmēr palīdz izsmieties.... emotion atceros laikus, kad dzīvoju Rīgas centrā un šie zvanījās pie durvīm un sāka stāstīt savus neticamos ceļojumus un tikšanos ar dievu, pa lielam viņiem teicu, ka man vienalga, bet šie tik stāvēja pie durvīm un vārījās emotion vai arī aiz mākslas akadēmijas tanī parkā vienmēr staigāja un mēģināja piesaistīt jauniešus....slimi cilvēki viņi ir.... reizēm paliek žēl viņu. Es ticu tam ko redzu un jūtu, es ticu saulei, lietum, pērkonam, ozolam, vējam, ūdenim un sirdsapziņai, pa lielam tas viss ir arī bībelē, bet šitie slimie sektanti jau to nerubī.... emotion

10 1 atbildēt

Visas nelaimēs sākas ar to ka Bībele tiek uztverta burtiski.....

9 0 atbildēt
Religija ir izveidota lai kontrolētu cilvēku masas. Tas viss ir sūds un domāts tiem kas ar savu galvu nedomā
11 2 atbildēt
Laikam no sektas izlekusi vai arī Tvaika ielā remonts, ka šitā brīvībā vazājas.. Besī šitie 'ne'uzspiedēji, bet smīdina tie, kuri 4 reizes gadā, visu dienu stāv pie maksimas stūra ar stendiņu un visādām jēzusiņa grāmatelēm... Vienreiz nepamanīju, gandrīz man to grāmateli acīs iebakstīja, par laimi ātri noreaģēju un paskrēju garām...:d Dievam neticu un nekad neticēšu, jo ir tik daudz faktu kas nelīmējas kopā. Nē, bībeli palasu, bet ne jau tāpēc, ka ticu tam sviestam, bet tāpēc, ka salīdzinu daudzu kultūru mitoloģiju un, iedomājieties, var savilkt tik daudz paralēļu gan ar Ēģiptiešu mitoloģiju, Grieķu, ķīniešu un pat teoriju par Dobo Zemi un to, ka uz mūsu planētas ir dzīvojuši citplanētieši... Tā vien liekas, ka Bībele ir šifru grāmata. Pēcnāves dzīvei ticu, bet neticu Dievam, tas gan..
8 0 atbildēt
Es arī ticu latviešu dievībām, nevis kristietībai! Jo kristietība radās tikai pēc tam. Latviešu dievības bija pirmās. emotion
9 1 atbildēt

omg  kaaa mani vienmeer uzjautrina visi shitie dieva kalpinji un ticiigie pamulji emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion

6 0 atbildēt

Paldies par kūkām un āmen! emotion

6 0 atbildēt
« 1  2  3 »