local-stats-pixel fb-conv-api

Kādus vīriešus NEprecēt?71

1096 9

[PAPILDINĀTS]

Mazliet humorīgs raksts par to kā mēdz iedalīt vīriešu dzimumu un no kā vajadzētu izvairīties, lai tevi apprecētu, un no kā izvairīties sievietēm, lai apprecētos laimīgā laulībā. Nevajag uztvert pavisam nopietni to, ko es te rakstu, lai gan es uzskatu, ka šeit ir samērā liela patiesības daļa.

Attiecības un randiņu būšana jau tā ir pietiekoši grūts lēmums katrai meitenei. Nepareizo puišu izvēle pirms īstās mīlas atrašanas ir diezgan traka un populāra lieta. Kā meitene meitenei piedāvāju dažus puišu tipus no kuriem noteikti vajadzētu izvairīties, ja meklē partneri. Un atceries - nepaļaujies uz pirmo iespaidu un šarmu.

Raksts par sievietes tipiem - Kādas sievietes NEprecēt?

1096 9 71 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 71

0/2000
Fakts tāpat ir tikai viens: lai kādas būtu sievietes un kādi būtu vīrieši pēc rakstura, šajā pasaulē viņi nevar iztikt viens bez otra. Atzīsim to.
59 0 atbildēt

Nepinieties ar mani, esmu diktators. emotion Bet man vismaz būs suns, kaķis un kāmītis.

29 0 atbildēt

Šis raksts laikam iesaka visām sievietēm neprecēties, vnk paņem no patversmes suni vai kaķi, sanāk laba dzivnieku patversmes reklāma 

20 0 atbildēt
Ir vēl tādi, kas domā, ka vienmēr ir labāki/gudrāki par sievietēm tikai tādēļ, ka ir vīrieši. Piemēram, satikos ar vienu, kopā nodarbojāmies ar klinšu kāpšanu (vai kā to latviski pareizi saukt), no sākuma viņš bija labāks par mani, varēja pieveikt grutākus posmus nekā es. Tomēr es sāku viņu 'apsteigt' un spēju pieveikt dažus posmus, ko viņš nevarēja. Viņš nemāk zaudēt, sāka izdomāt iemeslus, kādēļ tas nesaskaitījās utt. Viņš vnk nespēj zaudēt un atzīt, ka es varētu būt labāka. Tracina tādi. (atvainojos par manu latviešu valodu, grūti latviski izteikties) Vēl ir tadi, kam nav savs viedokļa, viņš piekrīt visam, viņam patīk viss, kas patīk Tev, viņš nekad neiebilst un viņam nekad nav ideju, ko iesākt, jo viņš darīs visu, ko Tu vēlies..
18 0 atbildēt

Tad varbūt vispār neprecēties  emotion

13 0 atbildēt

Nav minēti paši sliktākie - alkoholiķi, agresīvie un tie, kuri ir atkarīgi no draugiem.

12 0 atbildēt

Pasummēsim... Tātad nav labi satikties ar tādu kas ir azartīgs, neķītrs, mīl vecākus, strādīgs, vadošs, atvērtu dzīves uztveri, nepieciešamības gadījumā cīnītājs, dažkārt patīk iedzert, rūpējās par sevi un tādu kam ir čomi. Kas paliek pāri? Datoriķis... ayyy caramba, man veicās! emotion (Bet vai tad patiesībā nav tā, ka katra no šīm īpašībām, nelielās devās, ir tieši tas ko viņas meklē?)

11 0 atbildēt

Izskatās, ka man vairs nebūs nekādu cerību aprecēt kādu spoceni. :/

10 0 atbildēt

Tik pat labi šos faktus varētu attiecināt arī uz sievietēm. Tapēc es vienmēr saku, cilvēki nav jadala vīriešos un sievietes. Mēs visi esam cilvēki ar dažādām rakstura iezīmēm.

8 0 atbildēt

emotion 

7 0 atbildēt

Izlasīju abus rakstus un sapratu ka kopsummā esam paredzēti iznīcībai. emotion

7 0 atbildēt

Kad tev ir emotionmemmesdēliņu tev ir sex ar viņa mammu emotion

5 0 atbildēt

Ja vadās pēc augšminētajām instrukcijām, tad zaksi jāklapē ciet.

4 0 atbildēt

Perfekts jau nav neviens, domāju pa daļai katram ir kaut kādas īpašības no šiem, tomēr izteikti nevarētu pieskaitīt sevi kādam no tipiem, tāpat arī visai maz zinu tādus, kas ir izteikti kāds no šiem. Tāpēc vien raksts ir visai objektīvs, pat ja ar humoru- vismaz nav sadalījums, kur izsvītrojas pilnīgi visi vīrieši, atstājot meičai tikai izvēli starp kaķi vai suni, vai citu mādzīvnieku emotion Protams pluss kaut vai par tiem turkiem un azerbaidžāņiem, pēdējā rindā, bet raksts arī ir diezgan labs emotion

4 0 atbildēt

Tur ir pieminēti visis puiši.. Tad kādus lai prec?! 

3 0 atbildēt

paldies!ategraminjs-ļoti gaidīju šo rakstu pēc iepriekšējā tava raksta-kādu sievieti neprecētemotion

tiešām-iepriecināji!!!!Mana diena sākas ar  lielu smaidu un  pozitīvām emo...emotion++++

3 0 atbildēt

a kas tad paliek, nezinu nevienu kuru nevaretu vismaz viena no sim personibam pieskaitiit emotion skumji bet fakts

3 0 atbildēt

Ja gejs aprec memmesdēliņu viņš nav gejs emotion

LOĢIKA emotion

3 0 atbildēt

Izlasot rakstu sapratu vienu - sievietēm NEKAD nav labi. emotion

2 0 atbildēt

Kas attiecas uz turkiem un tamlīdzīgiem vīriešiem, tad ar viņiem ir ļooooti jāuzmanās. Viņiem liela daļa likumu atšķiras no mums pieņemtajiem. Apprecēsies ar tādu - būsi zem viņa tupeles. Nedo dies' ja vēl uz savu valsti aizvedīs. Būsi māte dzemdētāja vai arī divdesmit pirmā viņa sieva, kas to tik vien darīs kā taisīs ēst, vāks māju un audzinās bērnus. Bez viņa atļaujas neko... labi, gan jau pārspīlēti, bet lai nu kādi cūkas būtu vīrieši, es tomēr dodu priekšroku latvju vīriešiem. Kā nekā savējie. Un lai ko sievietes par viņiem teiktu, nav visi vīrieši vienādi (un cūkas)... ir izņēmumi. 

2 0 atbildēt
« 1  2  3 »