local-stats-pixel fb-conv-api

Kāds tad ir ''skaists vīrietis''?23

Mans iepriekšējā rakstā ja jau lasījāt , izteicu savas domas par tematu kāda tad ir ''skaista sieviete'',bet tagad tad beidzot parunāsim par stipro dzimumu,kādiem tad jābūt ''skaistiem vīriešiem'' un kādi tad patīk meičām?
Kā jau iepriekšejajā rakstā teicu šīs ir tikai manas domas draugi emotion


Iepriekšejo rakstu lasi uzklikšķinot šeit:

http://spoki.tvnet.lv/tribine/Kada-tad-ir-skaista-sieviete/874157

181 0 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000

Nu ja vecis sāk  savu ķermeni koriģēt pie daktera tad tas vairs nav vecis.Tam vispirms jādodas pie psihiatra.Tās ir manas domas,bet lai nu katrs dara kā viņam ienāk prātā.

22 0 atbildēt

Vīrieši pamatā iedalās divās kategorijās - tie, kuri meitenēm patīk, un tie, kurus meitenes iekāro.

8 0 atbildēt

Manuprāt skaists vīrietis ir tas, kurš spēj mani sasmīdināt, nomierināt, ar galvu uz pleciem un sirdi īstajā vietā. Vizuālais manās acīs ir stipri otršķirīgs, bet man drīzāk tie, ar alus vēderiņu, nekā pārkačājušies. Protams, sportiskam augumam nav ne vainas, nenoliegšu, bet esmu redzējusi, kas notiek ar vīrieti, kurš pārstāj trenēties.. Ja esi pieradusi pie viena skata, redzēt otru var būt diezgan šokējoši. Katram tomēr savs.

7 0 atbildēt

Nu es neteikšu ka man tie ahu*enna sportiskie patīk ... Man patīk gari tumšmataini plecīgi vīrieši .. Nu kas līdzīgs kā 2 bilde..

6 0 atbildēt
Nu rakstam izvēlētajās bildēs neuzrunāja neviens pats
5 0 atbildēt

Mūsdienās liela daļa meitenes noteikti fano par džekiem,kuri ir ar sportiskiem,spēcīgiem,slaidiem augumiem un uz savādākiem nemaz negrib paskatīties un tas dažus pusaudžu džekus var ievest lielos kompleksos ,bet jūs pareizi sapratāt,ka meitenes nevis sievietes. - man šķiet tieši mūsdienās, meitenes ar vien biežāk grib nevis kačokus bet saldos, ko var sajaukt ar meitenēmemotion

5 0 atbildēt
It kā ir jāraksta atsevišķi
5 0 atbildēt

Muskuļu kalni mani vienmēr biedē. emotion Lielāku vērtību redzu vīrietī ar prātu un atbildības sajūtu, un aizvien biežāk pamanu, ka tādi vīrieši man liekas simpātiskāki, pat ja izskatā nekas īpašs jau nu nav.  emotion 

4 0 atbildēt
Alus vēderi ir sliņķi, man muskuļainie patīk ✌🏼
4 0 atbildēt
Katram ir savs skaistuma etalons. Nevar teikt- vot, Jānis ir skaists, bet Pēteris nē. Jo kāda cita domās pretēji..
2 0 atbildēt

Skaists vīrietis ir garš, spēcīga auguma, gaišiem matiem, zilām acīm. Sejai jābūt vīrišķigai, bet arī proporcionālai. Sievietes piesaista vīrieši ar lieliem, izteiktiem zodiem un spēcīgu žokļa līniju.

1 0 atbildēt
Skaists vīrietis ir tas, kurs rūpējas par saviem bērniem un sievu un suni un māju. Strādā lai ģimene būtu apgādāta... Paskatieties apkārt, tādi vīrieši nekad nav vieni vai pamesti vai depresīvi, jo viņi ir skaisti!
1 0 atbildēt
Lielākā daļa Latvijas vīriešu ir mīkstie!!!Tas ir dēļ tā,ka viņi 1940 gadā Latviju neaizstāvēja no krievu okupantiem!!!
4 4 atbildēt

es domāju ka autoram vaidzētu apmeklēt mājslapu pi*ariemPUNKTSlv un tur pameklēt atbildi uz savu jautājumu. Jo šeit tu to neatradīsi pie 14 gadīgiem vēžiem emotion 

0 1 atbildēt