local-stats-pixel fb-conv-api

Kāda bija dzīve 5 - 10 gadus iepriekš? Raksts nostalģijas radīšanai108

1184 8
1184 8 108 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 108

0/2000
Nostaļģija: visi sētā spēlējām ķērājus, paslēpes. Lai brauktu pa kalniņu izmantojām plēves, linolejus utt visu, kas slīd. Spēlējām kariņus gan ar pistolītēm no veikala un paštaisītiem no zariem. Negājām mājās pēc ūdens, jo tad bija jāpaliek istabā. Sētā bieži sakāvāmies smilšu mājiņu dēļ, jo jaucām viens otram nost. Spēlējam basi bez noteikumiem. Ēdām zaļus ābolus, zagām no dārziem ogas. Nēsājam platas džinsa bikses, jo izskatīties pēc repera bija kruti emotion . Lietojām taksafonus lai piezvanītu, vai nobalsotu par kaut ko.
64 0 atbildēt

Winamp nav miris.

45 0 atbildēt
Telefoniem vēl bija tās uzlīmes, kuras sāka mirgot, kad kāds zvanīja.
42 0 atbildēt
Neviens neatceras tetri?!
38 0 atbildēt

Hubba Bubba koshlenes var nopirkt jebkuraa sky veikalaa emotion

37 0 atbildēt

5 - 10 gadus atpakaļ?? Es teiktu gan 10-20 gadus atpakaļ.

30 0 atbildēt

winampu es izmantoju joprojām. mūziku nenolādu, bet joprojām turpinu lejuplādēt. varbūt nolādēt tikai dažus artistus, kas man besī. un winamps ir ļoti ēerti lietojams!

18 0 atbildēt

Man personīgi pašam vēl paveicās visu šo izbaudīt, aptuveni ap 2007 sāka parādīties visas krutās tehnoloģijas, dēļ kurām bērni vairāk nespēlējās ārā..

18 0 atbildēt
1. Modē joprojām ir aktuālas tās "šūzes" un tās nevelkā tikai skeiteri, bet arī daudzi citi.. 2. Kurš tev teicis, ka silikona aproces un bandanas ir aizmirstas? Ļoti daudziem ap rokām ir silikona aproces, bandanas.. Manam trenerim arī 2 bandanas ir.. 3. Čūska nekur nav pazudusi - ir pieejama un ne tikai klasiskā, bet arī daudz dažādu versiju priekš Androīdiem un Aifoniem un jāsaka, ka aizvien populāra... 4. Hubba Bubba arī ir pieejama, nesen redzēju mazajos veikaliņos un 1. IKI, kurš tagad jau ir Mego... Tā ka tava "pagātne" nekur nav pazudusi... Lielākā daļa ir aktuāla un brīvi pieejama... Kur tu rauj tos štruntus, ka nekā vairs nav, es nezinu. Nevajag gremdēties atmiņās, jādzīvo šeit un tagad un jādodas uz priekšu. Neraudi tāpēc, ka tas ir beidzies, bet priecājies, ka tas ir bijis..
18 1 atbildēt

pie pokemonu kārtīm tā 4 kārts apakšējā

rindā nav tāda divdomīgaemotion

13 0 atbildēt
Pirmkārt - nostalģija ar l nevis ļ emotion Otrkārt - nevis 5-10, bet drīzāk 15-20 gadi emotion Diez vai kāds vēl 2007.gadā klausījās mūziku kasešu pleijerī vai Segu spēlēja :p
11 0 atbildēt
I avatarsI

Dīvaini, bet nostaļgija ir tikai pēc skolas, lai gan otrreiz negribētu tur nonākt. emotion

9 0 atbildēt

Gandrīz asara notecēja.. emotion

5 0 atbildēt

5-10 gadus atpakaļ? Es teiktu stabili 15 gadus atpakaļ.

4 0 atbildēt
Duraki, šis ir pacelts raksts, tāpēc tikai 5-10 gadi... Lielākā nostalgija ir quake1. Nav nekas labāks izdomāts. Vek tagad spēlētu, bet kur lai dabū? Un kā lai palaiž uz 10 windows?
4 0 atbildēt

vel nesen talsos redzēju huba-bubu 

3 0 atbildēt

Tgd tie apavi ir tie paši shoes, un joprojām ir nopērkami ar lieliem poliesteriem visos veikalos kur tirgo shoes. Manu prāt krutākā spēle tad skaitijās space inpact uz tās pašas 3310 nokias.Diski joprojām tiek izmantoti dažādām vajadzībām,pats vēl nesen rakstīju windows diskā..,arī aproces joprojām tiek lietotas.

Jā,face.lv ātri nobeidzās dēļ tā ka cilvēki pārstāja tajā apgrozīties,es tajā skaitā.hubba bubba vēl tirgo..

Man bija tā nokia 3200 ar izspiežamiem vāciņiem un likās krutākas par to lamatu 3320.

Tgd sega spēles var atrast online.

Winamp bija kruts dēļ skiniem,bet sūds dēļ lēndarbības.Ilgi slēdzās iekšā...

Nu raksts jau labs,tikai daudz kas vēl ir pieejams un tiek lietots arī tgd.

3 0 atbildēt

Meitai tāda pildspalva ir! emotion 

3 0 atbildēt

tie bij laiki, kad jaunieši salasijās un tusēja parkos, kaut vai mežā, prom no citu acīm. Un NEVIENS, NEKAD nepavadīja visu tusiņu spaidot telefonu!!!

3 0 atbildēt
Pfff winampu vēljoprojām izmantoju😁
2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »