local-stats-pixel fb-conv-api

Kad joki aiziet par tālu30

146 6

Šī ziņa ir jau ir veca, bet uz Latviju vienmēr viss atnāk novēlojies. Sems Peppers ir jūtūberis kas seksuāli aizkar sievietes un to ieraksta, vēlāk viņš to pataisa par joku un visiem beigās ir smieklīgi. BET meitenēm reiz apnika un jūtūberes sacēlās sāka celties lielas ažiotāžas un nāca klajā karsti jaunumi par viņu, nezinu vai tā ir taisnība jo liela daļa jūtūberu ir diezgan neīsti, bieži ir daudz kas safabricēts, samākslots. Lai vai kā viņu vēlas padzīt no youtube.com pa visam.

''Ļoti smieklīgais joks'' Pirmā meitene saka man tas nepatika, bet turpina smaidīt, jo diez vai vēlās kameras priekšām pēc psihopātes izskatīties.  Šis ir pēdējais video kas uzspridzināja internetu, pārējos viņš ir izdzēsis un it kā atvainojies.

Šeit var apskatīt Kā Magnus reaģē uz viņa viss tizlāko joku kādu vien viņš varēja izdomāt. Oriģināla vairs nav jo tas tika izdzēsts. Vai tas ir īsts, man vienalga, bet Tur ir jābūt ļoti slimai psihei lai ko tādu vispār izdomātu.

Pepera joku dienas ir galā. Viņš beidzot saprata un izdzēsa visu, bet internets to atcerēsies, Paši varat pameklēt youtubē ir pilns ar viņa sū ko ir atstājis un internets visu atceras. Vai tās būs beigas? Iespējasm viņš visu ir tikai uzlicis lai pagaidām video nevar redzēt un pēc kāda laika uzlikt atpakaļ, bet tad jau redzēs.

146 6 30 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 30

0/2000

Sieviet var ģērbtie kā vēlās tas nav iemesls tā uzvesties. Redzot tavu seju man gribas iespļaut ģīmī vai iedot pa degunu, bet es tak to nedaru, jo tas būtu uzbrukums, bet kāpēc sievieti var aiztikt bet sieviete iesist vecim pa seju gan nē? Vasarā sievietēm nav jālslēpj ķermenis tikai tāpēc jo vecis nevar savu locekli novaldīt. 

15 3 atbildēt

sitadus lopus cietuma pasus izvarotu

6 0 atbildēt

99% pranku video ir feiki. Pat tie, kas ir tik tizli, ka liekas, ka nevarētu būt feiki.

2 1 atbildēt
Viņam ir jauns kanāls un viņš vairāk netaisa "prank" video.
1 0 atbildēt

Ir, bet šeit seksuāli uzbrūk sievietēm.

1 0 atbildēt

Ja viņa reaģētu savādāk sabiedrība naukauninātu meiteni nevis uzbrucēju. Tā ir bijis vienmēr. 

3 3 atbildēt

Fake pranki, fake izvarošanas apsūdzības, veca info un pie tam vēl viņš jau sen atzinās, ka viņa video ir fake. -

0 3 atbildēt

Tas ir tas pats kanāls, pēc abonamentiem var redzēt... Noslēpa prank video, iespējams pēc kāda laika ieliks atpakaļ publiskai apskatei.

0 5 atbildēt