local-stats-pixel fb-conv-api

Kā var inficēties ar HIV/AIDS14

54 0

Tā kā tagad ļoti liela aktivitāte, tiek piešķirta HIV un AIDS saslimšanām izdomāju ievietot kādu interesantu rakstu par HIV un AIDS. Šeit būs precīzāk viss aprakstīts kā tad mēs varam inficēties un vai ir iespēja uz pilnīgu atveseļošanos?

Tā kā HIV ir lēnās iedarbības vīruss, ir nepieciešams ilgāks laiks, lai to konstatētu cilvēka ķermenī. Līdz brīdim, kad var konstatēt fiziskas izmaiņas organismā var paiet vairāki gadi. Tā kā HIV novājina imūnsistēmu, tad dažādos simptomus izraisa citas slimības. Dažādu slimību simptomu vienlaicīga parādīšanās var būt par vajadzību izvērtēt iespējamo inficēšanos ar HIV un veikt laboratorisko izmeklēšanu uz HIV. Tāpat kā citu infekciju gadījumā, HIV iekļūstot organismā, cilvēka imūnsistēma sāk izstrādāt speciālas antivielas cīņai pret vīrusu. Lai noteiktu, vai cilvēks ir inficējies, laboratoriski asinīs nosaka šīs HIV antivielas. Arī šajā gadījumā organismam ir vajadzīgs zināms laiks, lai izstrādātu šīs antivielas. Tas var būt no dažām nedēļām līdz pat pusgadam, ko nosaka katra cilvēka dabiskā imunitāte, asinīs nokļuvušā vīrusa daudzums, blakus saslimšanas. Tāpēc ir svarīgi zināt kā var vai nevar inficēties ar HIV.
54 0 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Nevajag drāzties pa labi pa kreisi..

6 0 atbildēt

Ja tests pozitīvs, tad vienīgais risinājums ir 240kmh un koks! emotion

4 4 atbildēt
Paga, bet ja hiv iznicina baltos asins kermenisus tad vienkarsi var ik pec 1 menesa parliet pacientam veseliga cilveka asinis kuras ir daudz asins kermenisi. Ta darit katru menesi vai nedelu un ta visu muzu. Kadam sis vel nebija ienacis prata, vai es kautko nepareizi esmu izdomajis.
0 0 atbildēt
Um es tiko pa jaunu parlasiju tekstu
0 0 atbildēt

viss ir ārstējams.

0 3 atbildēt