local-stats-pixel fb-conv-api

Kā tagad dzīvo vīrietis, kurš 29 gadu vecumā kļuva par JAUNĀKO vectēvu Anglijā8

326 0

2011. gada 1. augustā medijus pāršalca ziņa no Anglijas, kur 29 gadu vecumā par vectēvu kļuvis kāds vīrs vārdā Šems Deivijs, jo viņa 14 gadus vecā meita Tia, vien pāris dienas pirms savas 15. dzimšanas dienas, laida pasaulē pirmdzimto.

Šems uz meitas neplānoto grūtniecību noskatījās ar sapratni un atbalstīja viņu un viņas partneri visos nepieciešamajos veidos - gan morāli, gan fiziski, gan arī materiāli, jo zināja, cik grūti tas ir. Viņš pats par tēvu kļuva 15 gadu vecumā, kad viņa partnere palika stāvoklī.

Tagad, kad viņš ir 36 gadus vecs, visa viņa dzīve ir izmainījusies. Ar savu pirmo sievu Kelliju, kas ir arī Tias mamma, viņš sen jau nedzīvo kopā. Viņa ir saderinājusies ar citu vīrieti un kopā audzina viņu kopīgo bērnu. Bet Šems nav viens, pēc Kellijas viņam bija kāda cita sieviete, ar kuru viņam tagad ir divi kopīgi dēli. Diemžēl arī tam attiecībām nebija lemts turpināties līdz mūža galam.

326 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

adamsu ģimene nestāv pat tuvu šai ģimenei  emotion 

26 0 atbildēt

mazie drāzēji kuri nezin kas ir preži 

24 0 atbildēt

Ģefkām sejā drusku nelabvēlības pazīmes var manīt. To var uzreiz pamanīt.

16 0 atbildēt
Latvijā drātēšanās starp 13 gadniekiem ir normāla parādība. Tagad 14 gados, ja esi nevainīgs tad esi stulbs neglītenis, kurš nevienai nepatīk. Un šis nav ātrais izdomājums, bet realitāte. Vienīgi viņi dirsā pi*ās un arī prežus pērk. Dažreiz. Parasti jau vienkārši orāli......
17 1 atbildēt

It kā jau saka, ka ir forši, ja ir jauns vectēvs.

14 0 atbildēt
Ja var atļauties un nedzīvo mabadzībā, kāpēc gan ne... ātrāk uztaisīs, ātrāk tiks vaļā no viņiem. 40 gados bērniem būs jau 25, un vecāki varēs darīt tālāk ko grib.
8 0 atbildēt

 emotion  emotion 

5 0 atbildēt

 Ir vēl daudz jaunāki vectēvi,pašķirsti internetu,atradīsi vsjaunāko māmiņu.

2 0 atbildēt