local-stats-pixel fb-conv-api

Kā savaldzināt meiteni?!37

854 6

Panākt attiecībās burvīgi romantiskus brīžus ar otru pusīti vēlas teju katrs pāris, bet tikai daži to sasniedz. Kāpēc? Tieši tāpēc,ka vairums īsti nezin,vai arī baidas uzdrīkstēties! Zemāk piedāvāju ieskatīties faktos kuri noteikti nostrādās! emotion

854 6 37 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 37

0/2000
Jim avatarsJim

Atvēru, jo domāju, ka tiešām, kā savaldzināt meiteni, nevis kā savaldzināt meiteni, kura jau ir savaldzināta un mana -_-

59 0 atbildēt

''Par ko tu gribētu parunāt?''

emotion šitas gan reāli besī, ja nav tā runājamā....

35 1 atbildēt

Man tas liekas tizli. Manuprāt, visam jānotiek dabiski un pēc brīvas gribas. Nu varbūt pusaudžu gados var šādi veidot teātri ar naivu cerību, ka tas uzlabos attiecības.

Ja ir laba griba un nodoms, tad šādas lietas pašas naturāli nāk laukā bez kaut kādas smadzeņu lauzišanas "kā diez lai iepriecinu savu otru pusi".

To laikam sauc par sirdsgudrību, ja tādas nav, tad ir jādzīvo pēc instrukcijām. Jauniešiem piedodams, bet ne pieaugušiem cilvēkiem.

Visa attiecību padarīšana ir ļoti smalka lieta, tur nevari brutāli pofigā ar kāpurķēžu traktoru braukt cauri un cerēt "gan jau sanāks".

24 0 atbildēt

Nepamet sajūta, ka šos padomus sacerējusi meitene, vai puisis, kurš gribētu būt meitene

17 0 atbildēt

Tad, kad vakaros abi bez domas aiziet gulēt, tad jāsāk štukot, kā lai atgriežas vakara aktīvajās sliedēs emotion

16 0 atbildēt

emotion 

10 0 atbildēt

Nu normālās, mīlošās attiecībās visas šīs lietas nāk dabiski un puisis gan samīļos, gan brokastis uztaisīs, gan uz romantsku randiņu aizvedīs. :) 

9 0 atbildēt

3. - autors laikam nav informēts, cik maksā hoteļa istaba, lai arī tikai uz vienu vakaru. Par tādu prieku bez pēdējām biksēm nāksies palikt. 

9 0 atbildēt

Vienreiz aiznesu karstu tēju gultā no rīta. Fāāāāk! Kas tas par brēcienu bija!!  Draudzene izrādījās vēl īsti atjēgusies no miega nebija un viņa to tēju izgāza turpat gultā un viegli apdedzinājās. NEKAD, NEKAD tā nedariet, seksu nedabūsiet vismaz 2 nedēļas. emotion

8 0 atbildēt
Tik mazas un vienkāršas lietiņas, bet laikam pārāk pašsaprotamas, lai tiktu izpildītas. Mūsdienās ir romantiķu iztrūkums.
8 0 atbildēt

Laikam esmu no tām retajām meitenēm, kam šitāds uķi-puķi besī.

8 0 atbildēt

Kā "Āmen" baznīcā emotion

7 0 atbildēt
Nevis kaa savaldzinat , bet ka notureet pie sevis:D
7 0 atbildēt

Visu vienkarshojot sievietes viedoklis kadas attiecibas vina gribeetu.

6 0 atbildēt
Vai tiešām cilvēkiem viss ir jāmāca?!? :O Es ar savu otro puisītis vienmēr daram to kas te aprakstīts (izņemot to "Par ko tu gribētu parunāt?" , jo tāpat vienmēr runājamies un viesnīcas istabiņas noīrēšanu, jo tas nau lēti un nau vajadzīgi)...
5 0 atbildēt

MJ iztulkoji?Bet mani nepamet sajūta ,ka autors šim rakstam ir sieviete.

5 0 atbildēt

3. Jūs jau sapratāt:D

2 0 atbildēt

Kad es atveru šādus rakstus un lasu, tas nevis manī mudina velmi meklēt attiecības, bet rada arvien lielāku un lielāku nepatiku pret tām. Pārāk liela atbildība, pārāk liels darbs. Un kur laiks paša hobijiem un nodarbēm, ja brīvais laiks, un nauda  jāvelta tikai otram cilvēkam? Nē, man tādas attiecības nevajag, labāk esmu viens un veltu laiku hobijiem un lietām kas man patīk.

3 1 atbildēt

emotion Virsrakstam vajadzēja būt tādam - Kā savaldzināt iedomu draudzeni?

2 0 atbildēt

''Par ko tu gribētu parunāt?'' tas ir pats labākais.   emotion Tad jau labāk vienkārši izkāpt pa logu.

3 1 atbildēt