local-stats-pixel fb-conv-api

Kā pieķert krāpēju?26

422 7

Vai tev ir aizdomas, ka otrā pusīte tevi krāpj? Šeit ir vairāki veidi, kā tu vari iegūt pierādījumus, lai uzzinātu patiesību. Vispirms, ir daudz pazīmju, kas norāda uz to, ka otrā pusīte varētu krāpt, lielākais no visiem ir uzvedības maiņa, dažas pazīmes: palikt ilgāk darbā/skolā, izskata maiņa (parasti uz labo pusi), distancēšanās no tevis, neinteresē sekss.

422 7 26 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 26

0/2000

Izklausās diezgan paranoiski...

72 0 atbildēt

Rakņāties otra telefonā? emotion zemiski.... un vispār, kāda jēga no šiem apstiprinājumiem? Būs lemts, paliks, nebūs, aizies... Neviens šai dzīvē nevienam nav īpašums emotion

29 0 atbildēt

Krāpšanas tieksmes ir zema intelekta pazīme.

Jo normāli ir tā, ka ja gribas citus, tad no esošā vispirms izšķiras. Bet nedrošības un negausības dēļ izlemj balstīties uz vairākiem partneriem vienlaicīgi. Tas būtu pieņemami, ja visas iesaistītās puses zin viena par otru (savstarpēja piekrišana).

18 0 atbildēt

Krāpēji lielākoties paši sevi agri vai vēlu atmasko. Nevar mūžīgi spēlēt dubultu spēli, kādā brīdī vienkārši apnīk melot. 

16 1 atbildēt

Ja liekas , ka krapj izruna visu un viss. Ko tur spiegu speles spelet? 

14 1 atbildēt
Klau ta nav stalkera pamaciba?
12 0 atbildēt

Viss, ko izlasīju rakstā, šķiet diez gan slimi. Jābūt kaut kādai trakajai,  lai veiktu DNS testus vai arī diktafonu paslēpt.

11 0 atbildēt

Pēc komentāriem var redzēt cik spocēni jauni un nepieredzējuši. Ļoti daudz pāru dzīves laikā krāpj , vismaz viena no pusēm , un pats intresantākais ,ka daudzi arī paliek kopā dēļ bērniem,un labi apzinās ,ka tikai tādēļ,un ikdienā citreiz dzīvo dubultdzīvi ! Rūgta patiesība .

9 0 atbildēt

Principā ir tā, ka krāpšana ir necieņa pret savu izvēli, jo, ja jau cilvēki ir kopā, tad ir jābūt arī jūtām, bet jūtu pazušana, manuprāt, ir iemesls, lai šķirtos (pat ja ir bērni) . Nav jēgas būt kopā, ja otru nemīli un necieni. Vajag cienīt otru un galu galā arī pašam savu izvēli.

9 0 atbildēt

Ja otrs ir pieķerts krāpšanā, tad vienīgā iespēja ir attiecību pārtraukšana, tur vairs nav vietu diskusijām.

7 0 atbildēt

Še vēl padoms tiem, kam ir aizdomas. Paņem un piedzirdi otru pusi un iešuj viņai/viņam pakaļā GPS raidītāju. Vari tagad viņu izsekot. Super, ne?

7 0 atbildēt

Raksta nosaukums neatbilst tā saturam.. Te jau runa ir par konklrētu izspiegošanu ne atmaskošanu (fu..)

7 0 atbildēt

Kosmopolitenu laikam pārlasījies

3 0 atbildēt

Cik novērots, ja sievietei liekas, ka viņu krāpj, tad ar to arī viss ir cauri, vienalga vai tā ir patiesība vai nav. "Pierādījumus" var atrast visur.

3 0 atbildēt

Tas viss ir sūda vērts, ja krāpj, tad nav ko tur ķert vēju laukā, kravā koferi un meklē citu miera ostu,tavs kuģis nav pierakstīts pareizajā vietā.Principā ir tikai viena vaina tam - nav mīlas,tā ir vai pagaisusi vai nu neuzplauka.Un nevaig mocīt vienam otru, pat ja ir bērni,jo tas ir kā ugunsgrēks , neapdzēsīsi uzreiz ,nosvils viss.

2 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Ja bet ja otra pusite vinkarsi grib sagadat parsteigumu un tapec paliek itka darba ilgak un ari sarunas par to jo piemeram ja otra pustte ir nolemusi doties un piemeram havaju salam tad labak ja grib parsteigt ir visas formulitates nokartot klusi lai milais nedzird
0 0 atbildēt

D0ma nav slikta. emotionemotion Tikai reālā dzīvē nedarbojs.emotion

1 1 atbildēt