local-stats-pixel fb-conv-api

Kā patiesībā izskatās paradīzes pludmalē!17

875 0

Kad dzirdam vārdu pludmale, mums ienāk prāta, prātam neaptverami skati, gaiši zils ūdens, saule, vasara, izklaides, kokteiļi un viss pārējais, kas nāk līdz tdodoties paradīzē!

Bet ierodoties šājā pludmalē, protams, jūs sagaidīs pārsteigums, šī pludmale ir ''slavena'' ar savām atkritumu izgāstuvēm .šī sala ir veidota tam, lai kļūtu par atgritumu izgāstuvi, no slavenās tropiskās paradīzes Maldives, pārved savas atkritumu jūras. Viss kas paliek pāri no tūristu ceļošanas atkritumiem, tiek pārvests uz šeieni, nedomājot par dabu un cilvēci! Protmas, šī pludmale nav apveltīita ar skaistām zonām, vietām un palmām, bet tik un tā, lai tagad mestu savus gružus kaut kur okeāna vidū nav prāta darbs. Padomājiet par dzīvajām radībām, kuras aiziet bojā cilvēces nevērības dēļ, vienldzīguma dēļ.

Kāpec šeit sāka vest atkritumus? Jo cita sala nespēja tikt galā ar saviem atkritumu kalniem, tāpēc piederošie izdomāja, kāpēc gan neuztaisīt salu uz kuras mest mūsu ''mēslus''.

Avoti saka, ka katru dienu uz šīs salas tiek atvesti aptuveni 330 tonnas atkritumu, visvairāk nāk tieši no Males. 2005. gadā tika ziņots, ka jau 31 tūkstotis atkritumu kuģu ir paviesojušies šajā salā, katru dienu sala aug un ceļas uz augšu, katru dienu tā palielinās par veselu kvadrātmetru platumā.

2011. gadā Males pilsētas mērs aizliedza uz kādu laiku ievest atkritumus šajā salā, jo tie sāka ''peldēt'' iekšā jūrā un skaloties prom no salas.

2012. gada maijā BBC ziņoja, ka atkritumu sala ir apokaliptiska!

875 0 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

Esiet par to domājuši. Ja uz zemes pazustu dzīvnieki/kukaiņi zeme un mēs drīz vien mirtu. Bet ja pazustu mēs pasaule atkal uzplauktu un atveseļotos. Mēs šeit esam ,kā sērga! emotion 

50 0 atbildēt

Nevis vajadzētu sākt domāt, bet IR JĀDOMĀ! Paši taču šeit dzīvojam.

30 0 atbildēt
Cilvēki tikai sāk pievērst šādām lietām uzmanību kad jau ir par vēlu. Cik jau daudz ir iznīcināts...
24 5 atbildēt

lai uzceļ pārstrādes rūpnīcu uz tās salas. 

14 5 atbildēt

Cilvēce nesāks domāt. Tas ir sarežģīti un apgrūtinoši. Tas prasa laiku. Un jāatraujas no ... neta! Un ja, vēl piedevām, nav ar ko domāt? Vienkārši ir jādara. Šķiro atkritumus! Konteineri ir pieejami. Plastmasa nesmird, stikls arī ne. Es šķiroju, kopš pirmoreiz sastapāmies ar šādiem konteineriem '90 beigās. Man gabals nav nokritis un pārpūlējies arī neesmu

6 0 atbildēt

Vis stulbakais dzivnieks uz pasaules ir cilveks jo tikai vins iznicina vidi kura dzivo.

2 0 atbildēt

Skatos ka tur ārsvarā ir plastmasas pudeles, viņi nevarētu ierīkot uz tās salas vai blakus kādu pārstrādes rūpnīcu? Vai ko tādu.. Bet nu es neesmu baigā dabas mīle, kurai interesē kas notiek kaut kādā salā.. Tā kā vienalga.. Bet raksts labs emotion

2 2 atbildēt

Njāā, sk.. emotion

0 0 atbildēt
Zini Vācijā ,jau sen šķiro ,plastmasu met dzeltenā konteinerī ,kas ir bez maksas,kartonu(nu visu ,kas ietverts papīrā) zilā konteinerī ,kas arī ir bez maksas izvešana un pēdējais par ko jamaksā par katru izvešanu 10 € (nevis pa katru maisu ,bet pa katru konteinera izmešanas reizi) visādas lietas ,ko nevar mest pie plastmasa un papīra.
0 0 atbildēt

Man šķiet, ka prātam neaptverami skati pēc definīcijas nevar ienākt prātā... emotion

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Speeciigs, varens dabas speeks,kad uudens speej buut tik dzidrs blakus taadai atkritumu kaudzei.

0 1 atbildēt

skumji.

0 1 atbildēt