local-stats-pixel fb-conv-api

Kā noturēt savu sievieti sev blakus?24

294 2

Varbūt daļai tas, ko es teikšu, liksies stulbi vai pārgudri, bet pēc laika jūs sapratīsiet, ka tā tas ir. :D Neesam jau gluži dzīvnieki, bet ir jābūt lielai mākai, lai piesaistītu sieviešu uzmanību. Citi to dara ar bravūrību, citi caur kautrību un kādu mēriņu, lai valoda atraisās. Bet ticiet vai nē - sievietes simpātiju iekarošana ir tā mazākā problēma. Ja gribam veiksmīgu un garu kopdzīvi, ir "jākačā" kopdzīves skils. Pastāstīšu jums dažas lietas, kuras vajadzētu ņemt vērā. No savas pieredzes. :)

294 2 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000

Iešu apķert savu spilvenu šovakar emotion 

24 0 atbildēt

Kārtīgu meiteni nevajag noturēt, viņa būs ar tevi lai vai kāds tu būtu!  emotion 

19 0 atbildēt

Vecīt... Vīrietim ir nevis jācenšas, lai noturētu sievieti sev blakus, bet jābūt tādam, lai sieviete censtos noturēt šo fantastisko vīrieti pie sevis. Tas arī viss.

12 0 atbildēt

A vot man būtu tāds džeks, es viņu mīlētu, jo man trāpijās tādi, nu kādi ir.

8 0 atbildēt

saskrūvē manu auto; uzrok man kartupeļiem zemi dārzā; liek man mājās uzvilkt čības un siltas zeķes; pacietīgi viens pats maksāja rēķinus, kamēr es meklēju labāku darbu; puspiecos no rīta saka man, ka esmu skaista; izstāsta man par to, kā iet darbā; palūdz atļauju aiziet iedzert ar draugiem, un ir solītajā laikā mājās; palīdz man pat tādos darbos, ko klusībā uzskata, ka nevajag darīt; varētu vēl strīpu sarakstīt, bet - patiesībā visa pamatā ir MĪLESTĪBA. bez tās neko nenoturēsi un arī negribēsi noturēt, lai cik labi viss būtu.

5 0 atbildēt

nestrādā nekas no šī ja patīk meitenes virs 21. Diemžēl. Nevar saprast, šī kāda pedofīlu rokasgrāmata?

7 3 atbildēt

Mh... Un es ari saku no pieredzes , es visu sito darijis esmu, bet tapat max 2 gadi kontakte ar mani, secinajumi tava tad vismaz zin  ko grib, cota man trapaas kkadas kas visp nezin neko ko grib, reali visu sito meginajis esmu, es pat varu anti visiem noteikt, ja vajag kada man reakcija uz to ir bijusi

3 0 atbildēt

Visas šīs lietas ir paši pamati, bet diemžēl daudziem tādi pat nav. Ar latviešiem vēl nav tik traki, bet paskatoties uz to, kas darās ārzemēs, šķiet, ka ir tādi, kuri neprot pat spuldziīti ieskrūvēt. Problēma ir arī tajā lietā, ka attiecību sākumā bieži tiek spriests par cilvēku virspusēji, jo tas, ka viņam ir labs darbs un ienākumi uzreiz nenozīmē to, ka viņš ir kārtīgs, māk uzturēt tīru māju, viskautko salabot, saskaldīt malku un tajā pašā laikā būt interesants un iejūtīgs. Lielākā daļa uzreiz pēc darba sēžas pie pc vai tv, pīpē, dzer un par tuvāko cilvēku un vidi sev apkārt totāli aizmirst. Un vēl sūdzas, ka nav attiecību. Nespēja sevi saskatīt no malas ir vislielākā problēma manuprāt.

3 0 atbildēt
Jo vairāk izdabāsi, jo vairāk no tevis prasīs un beigu beigās, pats to nemanot, paslīdēsi zem tupeles, bet nu mērķis būs panākts, kamēr sieviete neatradīs labāku. Vīrietim nav jāmēğina noturēt sievieti, tāpat kā sievietei nav jāmēğina noturēt vīrieti. Vēlmei būt kopā jānāk no abiem, pie tam nevienam nejūtoties nospiestam un abiem no tā gūstot prieku, nevis vīrietis lēkā ap sievieti kā kucēns un sieviete, ja būs labs garīgais, balvā paplētīs kājiņas. Attiecības balstās uz savstarpēju cieņu sapratni un spēju rast kompromisu. Ja tu upurē sevi lai izdabātu otram, tad kāpēc tādas attiecības vispār ir vajadzīgas.
3 0 atbildēt

Man patīk kā visos šāda veida rakstots ir pateikts kā vajadzētu būt, bet realitātē ir pavisam savādāk! Nauda, sociālais status un izskats - ir tas kas dominē! Nē, protams, ir izņēmumi, bet ļoti reti!

3 1 atbildēt
Diemzel parasti ir taa, ka esi bagaats, un viss bus ok. Parejais ar apskaushanos ir suu.
2 0 atbildēt
dazhus piemerus lasot domaju ka taa ir pamaciba kaa tikt pie mineta
2 0 atbildēt
Smiekligi lasīt... ka noturēt sev sievieti blakus.. ja nepatiks kāds esi tad lai iet prom emotion sabāž visur rakstus, kādiem viriešiem jabūt, ka jaizturas utt, un tad sievietes salasaas, un visam ari ta jabūt. Uzskatu ka nevajag stereotipus ieviest ne par viriešiem, ne par sievietēm, ja visu sava starpa nevar izrunat un vienoties, tad varbūt labāk dzīvot atsevišķi !
2 0 atbildēt

Par pēdējo gan nepiekritīšu uz 100. Ja klausies visā,sajuksi prātā. Protams jāklausās,bet ne jāieklausās.  Jāiemācās noķert svarīgākais,kpc viņa tev to stāsta

1 0 atbildēt

Nu un kurš šito herņu saraxtjis?

1 1 atbildēt

Šī tema nekad nemainīsies ! 

0 0 atbildēt