local-stats-pixel fb-conv-api

Kā nopelnīt Youtube 2018. To var visi4

esen arvien vairāk cilvēku sāk veidot videoblogus un videoklipus ar viņu turpmāko izvietojumu videohosting. Cilvēkam tas ir tikai hobijs, citiem - veids, kā pelnīt internetā. Kam tas nav, jau ir iesaistīti gan bērni, gan pensionāri. Mūsu laikmetā ir grūti atrast tādu personu, kas nezina, ka tas viss ir papildus izklaidei, var dot naudu. Jā, ne tikai daži tūkstoši rubļu, bet daži no veiksmīgākajiem un miljoniem dolāru gadā! Bet mēs par to runāsim raksta beigās ...

Pievērsīsimies tuvākajam YouTube videoklipu mitināšanas procesam, jo ​​tas ir vispopulārākais pasaulē un tajā ir miljoniem videoklipu, par kuriem autori ilgi nopelnījis naudu.

Tātad rodas jautājums: kā videoklipi pelna naudu vietnē YouTube? Atbilde izrādās diezgan banāla - tas viss ir ienīda, kaitinoša un visuresoša reklāma.

Jūs, iespējams, vismaz vienu reizi izmantojāt YouTube videoklipu mitināšanu. Tur, skatot videoklipu, videoklipā tiek parādīta "reklāma", dažreiz no apakšas, dažreiz ekrāna pusē, un dažreiz videoklips vienkārši sākas ar 10-25 sekundes komerciālu. Šeit ir izvietota reklāma jūsu videoklipā, un tas ļauj autoriem nopelnīt naudu vietnē YouTube.

Nākamais loģiskais jautājums, kas jums varētu būt: cik daudz jūs varat nopelnīt pakalpojumā YouTube, izvietojot reklāmas savos videoklipos? Vidējais ieņēmums būs no 1 līdz 3 dolāriem par katru tūkstoš jūsu videoklipa skatījumu (stabilitātes laikā valstī). Precīzu summu ir grūti noteikt, jo klikšķu un seansu cena ir neparedzama (krīzes laikā tas var būt desmitiem reižu mazāks). Precīzi var teikt tikai vienu lietu: jo vairāk klipus, skatījumus un abonentus, jo vairāk naudas jūs varat nopelnīt. Šis fakts ir 100%!

1.Pirmā lieta, kas jādara - ja nav konta, tad reģistrējieties vietnē www.youtube.com. Ikviens to var izdarīt bez jebkādām problēmām, reģistrācija noteikti ir brīva.

2.Darbs pie kanāla, tas ir, filmu ierakstīšana / veidošana. Tas ir galvenais un vissarežģītākais. Par ienākumiem videoklipā ir nepieciešams, ka cilvēki noskatījos to, abonējis kanālu, ielieciet Huskies (piemēram, vērtējums) vai dizlayki (aplēse nepatīk). Video ir interesants, kognitīvs un oriģināls. Jūs varat augšupielādēt tikai savu video! Starp citu, par mūziku jūsu video, jūs varat izmantot tikai vienu, kas ir īpašā sadaļā "Mūzikas bibliotēka." Visu pēc kārtas jūs nevarat izmantot, jums nebūs atļauts gūt peļņu.

Jūs varat uzņemt dzīvot ar video kameru vai kameru ar video vai noņemt monitora ekrānu rāda un stāsta kaut ko. Neatkarīgi no tā, ko jūs uzņemat, video kvalitāte ir augsta, un skaņa ir tīra un skaidra.

3.Trešais solis ir konta monetizācija, proti, dažu pasākumu pieņemšana, bez kuras YouTube ieņēmumi internetā būs neiespējami. Kamēr jums nav vajadzīgo viedokļu skaita, proti, 10000, jūs nevarēsiet izveidot saistītu programmu.Lai pārbaudītu savienojumu, jums jāiet uz sadaļu "Video vadītājs" kanālā, pēc tam "Kanāls", pēc tam uz "Statuss un funkcijas" un, ja iespējams, iespējojiet monetizāciju. Liela nozīme šajā ziņā ir jūsu kanāla reputācija.

4.Nākamais solis ir pelnīt naudu, lieliski! Tāpēc peļņa neaizņems ilgu laiku!
Google ir īpaša nodaļa ar nosaukumu Google Adsense. Tās uzdevums ir finansiāli sadarboties ar visiem partneriem, kuri pelna reklāmu. Tie ir vietņu īpašnieki, lietojumprogrammas, kuras labi reklamē jūsu resursus, jūs, arī ar savu YouTube kanālu, noteikti pievienosieties šim partneru uzņēmumam.

Attiecībā uz Adsense tas ir diezgan vienkārši. Tur ir jāreģistrējas, jāpievieno kanāls (labāk ir sekot YouTube ieteikumiem, tas būs vieglāk).

Svarīgs punkts - Adsense jūs samaksājat savus ieņēmumus tikai pēc tam, kad saņemat no viņa vēstuli ar kodu un ievadiet to savā tīmekļa vietnē. Nevienā elektroniskajā, bet fiziskajā pastkastē tas nenāks (daži ir 2 mēneši). Jūs saprotat adreses verifikāciju. Mana vēstule pirms 4 gadiem, tagad varbūt citāds dizains ...

10 4 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Tēma protams interesanta, bet

vai tiešām cilvēkiem ir tik slikti ar latviešu valodu un sakarīgu teikumu izveidi, ja raksta šādi:

"Jūs varat uzņemt dzīvot ar video kameru vai kameru ar video vai noņemt monitora ekrānu rāda un stāsta kaut ko."

3 0 atbildēt

trekns pluss no manis. malacis. emotion

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt