local-stats-pixel fb-conv-api

Kā nokaitināt sievieti8

48 1

Tu izjūti kādu neizskaidrojamu naidu pret visu sieviešu dzimumu, vai tevi vienkārši ir nokaitinājusi mīļotā un tu vēlies tai atdarīt ar to pašu? Lasi un uzzini 13 nenopietnus veidus kā nokaitināt sievieti!

Veids Nr.1


Pēc pirmās kopējās mīlas nakts paziņo viņai: “Tas bija, kas neaizmirstams, kaut ir bijis arī labāk..”


Veids Nr.2


Labi iedarbojas uz mazpazīstamām sievietēm, īpaši nejaukā laikā. Uzaicini viņu pie sevis un ved viņu kaut kur ļoti tālu un ļoti ilgi. Brauciet ar vienu transportu, tad ilgi kaut kur ejat uz citu transportu, atkal ilgi brauciet izkāpiet, atkal ejat, aizved viņu līdz kādā durvīm un saki: “Lūk, šeit dzīvo mans draugs Antons, bet viņš šobrīd ir komandējumā”. Uz viņas jautājumu par to kur tad īsti tu dzīvo, atbildi: “Pilsētas otrā galā!”


Veids Nr.3


Iepriekšējais variants, tik nonākot līdz ilgi gaidītājām durvīm paziņo: “Velns! Es atslēgas aizmirsu!”


Veids Nr.4


Uzaicinu viņu uz romantisku pasēdēšanu vannā. Jau iepriekš to sagatavo un labāk lai tā ir ar putām. Bet vannai jābūt aukstai, vislabāk ledaini aukstai. Romantiski izģērb savu mīļoto, nežēlo skūpstus un glāstus, efekts būs iespaidīgāks, ja viņa būs jau nedaudz iekarsusi. Tad paņem viņu rokās un maigi ielaid vannā. Ja efekts nav pietiekošs, ielaišanas procedūru atkārto vairākkārtīgi.


Veids Nr.5


Ja ārā ir barga ziema un stindzinošs aukstums, ejot pie viņas ciemos, pirms zvani pie durvīm pārvelc šortus,plānu krekliņu un vasaras iešļūcenes. Savu ziemas apģērbu paslēp vai atdod draugam. Tad zvani pie durvīm un baudi efektu. Īpaši iedarbosies uz rūpīgajām meitenēm, ja tava draudzene ir no jautrajām, tad šis veids var arī nenostrādāt.


Veids Nr.6


It kā nejauši izvelc no gultas apakšas ādas pletni, un painteresējies vai viņai nav kaut kādu negatīvu stereotipu par sadistiem.


Veids Nr.7


Pēc seksa pasaki viņai, ka tev ir meitene, kura tevi ir krāpusi, bet tagad tu viņai esi atriebies. Neaizmirsti viņai atvainoties par to ka šai atriebībai nācās izmantot viņu.


Veids Nr.8


Sajauc viņu ar citu. Piemēram stāv viņa klubā grupā ar meitenēm, tu pieej klāt, paķer pirmo kura trāpās pa rokai(vēlams pašu neizskatīgāko), maigi viņai smaidi, skūpsti, glāsti. Tad pēkšņi it kā saproti savu kļūdu, sāc skatīties uz pārējām meitenēm meklējot viņu. Pāris reizes ļauj savam skatienam paslīdēt viņai garām, un tad it kā viņu atrod. Kādu brīdi cītīgi uz viņu skaties ar tādu sejas izteiksmi, it kā tu nevarētu saprast vai tā ir vai nav viņa. Un tad jau vari, arī pievērsties viņai.


Veids Nr.9


Uzaicini viņu uz romantiskām vakariņām. Liec viņai saprast, ka jūs būsiet vieni, divatā. Noorganizē lielisku vakaru, krēsla, sveces, romantiska mūzika, komplimenti, vanna, rožu ziedlapiņas uz gultas. Bet, kad darbība nonāks līdz gultai, maigi viņu noskūpsti uz vaidziņa, novēli saldus sapnīšus, aizgriezies no viņas un atlūsti.


Veids Nr.10


Uzaicinu viņu uz vietu vai ballīti, kurā viņa nekad nav bijusi. Tad sarunā ar savām paziņām kurs viņa nepazīst, lai tās visas kad ar tevi sveicinās, apķeras tev ap kaklu un saka kaut ko no sērijas: “Nu ko saldumiņ, padarīsi mani šonakt atkal laimīgu?”. Un pats atbildi: “Nē zaķīt, es šodien nevaru, sazvanīsimies rīt”.


Veids Nr.11


Piezvani viņai un nedaudz papļāpājat. Runājot dod mājienus, ka vēlies doties pie viņas. Kad viņa ir pilnīgi pārliecinājusies, ka tu uzprasies ciemos, paziņo viņai kaut ko šādu: “Es tā saprotu, ka tu gribētu, lai es šovakar dodos pie tevis. Tomēr es šodien nevaru, mēs ar draugiem gribam doties uz pirti.”


Veids Nr. 12


Pašā karstākajā seksa brīdī pēkšņi viņai paziņo, ka tieši šajā gultā, briesmīgās mokās nomira tava vecmāmiņa.


Veids Nr. 13


Ja tu esi pilnīgi atsaldēts un tava lielākā vēlme ir tikt no viņas vaļā, painteresējies, vai viņai nav māsas vai brāļa, un tad piedāvā viņu iesaistīt seksā trijatā.

48 1 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://hitnet.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

 emotion Nežēlīgi, ceru, ka neviens no mums to neizmantos. "Sieviete ir cilvēka labākais draugs", bet mēs bez viņām nevaram iztikt.

Visu cieņu Spoku meitenēm, ceru, ka neviens pret Jums nav izturējies tik nežēlīgi. emotion  emotion  emotion 

5 1 atbildēt

Būs jāpamēģina kādu no punktiem ieviest dzīvē.  emotion 

2 0 atbildēt

Dažreiz var nokaitināt vienkārši klusējot.  emotion 

2 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Es nokaitinaju tevi, neko pat nedarot!  emotion 

Sievietes nokaitinat ir viegli. Paris k par elektrotehniku un  auto/auto detala un peksni vinas nejutas miletas. Izradas, ka mana naudina butu labak ieguldita kkadus suda brilikos vinai emotion 

0 0 atbildēt
Sieviete vai meitene , kura mīl pacietīs
0 1 atbildēt