local-stats-pixel fb-conv-api

Kā nebūt kretīnam slimnīcā?16

387 5

Nokļuvi slimnīcā? Nu ir vāks! Bet kā nepataisīt to par vēl lielāku vāku?

387 5 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

Vispār besī ka latvijas slimnīcās palātā ir pa 3- 4 purniem.  Būtu kā ASV viena palāta, viena gūlta. un viss. Esmu vienu reizi 8 gadus atpakaļ  bijis slimnīcā. To pašu reizi gribējās nožmiegt  palātas biedrus. Kaitina atrašanās vienā mazā telpā ar citiem. Tad jau labāk baudīt vienanti.

17 0 atbildēt

  Nezinu  kā pēc,padomāju,ka tu strādā slimnīcā!? emotion  emotion   ++ emotion 

16 0 atbildēt
Vairāk vai mazāk piekrītu, jo starp normāliem cilvēkiem viss nokārtojas pats par sevi - gan padalās ar visu, kas ir, gan pasauc māsiņu, redzot, ka otram sāp, gan arī normālas sarunas izveidojas. Tevis nosauktie varianti mēdz būt diezgan kaitinoši, lai gan esmu ar tiem saskārusies diezgan reti, pārsvarā paveicās. emotion Es tikai nesaprotu, kādēļ par to īsti jātaisa raksts. emotion Un, lasot rakstu, radās sajūta, ka tevi kāds slimnīcā ir pamatīgi nokaitinājis. emotion
12 0 atbildēt

Vispār jau tas nav loģiski, ka pie slimnīcā esoša cilvēka neviens nenāk ciemos. Šādos brīžos tuvinieku atbalsts ir daudz svarīgāks nekā tad, kad saulīte ir spoža un zālīte zaļa. 

8 0 atbildēt

Vēl ir bīstami stāstīt par savu profesiju emotion Pirms pāris nedēļām nonācu slimnīcā, vienai māsiņai pateicu, ka esmu vets, kad mani izrakstīja, tad biju paspējusi sniegt konsultācijas 3 māsiņu kaķiem, plus viena no viņām palūdza manu telefona nr., lai zvanītu, ja nu ir jautājumi. Nemācēju atteikt.

Sanāca piestrādāt slimojot.

3 0 atbildēt

Netraucēt bez vajadzības. Es uzskatu, ka tavā gadījumā, kad sāki asiņot zāļu dēļ, atšūšana bija galīgi nevietā, bet ir arī tādi kas uzmācas ar to, kas būs pusdienās... un es saprotu, teicu jau, ka pacienta lomā man slimnīcas ir bieži bijušas.

2 0 atbildēt

paskatīsimies kā Tu cietīsies un ievērosi pirmo noteikumu, kad pretsāpju līdzekļi nedarbosies vai nebūs iespēja tos Tev pietiekošā devā iedot.

3 2 atbildēt

Piekrītu katram teikumam. emotion 

1 0 atbildēt

Bērnībā ēdu slimnīcas kafetērijā, bija labāk nekā skolā. True story. emotion

1 0 atbildēt

priekštam ASV ir veselības apdrošināšana.  Ja kādam tā nav, tad pats vainīgs.

1 0 atbildēt

kretīni būs un paliks, bez viņiem nu nekādi. Vienmēr būs  kāds īdētājs.

1 0 atbildēt

Sasodīts, es taču teicu, ka nestrādāju slimnīcā!!! Esmu tur pacienta lomā! Un  es redzu, kā ir. Un par miskasti - ja spēj pārvietoties, tad tikai, ja ne, tad ne!  Guļošajiem nepiesienas!

0 0 atbildēt

Vienojamies par pārpratumu. Viss.

0 0 atbildēt