local-stats-pixel fb-conv-api

Kā mēģināja mani apkrāpt. 2. Piegājiens.48

447 4

Sveiki, spoki un spocenes, te Bendors ciemojas. :) Lai gan rakstus es neesmu sen licis, tomēr šoreiz nolēmu ielikt. Es šajā īsajā laikā, kopš mana pēdējā raksta, esmu saņēmis veselas 2 aizdomīgas SMS vēstules. Viena no tām man ir skaidra, ka tā ir krāpšana, bet otra ir miglā tīta un būs skaidra vien 24. decembra 10:01 pēc Latvijas laika.

P.s Cieniet viens otru komentāros!

447 4 48 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 48

0/2000

Ir aitas, ir cirpēji.

Ja jau cilvēki tiešām ir tik stulbi, ka uzķeras uz tādiem primitīviem trikiem, tad paši vien ir vainīgi.

102 0 atbildēt

Es nespētu uzticēties cilvēkam, kam ir tik daudz shit-apps fonā.  emotion 

19 0 atbildēt
Mazāk reģistrējies pornhub u.t.t. Man neviena sms nenak un lietoju nr jau 5 gadus! Epasta gan bij onkulis nomiris Āfrikā emotion
18 0 atbildēt
Es nezinu kāpēc, bet tas strādā- ikreiz kad man zvana vai sūta īsziņu nezināma persona, es sākumā saku: ,,Pašvaldības policija klausās." Bieži tas nostrādā un zagļi vai krāpnieki beidz zvanu. emotion iesaku izmēģināt!
14 0 atbildēt

Tā isziņa ar + ir no LMT. Satur MMS kartiņu un tekstu - Lai ZSvētku gaišās domas un tml. random prieks piepilda Jauno gadu un ķipa bonusā var noskatīties LMT straumē Skuteļa humora izrādi. emotion 

11 0 atbildēt

Kaut kādas aktivitātes jau mana , vakar man zvanīja 2 reiz ik pēc minūtei šādi nummuri +496125170190 un +497825170101, bet nu es tādus vienmēr atspiežu, ka beigās neiznāk runāt pa kādu satelīttelefonu pa 20eur minūtē.

7 0 atbildēt
Paldies ka pabridināji pusi es nezināju😁
4 0 atbildēt
Nu jau vakar arī man atnāca mms no numura +. Ilgi prātoju, kas šinī mms varētu būt, tapēc paldies par rakstu, atbildēji uz manu jautājumu.
4 0 atbildēt

Mazāk jāskatās proņiki telefonā! 

4 0 atbildēt

Man uz skype vienreiz šitas bija, ķipa ka man hu*zin kur kkads čalis nomiris un grib savu mantojumu (8milj dolāru) nodot tieši man xdddddd

5 2 atbildēt

Ka teicis kads pazistams lidotajs...ja tas tiek darits..tad kadam tas ir vajadzigs...

3 0 atbildēt
Es gandrīz katru gadu "Laimēju" šadas naudas summas emotion
3 0 atbildēt

+ man ar ir bijis un visādi baņķieri meklē investorus utt. Viss ko tev dod bez maksas un riska ir krāpšana emotion

3 0 atbildēt

Raksts labs! +.Tikai kur valstu bumbas palikušas? emotion Bija tīri normālas, varētu uztaisīt 11. daļu!

2 0 atbildēt
Man atnāca trīs īsziņas, ka mans telefona numurs ir laimējis £1 600 000. Tad vēl nāca īsziņas ar e-pastu, uz kuru man jāatbild, lai saņemtu sīkāku informāciju, bet nebija teikts, par ko. Bet, tas, ka šādas īsziņas tiek sūtītas, nozīmē to, ka cilvēki reāli uz to uzķerās.
2 0 atbildēt

A ko tu tur tā sarakstīji, ka tevi uzreiz apkrāpt grib - varbūt patiešām 2 ļimonus laimēji.

1 0 atbildēt
Par to + īsziņu, man pa divām dienām atnāca tādas trīs īsziņas, laikam ka attēli jo bija MMS bet viņu nebija iespējams nolādēt..
4 3 atbildēt

+ ir no lmt... nevajag sirgt ar vajāšanas māniju emotion

1 0 atbildēt
Ir atnācis plusiņš. Nesen. Arī gribēja, lau to ielādēju. Ir nākuši arī Skoti Spelbiji un citi blēži, vajag gan būt gana prātīgam un nevērt nemaz vaļā.
1 0 atbildēt
Man reiz bija pogains telefons un man arī atsūtija tādu vēstuli kuru sūtija +.nu tākā Man nebija žēl manu telefonu es lejupielādēju ziņu...lejupielādē bija teksts ar uzrakstu jūs esat laimējis 100000 eiro
1 0 atbildēt