local-stats-pixel fb-conv-api

Kā katrs horoskops lieto alkaholu16

68 2

Avots ir ņemts no Zvaigžņu tulka.

Zivis-
Patīk reāli iekapāt. Nu tā, lai Jūt, ka ir dzerts. Ar alkoholu attiecības ir uz Tu, bet nejau tādā sliktā nozīmē. Tā kā ar kaimiņu, ar kuru regulāri apsveicinās, taču vienā gultā neguļ un uz viena poda nesēž.

Ūdensvīrs-
Viņš jau zina, ka būs slikti, bet tāpat ņem iekšā. Nav nekāds lielais dzērājs, drīzāk, patīk eksperimentēt ar jauniem kokteilīšiem. Ja būs lasījis, ka Tekila kopā ar Aliņu ir baigi labi, noteikti izprovēs. Var dzert arī lētu šmigu, galvenais, lai normāli garšo.

Mežāzis-
Pirms sāks dzert, jau iekšēji būs izdomājis, cik izdzers. Tāpat arī būs izdomājis, cik citi drīkst/var izdzert, it sevišķi, ja tā ir viņa šmiga. Labprāt pataupa pēdējo malciņu nebaltai dienai, kā rezultātā, mājās var būt pilns skapis ar pustukšām pudelēm. Nav no lielajiem dzērājiem, tas, galu galā, aizmiglo prātu, taču ar tādu prātu grūti saglabāt paškontroli, ko Mežāzis nekad neatlaiž.

Strēlnieks-
Šai zīmei noteikti garšo iedzert, jo, kas tā
par ballīti bez alkohola? Labākās sarunas un lielākās draugu būšanas ir zem grādīgā. Iedzert ir interesanti- jauni piedzīvojumi, emocijas, iepazīšanās. Neviens pasaules iekarotājs nav bijis garlaicīgs cilvēks- visiem uz kuģa garšo rums.

Skorpions-
Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem ne alkohols, ne tabaka nav nekas svešs. Dzer cik grib un kad grib. Kāpēc? Jo var! Atšķirībā no citām zīmēm, Skorpions var turēt reāli ilgi un daudz. Dārgi sanāk, bet, kuru gan tas uztrauc. Ja arī pēc tam ir pohmelis, ietriec sauju Ibumetina un viss notiek.

Svari-
Pratīs novērtēt smalku un izmeklētu alkoholu. Viņš drīzāk bauda nekā dzer, taču, nereti viņam liekas, ka vēl vienu jau var- tad būs īstā kondīcija, bet rezultātā, tieši tas pēdējais ir bijis par daudz.

Jaunava-
Tie ir cilvēki, kas salīdzinoši ātri reibst, taču viņiem ir ļoti svarīgi saglabāt loģisko spriest spēju. Var būt paradoksāla situācija- taisni paiet vairs īsti nevar, taču, kamēr galvā iekšējais monologs vēl ir skaidrā, tikmēr vēl var cilāt. Jaunavas mēdz nomierināt savu nemierīgo prātu ar glāzi laba vīna.

Lauva-
Ar Lauvām ir visizdevīgāk dzert, jo, tā kā viņi ir ļoti dāsni, nopirks vairāk nekā pašam vajag vai arī vienkārši uzsauks. Naudu uz šmigu netaupa un dzers tikai labu mantu. Ja viņam ir tikai 50 eiro, mierīgi pa 30 eur nopirks litru Jack Daniels, it sevišķi, ja ciemos jāiet- neies jau rādīt, ka naudas nav.

Vēzis-
Viņam nav ieteicams lietot alkoholu vai citas apreibinošas vielas. Pretējā gadījumā, viss beidzas vai nu ar vemšanu vai briesmīgām paģirām. Reizēm viņš grib iedzert ar domu, ka atslābināsies un paliks vieglāk, taču, tā kā viņš ir tik sensitīvs- panāk tieši pretējo- sāk vēl vairāk gruzīties un viss palieks vēl sliktāk. Nevarētu arī teikt, ka Vēzim ļoti gribētos to dzeršanu. Drīzāk nedzers, nekā dzers un, ja tomēr dzers, tad kompānijas pēc, jo negrib būt neiederīgs.

Dvīņi-
Rosīgajiem Dvīņiem parasti nemaz nav laika dzert. Ja tomēr ir, tad tie ir cilvēki, kuri, esot pālī, labprāt runā par politiku. Iedzerot viņi kļūst par īstiem ballīšu karaļiem, jo viņi jau no dabas ir ļoti sabiedriski un draudzīgi. Un, kad vēl Dvīnis drosmi sadzēries, tad pazūd gan iekšējā nervozitāte, gan stress, līdz ar to, bremžu pedālis atlaižas.

Vērsis-
Nav nekāds lielais iedzērājs. Viņš to dara tikai baudīšanas nolūkā. Smalku alkaholu no skaistas glāzes malkot- tas ir priekš Vērša. Ja viņam ir kāda mīļākā alkohola marka, tad parasti to nemaina. Viņam ļoti patīk viesības un svētki, taču reti kad viņš piedzeras tā, ka neko neatceras. Tad vairs nevar baudīt atmosfēru un daudzos ēdienus.
Auns-
Viņš labprāt iedzer, it sevišķi jaunības gados. Auns ir enerģijas pilns. Ja kādam pēkšņi dzimst ideja iedzert, tad Aunam jau, “hopā”, pudele no somas ārā. Salīdzinot ar citām zodiaka zīmēm, viņš tik ļoti nešķiro, ko dzer. Ko dod- to dzer. Arī uzkodas speciāli nevajag, pietiks ar čipsiem. Protams, ar gadiem kļūst nobriedušāks arī pret alkoholu- vairs tik ļoti nešauj pār strīpu un paliek izvēlīgāks.

68 2 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

Vēzis, nedzeru vispār. nepīpēju, nelietoju vsp neko kā ūdeni un kādreiz pa kādam ''Junk food''

3 0 atbildēt

Ha, manā gadījumā 100% taisnībaemotion

1 0 atbildēt
Man māte ir Auns, bet viņai nepatīk alkahols, praktiski nedzer nemaz.
1 0 atbildēt

Patiesība jau vien ir emotion

1 0 atbildēt

Zivs - daaam laikaim esmu alkoholikjis uz tu emotionemotionemotion

fck laikam janjem nakoshais aljinsh emotion

1 0 atbildēt

Nav no lielajiem dzērājiem, tas, galu galā, aizmiglo prātu, taču ar tādu prātu grūti saglabāt paškontroli, ko Mežāzis nekad neatlaiž.

nav dzērājs!

0 0 atbildēt
Es esmu auns un man RIEBJAS čipsi.
0 0 atbildēt

he, itkā esmu vēzis, bet uzvedos kā lauva emotion

0 0 atbildēt
Tīrākie meli.
0 0 atbildēt
Vairāk atbilst dvīnim man nevis zivij.
0 0 atbildēt

Nu par mani jau nevar teikt ,ka ir 100%, bet par māsu gan..(viņa ir skorpions)emotion

0 0 atbildēt

hehe Dvīnis perfekti un tiešām ,nav laika dzert , tāpēc nedzeru emotion 

0 0 atbildēt
Vēzis-taisnība, taisnība. Šodien apēdu tortīti, sāka bišku sāpēt galva. Palasīju saturu- opā, satur ļoti stipru alkoholu-40% grādīgais. Biju šokā. A bet nosaukums tāds parasts- Cielaviņa. Un visi bērni arī to tortīti paēda emotion
0 0 atbildēt
Nu es esmu vērsis un man atbilda. Bet tas jau kā katram.
0 0 atbildēt