local-stats-pixel fb-conv-api

Kā ir būt nolaupītam un piespiestam trenēties par aukstasinīgu slepkavu?22

632 0

10 gadu vecais zēns Abu Dams (vārds mainīts) izbēdzis no ISIS nometnes bērniem, kur tie tiek trenēti un sagatavoti aukstasinīgai nogalināšanai un terorisma uzliesmojumiem.

632 0 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 22

0/2000

a tikmer eropiesi ker pokemonus.

42 1 atbildēt

Neticu, ka šie bērni jelkad būs normāli, mūsu izpratnē. Tās šausmas ir viņu psihē neizdzēšamas.

37 0 atbildēt

Tas nav normāli, ka maziem bērniem jau māca to, jo viņu prāts nav attīstīts un tas jau ir ietekmēts uz viņa psihi tālākajiem gadiem! 

32 0 atbildēt

tev laikam pirmā dzirdēšana par to, ka ISIS neslēpj savas darbības.

23 0 atbildēt

Laikam jau tai Vangai bija taisniba 

28 6 atbildēt
isis gatavojas ķert pokemonus visur
13 0 atbildēt
Ja kādam ir pārdošanā seksa verdzene, rakstiet man.
13 5 atbildēt

Lai ka nu tur nebutu ar tam fotografijam ,pats fakts par mazgadigu,nepilngadigu bernu iesaistishanu ir shausminoshs. Jau nesenie notikumi Somalija(kur nekas vel nav beidzies)paradija cik efektiva ir tadu sazombetu ,aptrakushu pusaudzu izmantoshana par ,,lielgabalu galju,,.Vispar ta ideja nak no ljoti seniem laikiem.Osmanu imperija izmantoja iekaroto valstu bernus,kuri pec gadiem ilgas ,specialas apmacibas atgriezas savas dzimtajas vietas ,jau ka turku militaras vienibas un realizeja genocidu pashi pret saviem tautasbraljiem... Tas pats notika ari senajos laikos.Ir pat informacija ,ka ari PSRS 2.PK laika izmantoja diversijam speciali apmacitus mazgadigos(pusaudzus)noziedzniekus. Tagad ,21.gs atkal sakas veco ,,parbaudito,, metozhu pielietoshana no isis puses.Galu gala bus eiropieshiem jamet pie malas tolerances ,cilvektiesibas un citas demokratiskas vertibas , nu jau iet runa par izdzivoshanu.No ta audzinatiem un militari sagatavotiem kaujiniekiem bus milzigas problemas.

8 0 atbildēt
Paskatīsimies no citas puses. Sīkajiem jau ir darbs no mazotnes un viņus nostiprina "katram gadījumam* emotion *- kaudze incoming*
10 3 atbildēt

...un fotogrāfs tā brīvi iesoļoja viņu nometnē, uzņēma pāris simtus nemaz nepozētu fotogrāfiju un tad izvēlējās tās, kuras vairāk iežēlinās skatītāju. Phe...

8 2 atbildēt

idiots

4 0 atbildēt
Pamēğiniet tikai pateikt, ka Korānā kas tāds ir rakstīts...
3 0 atbildēt

Interesanti kpc varenā ASV ar savām mega militārajām tehnoloģijām šos kropļus vēl nav iznīcinājusi?

2 0 atbildēt
Izdomata atej
0 10 atbildēt

pats vainīgs ka tur iekluva

 emotion 

0 14 atbildēt