local-stats-pixel fb-conv-api

Kā ietaupīt naudu?14

248 0

Nezini kur aiziet nauda? Dārgie dālderi aiziet visādos fancy sūdos? Saņemot atalgojumā neredzamos skaitļus bankas kontā, sāku domāt, kā to skaitu atstāt pēc iespējas lielāku uz mēneša beigām? Šeit būs daži mani ieteikumi. emotion

PS. Šis ir legit stuff! Un, kā vienmēr, neuztverat nopietni, katram sava dzīve ir unikāla, dažiem šis liksies pilnīgi nevajadzīgs utt. Šis pārsvarā ir domāts cilvēkiem kuri dzīvo vieni!

248 0 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000
Bāc. Man sagribējās krimināla izskata Mikipeles lelli.
11 0 atbildēt

Ko jus te visi par eiro un kruzeiro.... Bljaviens, paskataties pa logu.Redzat sniegu ?Neredzat?Nu ,tad! Ir tak sacies razas novaksanas laiks... Darzinji un mazdarzinji, mezi un lauki ,visur bariba pati uzprasas lai panjem. Produktus var dabut par brivu,pat krajumus ziemai sarupet. Ja vajag naudu ari druscinj,var lasit un nodot ogas un senes.... Vajag dzivot un est veseligi... lietosim vietejos produktus.

5 0 atbildēt
Vārīt frī, seriously?
3 0 atbildēt
Es dēļ maznaudības beidzu pīpēt.
2 0 atbildēt

es zinu vēl divus padomus. gribi ietaupīt naudu tad ej strādāt maximā , pusdienas par briivu, dzīvesvieta būs , un 1-3 reizes vari braukt kur gribi par brivu. ja nepatīk tas tad pēdejais patiks. aizej uz kafēnīcu , pasūti ko gribi , paēd un ej prom. ( tas ir tādā gadijumā ja ir kafēnīca kur var vēlāk samaksāt , bet ja ir uzreiz tad nu tev neveicasemotionsmi:

2 0 atbildēt

Nodod vecās (nevajadzīgās) mantas,drēbes kuras tev vairs nav vajadzīgas kādai labdarībās iestādei! Bieži vien saņemsi viss kaut ko pretī !

2 0 atbildēt
Pats ievēro šos paradumus?emotion
1 0 atbildēt
Nu nezinu, vai lielaakajai tas ir pienjemami...???
0 0 atbildēt

Pēdējais tāds bomzīgs variants.  Tā vietā derētu atcerēties zelta frāzi - Dai sigaretu.  emotion  Kā arī, ir vērts piedomāt pie kopējā stila un humpalās piemeklēt kādu veco labo Abidas vai Mike.  Infinite free somoke!  emotion  

0 0 atbildēt

ko? pirmo reizi dzirdu, kad kāds vārītu frī kartupeļus. emotion 

drēbes tiešām par kapeikām var atrast visādos second-hand veikalos, un tieši firmu , kā nike, adidas, puma ..

ēdiens .. vasarā vajag sakonservēt visu burkās, un vispār, censties gatavot mājās, es savureiz uzvāru kādu zupu, un ir rijamais vairākām dienām, klāt tik piepērc maizi/krējumu pēc izvēles.

0 0 atbildēt

Kā telot bomzi drīzak

0 0 atbildēt
Vāc vecās pudeles un nodod,vel vari nodot vecās sadauzītas mašīnas,veļas maśīnas utt.. kuras mētajas mežā detāļās un esošo metālu...
0 0 atbildēt