local-stats-pixel fb-conv-api

Kā iepazīties ar meiteni? Par puišu pašapziņu.88

1261 12

Vienā no iepriekšējiem rakstiem filosofēju par to, kādēļ gan iegājies tā, ka meitenes gaida, lai puiši spertu kādu soli pretī pirmie. Komentāros izlasīju, ka daudziem puišiem tā patiesībā ir problēma - saņemties un uzsākt sarunu ar meiteni.

Šajā rakstā uzskaitīšu pāris vienkāršas lietas, kas varētu palīdzēt labāk veidot kontaktu ar meitenēm. Centīšos neizplūst detaļās, bet pietiekami skaidri izklāstīt domu.

Lai iepazītos ar meiteni svarīgi ir saprast, kas ir tās vērtības, kas meitenēm ir svarīgas. Daudzi noteikti pirmāmkārtām iedomājas, ka vislabākās izredzes atrast foršu meiteni (lasīt - pievilcīgu, ar labu humora izjūtu, apķērīgu + citas specifiskākas īpašības) ir sportistiem, vai izteikti tehniskiem čaļiem, kas ķimerē savus spēkratus un dragā pa ielām.

Lai gan šāda tipa hobiji lielā daļā meiteņu izraisa neviltotu interesi un vēcina vēlmi ar puisi iepazīties un kopā pavadīt laiku, hobiji un dzīvesveids tomēr nav noteicošie. Noteicošais ir pats cilvēks.

Reti kurai meitenei tīk iedomīgi puiši un reti kuru meiteni piesaistīs "klusie tipi". Toties, lielu daļu meiteņu piesaista puiši, kas ir par sevi pārliecināti, bet tai pat laikā piezemēti.

Milzīga problēma, ko redzu ikdienā ir puišu pārliecības trūkums par savu izskatu, spēju veidot sarunu vai vēl citiem iekšējiem kompleksiem. No malas esmu pat darbā redzējis, ka meitene vienā momentā nopēta puisi, kamēr viņš neskatās, bet, brīdī, kad viņu skatieni satiekas, viņa, lai arī visu laiku pirms tam viņas seja ir bijusi nopietna, velta puisim superīgu smaidu. Viņš protams to palaiž garām un aiziet tālāk.

Tas attiecīgi noved pie nākošās Latvijas puišu problēmas - nespēja uztvert meiteņu mājienus. Tā kā tieša saskarsme no meitenes puses bieži vien tiek dēvēta par "kāršanos kaklā", tad meitenēm nākas izmantot ķermeņa valodu un sejas grimases, lai vērstu puiša uzmanību uz sevi un liktu viņam noprast, ka viņa ir ieinteresēta. Problēma slēpjas tajā, ka vidusmēra puisis iekšēji automātiski izslēdz domu, ka meitenei, kas viņam ir iekritusi acīs, viņš varētu patikt tik pat ļoti un visi meitenes centieni paliek nemanīti.

Ko es ar to visu gribēju pateikt?

Ja Tu lasi šo rakstu un saskati sevī to puisi, kurš nav īsti pārliecināts par sevi. Saņemies. Nav tik traki kā Tev šķiet. Pieej pie viņas, uzrunā viņu skolā, darbā, treniņā, vai kur nu esi ieskatījies kādā daiļā būtnē. Viņa neskatīsies uz Tevi dīvaini, neatšūs, pat neveidojot nekādu sarunu, viņa nesmiesies par Tevi un nestāstīs draudzenēm par jūsu sarunu kā par ko smieklīgu. Meitenes ir tādas pašas kā mēs. Iekšēji nedrošas. Tādēļ mums ir jābūt mazliet drošākiem par sevi. Lai iedrošinātu sevi un iedrošinātu viņas.

Lai Tev izdodas. emotion

1261 12 88 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 88

0/2000

Bet skarbā realitāte ir tāda ka, Mūsu gadsimtā visu nosaka ārējais izskats. To pašpārliecinātibu un citas savas īpašības var iebāzt dziļi dirsā,  Ja nēesi vizuāli izskatīgs un ar stilīgu ģērbšanās stilu , sievietēm nebūs nekādas intereses.  Lai arī cik tu būtu "iekšēji" labs, viņas pat necentisies to uzzināt ja vizuāli nēesi simpātisks.  Zinu citi šo komentāru var uzskatīt kā apvainojumu vai kā citādi, bet es vienkārši saku tieši, kā tas notiek, nevis skatos uz pasauli caur puķēm. Vienkārši mūsu gadsimtā  visa tā mode un cilvēki skaistums tā tiek skalots iekšā sabiedrības smadzenēs ka viņi jau to sāk pieņemt kā galveno lietu dzīvē. Un tad vēl tam visam pievienojās internets kas to visu vēl pastiprina.  Piemēram kādreiz paprasi meitenei kāds ir viņas sapņu puisis, visas gribēja gudros  un godīgos, tagad atbilde viena: "Jābūt smukam"  Un tas nav tikai starp tīnēm. Arī pieaugušām sievietēm, uzdod jautājumu par to ko viņas pamana vīriešos vai kādam jābūt tam Visām kā vienai atbilde ir ārējais izskats. Bet nevar nosodīt. cilvēki ir dzīvnieki, mums arī ir instinkti. Un instinktivi sievietes meklē izskatīgākos partnerus, jo tiem ir labāki gēni līdz ar to būs iespēja ka pēcnācēji būs veselīgāki, izskatīgāki un veiksmīgāki dzīvē.  Un staprcitu es šeit nēsmu aizsvilies vai kā. Vienkārši saku kā tas notiek mūsdienu pasaulē.

134 6 atbildēt

Manā gadījumā problēma nav pašpārliecinātībā (tās man pietiek), bet gan sarunas radīšanā. Piemēram, ne reti gadās, ka man kāda pretīmnākoša meitene uz ielas uzsmaida.. bet ko lai es ar to iesāku? emotion Apstādināšu un tiekšu "Čau, kā iet?", kas liekas ļoti nedabīgi un "lame". Par kaut ko jēdzīgu es varu runāt ilgi, bet nezinot ne grama par to cilvēku man nav par ko ar viņu runāt.

Savukārt runājot par "mājieniem", nereti man ir gadījies arī tas, ka šķiet, ka meitene izrāda baigo interesi, aktīvi cenšās ar mani sarunāties, smejas par maniem jokiem, bet tad izrādās viņai jau ir puisis emotion Tas viss ir tik sarežģīti. Man vajag lai sievietes man ar karodziņiem mājienus dod. 

66 0 atbildēt

Tas ka liela daļa latviešu caļi nesaprot mājienus ir tiesa. Es esmu tam lielisks piemērs. Pilnīgi nesaprotu zemtekstu un daudzus mājienus. Man to daudzas ir teikušas, bet nu nesanāk. Es galīgi nesaprotu kurā situācijā ir mājiens un kurā tiešs teksts. Dauzi kaut ar āmuru iekšā nepielec un tā ir liela problēma  emotion

Uzrunāt dāmas galīgi nav problēma, problēmas sākas kad viņas jāsaprot

59 0 atbildēt
Jaa esmu kautriigs,pat liekas ka es nevienai nekad nēsmu paticis un tā domāju visu laiku.Šo tukšumu mēģinu aizpildīt ar sportu un citām lietām,bet tik un tā kkādīgi jūtos sūdīgi.Lkm tomēr būšu vecpuisis ,esmu jau ar to samierinājies. emotion
28 2 atbildēt

man ir tā, ka pēc dabas esmu sensitīvs un ir ļoti grūti *uzbūvēt pārliecību* saskarē ar meitenēm, ja es to tā īsti nekad neesmu praktizējis, t.i. tā ir pilnīgi sveša tēma.

Es redzu, ka vienīgais risinājums ir, uzbūvēt pārliecību citās jomās, kas nav saistītas ar meitenēm. Un tad, balstoties uz šo pārliecību, jau var veikt eksperimentus ar iepazīšanos, jo tad ir vieglāk, kad zini, ka tev ir *aizmugure, pret kuru atspiesties*, ja kaut kas neiet.

Liela nozīme ir naudai, pat ja es to publiski neatrādu - tas ir man pašam priekš sevis tas ir svarīgi. Es to tā esmu pieņēmis, ka īsts vecis mācēs nopelnīt to. 

Tā kā eksistē tāda meiteņu suga, kas ieciklējas uz naudu, tad man ir plāns taisīt "dubulto dzīvi", kur randiņošanas sākumā es braucu ar vecu golfu, un dzīvoju vidēja paskata dzīvoklī. Meitenei prezentēju kā savu iedzīvi. Ja attiecības izturējušas laiku un aiziet baigi labā gultnē, tad varu *atklāties dziļāk*.

Bez naudas var iztikt, ja esi pēc skata pievilcīgs, vai labi audzināts, ar foršu personību. Es šeit jūtos apdalīts, tāpēc jāskatās citi scenāriji.

Man meitenes realitātē ir lielāku uzmanību izrādījušas, nekā interneta vidē, bet es tāpat bremzēju, jo jātiek vispirms galā pašam ar sevi. Bet šī te izrādītā uzmanība ir daudz ko izšķiroša, kas man iet labumā priekš tālāku skatījumu veidošanas.

23 0 atbildēt

Mēģināju runāt ar daudzām meitenēm (kādām 7).... visas atšuva.

Trauma uz mūžu ,kas man palīdzēs nekad nemeklēt nevienu jo "tu esi neglits". emotion 

21 0 atbildēt
Tatad 3 lietas uz ko meitene skatas iepazistoties ar puisi: zobi, apavi, miesasbuve. Tatad par zobiem, breketes nav miinuss. Tas tikai parada, ka rupejies par savu mutes dobumu. Miinuss ir ja tev ir shkiibi, zili, melni vai vispar nav zobu. Par apaviem. Sheit iestajas gaume meitenee. Dazhai patik saldie un swageri ar air maxiem vai air forciem. Citai patik elegantie ar kurpem vai kaut ko tam lidzigu. Tad vel kadai metalistei patiks ja tu staiga krezas vai kedas. Turpini vilkt sandales ar zekjem un atradiisi sev taadu pashu dailjavu. Un miesasbuuve. Jaatzist biezhi vien meitenem patik specigi puishi. Nav jau jabut par bodybuilderi uzreiz. Kaa ari dazham meicham nepatik ka puikas ir parkachajushies. Paga paga paga stop. Tu apaljigais puik. Tev ari nav ne vainas. Meitenem dazhreiz ari netrauce ja puisis ir apaljiigs. Vismaz ari meitenes vares iegrabties pupos. Ne tikai puisis meichaa. Iisi un vienkarshi.
18 0 atbildēt

Klusie un jaukie puiši, kur jūs slepjaties? ;D

16 0 atbildēt

pēdējo reizi kad runāju ar meiteni,viņa pierunāja visus klases puišus(12 cilvēki) mani piekaut jo es viņai tikā būtu uzmācies(visticamāk vienkārši esmu frīks kurš īsti nemāk runāt) bet es labāk nekad nemēģināsu vairs runāt ar meitenēm emotion 

15 0 atbildēt
Negribu aizskart nevienu meiteni, bet no pieredzes saku, ka meitenēm intresē tavs materiālais stāvoklis. Divās dienās pats esmu izmetis priekš meitenes 800euro, kad nauda beidzās, tad arī meitenei, es vairs nebiju vajadzīgs. Vienīgais, ja Tu moš izskaties pēc bībera, tad varbūt viņu noturēsi ar savu izskatu. Bet kopā arī būs tikai dēļ Tava izskata.
16 2 atbildēt

Raksts ir par civlēkiem, nevis dārzeņiem, kas izskatās pēc sievietēm.

13 0 atbildēt

Man dziivee biezhi ir bijis taa ka sit kanti bet Es taa arii to nesaprotu... Es ta pats kanti situ reti un loti uzmaniigi, bet vienalga uzraujos uz kkaadaam kazaam... man manos 33 veel nav naacies sastapt meiteni kura buutu noskanota uz nopietnu kopdziivi, visas kkaadas bernishkiigas un izlaistas... dziivee nekas nav viegli, bet visu protams grib pa vieglo dabut un uzreiz... ta arii pashkiroties ar meiteneem veelaak redzu karteejos majienus no vinam ka veeleetos atsakt attieciibas, bet Es taa nedaru... ja mani samaina pret citu tad mums vairs nav pa celam, nodeviba ir nodeviba... izdarija vienreiz bus otreiz un treshreiz un... 

Es ja godiigi shaubos ka pastaav vispar taadas attieciibas kur abi ir godiigi, visticamaak ir ta ka viens godiigs bet otrs speelee teaatri un dzivo dubultu dziivi nu vai vnk jaajas pa rinki. Musdienas laikam cilvekiem nav nekadu augstaaku vertibu, katrs velk segu uz savu pusi, nu un taadaa garaa...

13 0 atbildēt

Un tagad cep rakstu, kā iepazīties ar puisi. emotion

13 1 atbildēt
Skats no malas par komentariem - gudri dir*t nav malku cirst emotion
11 0 atbildēt

JA es sapratu pareizi Tavus burtus tur, tad liela problēma ir arī tajā, kadaudziem  puišiem interesē tikai gulta. Kā runājām ar vienu paziņu, mūsdienu puišiem daudziem galvā ieprogrammēts : Fuc.k  and leave. Un pēc tam brīnaties par vieglas uzvedības meitenēm.

Paši vīrieši par tādām padarāt.

Kā kaut kur lasīju - sievietes ir vīriešu attieksmes atspulgs. ;]

12 2 atbildēt

lielākā hu*ņa kādu esmu lasījis. Te no filosofijas nav pat grama. emotion

Es varu ieteikt tikai divas lietas - nedzīties pēc mīlestības jeb pēc tā ko patiesi nevēlies un... Ja nu reiz tomēr vēlies sapāroties, tad esi tāds puisis kādu tu gribētu lai tavai meitai tāds būtu. emotion 

18 8 atbildēt

Shaubos ka viss tik vienkaarshi, pasmaidija un tagad buus tava... man darbaa ir dazhas forshas meitenes, gadas ka musu celi krustojas kkur un tad vinjaam protams smaids liidz ausiim, shaubos ka taam meiteneem ir tik suudiigi ka tagad mekleejas, ka dzheks ar kuru kopiigs berns un dziivo kopaa, tik slikts ka jameklee cits. Taa ir vnk pieklaajiibas izraadiishana un labas atmosveeras radiishana darbaa, tas arii viss.

10 0 atbildēt
Svarīgi ir just to kā būtu labāk,bet vēl vairāk ir jākustina smadzenes. Meitenes ir dažādas,man personīgi uzreiz paskatoties uz meiteni rodas savs viedoklis,citas nemaz neievēroju. Neto īsti gribēju piebilst. Meitenes tiešām atčkiras cita no citas. Ir tādas kurām neiedomājami patīk vēdera muskuļi,vai auto,vai nauda viņām interesē,ir tādas kurām svarīg ir izskats vai to kādi brendi ir mugurā emotion Bet ir arī tādas kuras meklē savu mīlestību,tādu var atrast ikviens,tikai tas nav vienkārši emotion. Es gribēju pateikt to,ka ja tu vēlies dabūt meiteni gultā tad izceliec visos iespējamajos veidos,savaldzini viņu,sūti foto ar muskuļim,auto(nav jābūt obligāti tavam) Satiekoties noslēp nepilnības izliecies par pašu labāko.
7 0 atbildēt

Kas ir vērtības, kas meitenēm ir svarīgas?

1 Tev jabraukā ar BMW

2 Tev jābūt ar ignorējošu atieksmi, meitenes tas piesaista, jo tās vienmēr skraida pakaļ tiem, kuriem par tām ir vienalga. 

3. Un pats svarīgākā lieta bēgošais tēvs.

Ja ievērosi šos trīs soļus tev panākumi garantēti  emotion    emotion  

15 8 atbildēt
Smags temats. Pēc manas pieredzes nav nekā grūtāka, īpaši, ja tur, kur studēju & strādāju, meiteņu nav gandrīz vispār, bet nav ne laika, ne gribēšanas staigāt pa kādiem tur klubiem.
6 0 atbildēt
« 1  2  3 »