local-stats-pixel fb-conv-api

KK piektā nedēļa22

199 2

Jūtu, ka vajadzīga diskusija par KK tēmu. Tik daudz jau pa kuluāriem runā par KK samesto dalībnieku skaita lielo daudzumu. Tikai, paanalizējot nopietnāk samesto dalīnieku aktivitātes, varētu runāt jau konkrētāk. Vērojot KK jau 5 nedēļu, redzu, aktīvo spoku skaits katrā nedēļā nesasniedz pat simtu.

Ielūkosimies bildēs un padomāsim.

07.12.2016. Pievienoju vēl jaunu bildi 4.

199 2 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 22

0/2000
Raksta jēga?
14 0 atbildēt

Man  negribētos, lai šī jaukā spēle pēc savas būtības, nekļūtu par aplokos sadzītiem aunu bariem, kas uz labu laimi spaidītu pogas, daudz neapjēdzot ko dara.

Šodien man ir aktuāli noskaidrot - vai KK ieskaita punktus no bonusa, ko šodien man Admins piešķir par ļoti vecu rakstu?

Pagājušā nedēlā atklāju, ka cepumu bonusus, saņemtus seifos pie jaunu rakstu atklāšanas KK kasē neieskaita. Vai Tu to zināji>

13 0 atbildēt

Es domāju, labs pasakums, lai atdzīvinātu "spokus". Nu un es domāju, ka krustvārdu mīklu minētājiem un kāršu spēlētājiem arī šeit ir sava vieta, ir OK. 

8 0 atbildēt

Šitais pasākums ir labi izdomāts,tikai ir viens mīnus,kamēr būs šada veida komandu dalīšana viņš nestrādās kā nākas,jāļauj izvēlēties grib vai negrib cīnīties nedēļas garumā,jo kads tolks no tiem 2000 klana locekļiem,ja reāli spēlē kādi 15 ?

8 0 atbildēt

Dīvaini būt zem rolleriem, nevis tārpiem emotion

5 0 atbildēt

Dīvaini,es biju pirmais un paliku emotion 

4 0 atbildēt

Nebrīnies, bet pavelc arī citus uz augšu!

4 0 atbildēt
5 nedelas visi cinas, a par ko? Naudu dos?
2 0 atbildēt

Ļoti interesants aicinājums mīklu minētājiem (kā te raksta, tiem kas no KK un to kurā klanā tie atrodas neko nesaprot) - katrs atseviškais balsotājs par to neko KK nedabūs, bet raksts varbūt kādu KK punktu savāks

 Rasma Balklava  (2016-12-06 20:45)

Labvakar kolēģi, mīklu minētāji! Reti kādam ko lūdzu, bet nu lūdzu jums, kam nav iebildumu un nav par apgrūtinājumu nobalsot par manu rakstu tepat rakstu sadaļā. Man tas ir šoreiz svarīgi, tas daļēji skar arī visus jūs. Nebūtu slikti, ja pievienotu kādu komentāru, vienalga kādu - labu vai kritisku. Te mana raksta adrese: KK piektā nedēļa Paldies!

2 0 atbildēt