local-stats-pixel fb-conv-api

Jihadi Help Desk4

100 0

Pret ko īsti cīnas Anonymous? Pret daudzajiem Islama valsts atbalstītājiem, kuru saziņas līdzeklis ir tviteris un citas platformas. ISIS cīņu pret pagrimušajiem Rietumiem ir pārcēlis arī uz internetu, padarot propagandu pieejamu visā pasaulē. Tik pat svarīga ir arī sazināšanās starp domubiedriem un Islama valsts atbalstītājiem. Ar to atšķirību no parastiem lietotājiem, ka sarunām nevajag nonākt atklātībā. Salīdzinoši vienkārši ir nodrošināt slepenību fiziskā vidē, bet virtuālajā vidē tas ir sarežģītāk. Bez zināšanām neiztikt. Palīdzības dienests nebūs gluži vieta, kur piezvanot var uzzināt par tuvākajiem plānotajiem pašnāvnieku uzbrukumiem. Šis dienests ir radīts ar mērķi, lai daudzajiem atbalstītājiem palīdzētu iegūt prasmes un līdzekļus slepenai saziņai internetā. Vai tas ir tikai sākums, pirmais solis ceļā uz virtuālo ieroču radīšanu? Karā un mīlestībā līdzekļus nešķiro, bet uzvara ir vajadzīga. Pagrimušie Rietumi ir radījuši līdzekļus, kuru ļaunprātīga izmantošana var novest pie to iznīcības. Tāpēc ir nepieciešams 24/7 palīdzības dienests, kas fanātiķiem ļaus šos līdzekļus arī apgūt.

100 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Vispār vēsture ir pierādījusi, ka ilgākā laika posmā tieši ticība garantē fanātiķu izgāšanos. Ticība nebūt nav garantija, ka viss notiks saskaņā ar smadzeņu skalošanas plānu. Un jājautā vēl, cik no iesaistītajiem ir patiesi fanātiķi. 

5 0 atbildēt

Pēc Beļģijas prejemministra teiktā ISIS saziņai izmanto arī Sony Playstation 4 (PS4) . Vai PS4 tikai izmantots, lai plānotu uzbrukumu Parīzē, precīzi nevar atbildēt, bet 14 gadīgs pusaudzis Austrālijā izmantoja PS4, lai lejupielādētu instrukcijas bumbas izgatavošanai.

Tad tāpēc bēgļi ir bēdīgi, ka to uzņemšanas vietās neesot PS4?! Laikam šamējie netiek pie instrukciju saņemšanas....

5 0 atbildēt
Ticīgs cilvēks ies līdz kautkam noteiktam pret ko atdursies viņa ticības robežas un tad šis darbodamies uz savu roku pieļauj kļūdas.
2 0 atbildēt