local-stats-pixel fb-conv-api

Jauniešu atzīšanās: par šo nezina pat viņu vecāki.40

1604 4

Tad, kad tas notika, viņi gribēja pazust, tagad viņi par to tikai pasmejas, kas tas bija? Par to lasi rakstā...

Mēs visi esam spēlējuši tādas spēles kā ''pudele'' un ''patiesība vai risks'', vai ne? Tad tu noteikti zini arī to, ka ne vienmēr viss notiek tā kā plānots.

1604 4 40 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 40

0/2000

Un kā Tev šķiet? emotion

5 0 atbildēt

Tāpat kādā ballītē ,ka visi bija iereibuši ,kāda čiksa ievilka mani tumšākā izstabā ,atpogāja man bikses un uztaisīja minetu ar sēklas norīšanu.Tad ,kad gaismā ieraudzīja mani ,atvainojās un teica ,ka esot sajukusi puišus .Man bij kaifs...))))

5 1 atbildēt
Mēs pie manas klases biedrenes spēlējām pudeli kuš uz manis izgrieza un teica lai es novelku krūšturi un maiku un 1 min sēžu tā neaizsedzot (p.s tur vēl bija 4 puiši)
5 1 atbildēt

es 5.klasē ar savu bijušo labāko draudzeni tizlojāmies,viņa mani pagrūda kad gājām iekšā matemātikas kabinetā,uzgrūda puisim kas man patika. viņš uz mani uzbrēca,viskaut kā nosaukāja. tas bij kkas šausmīgs..bet vēlāk es atriebos gaitenī, kad tur bija daži no mūsu klases, novilku draudzenei bikses.ar to pietika, lai uzzinātu pus skola..

vēl viens gadījums ar vienu meiteni. 3.klasē, viņa spēlējot ķerenes gaitenī, ieskrēja puisim olās, kurš gan man, gan viņai patika. viņa pati pastāstija.

mana labākā draudzene mēģināja gaitenī, uz flīžu grīdas parādīt cik augstu var pacelt kāju. viņa kad strauji cēla kāju, nolikās uz grīdas. es tur stāvēju knapi valdoties lai neapmīztos emotion 

4 1 atbildēt

4.klasē mes ar manām divām labak draudzenem spēlejam ķernes un vina no manam draudzenem bij voda vai ka tur sauc...krc un mēs ar manu otru labako draudzeni ieskrejam tualetē(tur kur ir pods) un aizstaisijam durvis un tad ieskreja ta meitene un nelaida mus ara tad mes grudam tas durvis un mes tĀs durvis salauzām bet uzkliedza uz to meitewni kura tureja a vina nespalesa tā ari mes visas recam pa šo līdz pat šai dienai emotion

6 3 atbildēt

12.! ++

3 0 atbildēt
Man lkm 2.klasē draudzene jokojoties novilka bikses...tobrīd mēs stāvējām ierindā.Paldies dievam neviens izņemot manu draudzeni to neredzēja.
2 0 atbildēt

Izaicinājumi jau ir laba lieta, tikai vajadzētu izvērtēt cik tas ir labi vai slikti veselībai

2 1 atbildēt
Pff.. Nekad nekādu tādu stulbumu neesu spēlējusi 😁
0 0 atbildēt